Reklama

Reklama

Dlouhá cesta

  • USA A Walk to Remember (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokaždé, když do malého přístavního města Beaufort v Severní Karolině zavítá jaro a vítr zavoní piniemi a mořem, vzpomene si Landon Carter na svůj poslední rok na střední škole a na dívku, která změnila celý jeho život. Na Jamie Sullivanovou. Byla vážná a konzervativní, její otec, reverend baptistické církve, ji vychovával přísně a bohabojně a Jamie jako by vůbec nezajímalo, že se jí ostatní spolužáci po straně posmívají. Zato Landon byl tehdy bezstarostný větroplach, který se potloukal s kamarády, vymýšlel klukoviny, nedělal si žádné plány do budoucna a upřímně řečeno si příliš nevěřil. Přesto se jednoho dne život těchto dvou mladých lidí osudově protnul a mezi Jamie a Londonem se zrodila láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +dojemný příběh, Mandy Moore pěkně zpívá(a taky dobře hraje a vypadá), Shane West velmi příjemě překvapil, postavy -sem bych možná dosadil, že mohlo být klidně hvězdnější obsazení, ale ve výsledku o nic nejde, no a nsad není tu tolik krásných(přírodních) záběrů/// Další film, který příjemně překvapil. Takové fakt zbožňuju. Velice podobný filmu Zápisník jedné lásky. Z počátku se příběh tváří jako klasická variace na Teen romantiku ve školním prostředí. Brzi však zjistíte, že tady se hraje na vážnější notu a popravdě: je to jedině dobře. Takhle je to zase něco jiného, dřívě neviděného. Doporučuji tohle vidět zamilovaným. Při romantické atmosféře to prostě nemá chybu. Pro tento účel je to naprosto vhodný film./// Celkem 80%/// ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám páčila JESEŇ V NEW YORKU a NOVEMBROVÁ ROMANCA a teraz to chcete v teenagerskej forme, nech sa páči... Otrepaný príbeh o frajeríkovi a slušňáčke, ktorí si k sebe hľadajú cestu. Romantika celkom fajn, herci prekvapivo dobrí... ale to klišé!!! Film sladký a výchovný až to zabolí, kde všetko poukazuje nato, že treba veriť a treba sa polepšiť... Nájdete to aj pod názvom (asi nie moc oficiálnym) Škola pocitov... ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Dokud jsou všichni hodní, upřímní, milí a starostliví nebo naopak zlí a zákeřní, tak jsem se i já ušklíbal nad tím, že takhle černobíle to snad ani není myšleno vážně. Ale jakmile zadá hlavní hrdina první důvody k sympatiím a Mandy Moore zazpívá na pódiu, nebylo pochyb, že se v tomhle najdu. Sladkobolná romance jak má být, včetně přestřeleného finálního patosu, ale i upřímných dráždidel slzných kanálků. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

A Walk to Remember is a movie to remember💙!!! Jeden z mojich najobľúbenejších romantických filmov. Videla som ho aj v kine a potom ešte niekoľkokrát doma. Kúpila som si ho vtedy na VHS, čítala som aj knihu a ešte som si pozháňala aj soundtrack a tiež aj CD s piesňami Mandy Moore. A neskôr ďalšie a ďalšie knihy a filmy Nicolasa Sparksa. Film ma len výnimočne dokáže rozplakať, ale tento to dokázal! A keď ste si aj vy obľúbili Mandy Moore, vrelo odporúčam seriál This Is Us, kde už zrelá žena Mandy hrá mamičku trojčiat. A Walk to Remember je dobrý štart, ale This is Us je jej životná rola. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A další romantika od velkého Nicholase Sparkse. To je ten spisovatel, co má na svědomí předlohy ke snímkům "Talisman" nebo "Bezpečný přístav". On se chlapec snaží a vy si budete myslet, že sledujete opravdu romanci, kde je něco trochu víc, ale když se nad tím s odstupem času zamyslíte, zjistíte, že vás zase jenom opil rohlíkem a vůbec nic navíc vám nenabídl. Jen hezký film, který vypadá dobře a kde si vaše přítelkyně - a možná i vy - na konci pobrečí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Píseň, kterou pouští Jamie v rádiu při jízdě autem „If You Believe“ zpěvačky Rachael Lampové můžete slyšet na soundtracku. (HellFire)
  • Film natočili za 39 dní aj napriek faktu, že Mandy Moore mohla byť na natáčaní len 10 hodín. Bola totiž ešte neplnoletá. (ladko)
  • Pro natáčení bylo použito několik lokací ze seriálu Dawsonův svět – jmenovitě škola, nemocnice a dům Landona. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno