foto

Victor Raider-Wexler

  • nar. 31.12.1943 (75 let)
    Toledo, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All Creatures Here Below
2011 3 Blind Saints
2010 Tranced
2007 Saturday Morning
2006 Štěstí na dosah
2004 Straight-Jacket
2003 Die, Mommie, Die!
Power Play
Secret Santa (TV film)
2002 Minority Report
2001 Dr. Dolittle 2
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
1999 Druhá šance
NetForce (TV film)
Treasure Island
1998 Bury Me in Kern County
John
Útok na ponorku II: Klamný cíl
1997 Miluju tě, nesahat!
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
1994 A Friend to Die For (TV film)
1986 Crime Story (TV film)
1985 Stone Pillow (TV film)
1977 Snowbeast (TV film)
1974 Benji

TV seriály

2017 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
In the Hall of the Gumm-Gumm King (S02E13)
Mistrial and Error (S02E12)
The Reckless Club (S02E10)
další epizody (5)
2016 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
Something Rotten This Way Comes (S01E26)
A Night to Remember (S01E25)
Angor Management (S01E24)
další epizody (23)
2011 Americký táta (TV seriál)
Flirting with Disaster (S07E18)
2009 Americký táta (TV seriál)
Brains, Brains and Automobiles (S06E04)
2008 Americký táta (TV seriál)
Office Spaceman (S04E14)
2007 Americký táta (TV seriál)
42-Year-Old Virgin (S04E06)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zakopaný poklad (S02E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podezření (S04E12)
Dva z Queensu (TV seriál)
Offensive Fowl (S09E08)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Legion of Super Heroes (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Moxie Moron (S09E03)
Mama Cast (S09E01)
2005 Committed (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Padělaná realita (S01E07)
Dr. House (TV seriál)
Nechat zemřít (S01E09)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Eggsit Strategy (S06E08)
Affidavit Justice (S06E06)
Clothes Encounter (S05E21)
další epizody (4)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
In Sabrina We Trust (S07E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Cukroví pro Santu (S02E10)
Západní křídlo (TV seriál)
Process Stories (S04E08)
Dva z Queensu (TV seriál)
Flash Photography (S05E08)
Mammary Lane (S05E05)
Eddie Money (S04E23)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Inside Schwartz (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
The Tick (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
No Retreat (S04E05)
2000 DAG (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Batman budoucnosti (TV seriál)
Lot, The (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 Alright Already (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Když se štěstí unaví (S03E13)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Summer of George (S08E22)
1996 Public Morals (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Invitations (S07E22)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Kalendář (S10E16)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Alergická reakce (S02E06)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Family Values (S05E04)
1993 Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
Superman (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Junior Mint (S04E20)
1991 Sisters (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mushrooms (S01E17)
1990 Snílek (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace