foto

Denisa Nesvačilová

  • nar. 22.7.1991 (29 let)
    Tábor, Československo

Zajímavosti o tvůrci (5)

  • - Její sestřenicí je Petra Nesvačilová. Jejich tátové, bratři Josef a Jiří Nesvačilovi, jsou čeští fotbalisté. (Tryskomyš)

  • Slunečná (TV seriál) (2020)

    - Po nástupu do seriálu bylo Denise Nesvačilové (Karolína) na sociálních sítích vyhrožováno smrtí. Důvodem bylo, že by mohla zasáhnout do vztahu Týnky (Eva Burešová) a Janka (Marek Lambora). (Duoscop)

  • Přes prsty (2019)

    - Byt Pavly (Denisa Nesvačilová) nalezneme v Holešovicích, na rohu ulic U Uranie a V Háji. (rakovnik)

  • Přes prsty (2019)

    - Aby beachvolejbalové scény vypadaly věrohodně, působil u filmu jako konzultant beachvolejbalista Jan Chalupa. Ten trénoval Denisu Nesvačilovou a Petru Hřebíčkovou. Začali trénovat 3–4 měsíce před natáčením. Tréninky byly 2x týdně. (Duoscop)

  • Miluji tě modře (2017)

    - Denisa Nesvačilová (Tereza) musela zvládnuť aj výškovú akrobaciu, nakoľko sa nepodarilo zohnať kaskadérku, ktorá by odpovedala jej výzoru. Režisér Miloslav Šmídmajer využil tiež to, že sa venovala modernej gymnastike. Denisa Nesvačilová sa neskôr nechala počuť, že ju všetko bolelo, mala spálenú kožu na rukách aj nohách a veľké mozole. Na posledných dvoch tréningoch od bolesti plakala. Nakoniec zvládla náročné kúsky vo výške 5,5 metra a bez istenia. (Zdroj: časopis Eurotelevízia) (krasomama)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marie Terezie II (TV film)
Přes prsty
2017 Miluji tě modře
2016 Jak básníci čekají na zázrak
Taxi 121
2014 Fotograf T. (amatérský film)
2013 Maturita
2009 Symptom Pandorum

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Lži a intriky (S02E25)
Živý nebo mrtvý (S02E24)
Randění ve čtyřech (S02E21)
další epizody (9)
2018 Specialisté (TV seriál)
Tajemství nevěsty (S03E03)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
2017 Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (S01E12)
Zjevení (S01E11)
Jezinky pokračování (S01E10)
2016 Na vodě (TV seriál)
O hřbitovech (E10)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Recept na smrt (S01E14)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Na lásku není nikdy pozdě (E25)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Rakovina (S05E16)
Esemesky (S05E15)
Dvojčata (S05E14)

Dokumentární

2016 O Básnících aneb Jak šel čas s filmovými básníky (TV film)

Hudební videoklipy

2019 Marcell feat. Lucie Bílá - Tvůj svět (hudební videoklip) - a.z.

Host

TV pořady

2017 Zdravotní test národa (TV pořad)
2013 Generace Y (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)