foto

Denisa Nesvačilová

  • nar. 22.7.1991 (25 let)
    Tábor, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Miluji tě modře (2017)

    - Denisa Nesvačilová (Tereza) musela zvládnuť aj výškovú akrobaciu, nakoľko sa nepodarilo zohnať kaskadérku, ktorá by odpovedala jej výzoru. Režisér Miloslav Šmídmajer využil tiež to, že sa venovala modernej gymnastike. Denisa Nesvačilová sa neskôr nechala počuť, že ju všetko bolelo, mala spálenú kožu na rukách aj nohách a veľké mozole. Na posledných dvoch tréningoch od bolesti plakala. Nakoniec zvládla náročné kúsky vo výške 5,5 metra a bez istenia. (Zdroj: časopis Eurotelevízia) (krasomama)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miluji tě modře
2016 Jak básníci čekají na zázrak
Taxi 121
2014 Fotograf T. (amatérský film)
2013 Maturita
2009 Symptom Pandorum

TV seriály

2017 Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (E12)
Zjevení (E11)
Jezinky pokračování (E10)
2016 Na vodě (TV seriál)
O hřbitovech (E10)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Recept na smrt (S01E14)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Na lásku není nikdy pozdě (E25)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Dokumentární

2016 O Básnících aneb Jak šel čas s filmovými básníky (TV film)

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace