foto

Julie Hewitt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2021 Bliss
2017 Hra o všechno
Suburbicon: Temné předměstí
Zmenšování
2016 Ave, Caesar!
Café society
Svátek matek
2015 Druhá míza
Sázka na nejistotu
2014 Get On Up - Příběh Jamese Browna
2013 Zachraňte pana Bankse
2012 Bez kalhot
Hitchcock
Výlet s mámou
2011 Cinema verite (TV film)
Den zrady
Děti moje
Jack a Jill
Umělec
2010 Poslední píseň
Secretariat
2008 Tvrdé palice
Ženy
2007 Dannyho parťáci 3
Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
Vdáš se, a basta!
2006 Berlínské spiknutí
Hlava nehlava
2005 Paní Harrisová (TV film)
Tajemný let
2004 Andělé s ocelovým hlasem
Dannyho parťáci 2
Eros
Spider-Man 2
2003 Krajina střelců
2002 Solaris
2001 Dannyho parťáci
Muž z Elysejských polí
Pearl Harbor
2000 Kid
Zamilovaný anděl (TV film)
1999 Americká krása
Odplata
1998 Smrtonosná zbraň 4
1997 Hon na myš
Peacemaker
Rande
1996 Bastard Out of Carolina
Mars útočí!
1995 Batman navždy
Malá princezna
Procházka v oblacích
1994 In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
Mother's Boys
1993 Dům z karet
Freaked
Ve vlastním zájmu (TV film)
1992 Bdělé oko veřejnosti
Stormy Weathers (TV film)
1991 Předem vinni
Sny o smrti (TV film)
Velká sázka
Človíček Tate
1990 Seznamte se s Applegatovými
Vítej doma, Roxy Carmichaelová
Švindlíři
1989 Smrtící atrakce
1988 Runaway Ralph (TV film)
1987 Srpnové velryby

TV seriály

2020 Hodný holky (TV seriál)
Synergy (S03E11)
Opportunity (S03E10)
Incentive (S03E09)
další epizody (11)
2019 Jett (TV seriál)
Miljan Bestic (E09)
Dillon (E08)
Rosalie (E07)
další epizody (9)
2018 Love (TV seriál)
Catalina (S03E12)
Anniversary Party (S03E11)
The Cruikshanks (S03E10)
další epizody (12)
Will a Grace (TV seriál)
It's a Family Affair (S09E16)
One Job (S09E15)
The Beefcake & the Cake Beef (S09E14)
další epizody (9)
2017 Will a Grace (TV seriál)
A Gay Olde Christmas (S09E07)
Rosario's Quinceanera (S09E06)
How to Succeed in Business Without Really Crying (S09E05)
další epizody (7)
2009 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Nová kamarádka (S04E17)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

1987 Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky