Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pročpak tenhle film tvůrci neobdařili shitcomovým smíchem, abych poznala, kdy se mám smát? Když už se jednou vědomě rozhodnu sledovat parodii, musí z toho vylézt taková nemastná, neslaná srajda, jejíž scénárista nepojedl vtipnou kaši. Kdyby se aspoň ožral nebo zhulil, ale on to psal snad po funusu svého milovaného psa. SamueleL Jackson se tedy může snažit dle libosti, podporován jedním z klanu Sheenů, přištěknut samotným Brusem Vylisem... není to nic platné. Pár uchechtnutí, co vyloudila moje relaxující bránice, stačí maximálně na dvě hvězdičky. Vy ostatní jste se bavili? Hmm, vaše výhoda, já raději něco pikantnějšího. 45% ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Super parodie na sérii Smrtonosná zbraň. Najdete zde i zparodované scény např ze Smrtonosné pasti či Základního instinktu. Ti z vás co mají nakoukáno jistě objeví takových scén víc. Jedná se o podobný styl parodie jako např. Bláznivá střela, Žhavé výstřely nebo první díl Scary Movie. V hlavních rolích najdete Emilia Esteveze (Mladé pušky) nebo Samuela L. Jacksona (Avengers). ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Parodie z dob, kdy se ještě tento typ filmu uměl točit. Neboť dostat do filmu Scottyho a Kirka ze Star Treku, Bruce Willise, Pepka Námořníka, Sylvestra Stalloneho, kanibala Hannibala, výtečně parodovat Základní instikt, vložit super scénu z Komanda, to vše na základě příběhu Smrtonosné zbrani - a zároveň aby to vše dávalo smysl, bylo vtipné a zároveň i akční, tak se ne vždy povede. A já musím přiznat, že pobaveně padám do křesla před výkony Esteveze a L. Jacksona a divím se, že jsem tak dlouho o tomto tak podařeném dílku neslyšel. Navíc film je prošpikován známými a úžasnými herci téměř na každém kroku. Neuvěřitelné, kdo všechno měl v tomto filmu štěk. Hudba: Robert Folk. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie, která po většinu času aplikuje humor hodně připomínající nejslavnější díla bratří Zuckerů. Má to sice pár slabších míst a některé vtipy se míjí účinkem, ale vesměs skvělé herecké kreace a nezapomenutelné scény s Willisem a Johnem Lovitzem to všechno zase ženou do mé komediální síně slávy. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to taková šílená prdel jako Žhavý výstřely, i když je to jim hodně podobný, ale tvůrci rozhodně vtipnejma nápadma nešetřili a jelikož se o něco snaží každou půlminutu, tak zákonitě se občas podaří nějakej brutální fórek nebo parodii dotáhout k dokonalosti, paroduje se tu hlavně smrtonosná zbraň 1-3, ale pozornosti neušlo například ani Mlčení jehňátek. Navíc si tu bratr Emillio Esteveze Charlie Sheen hodil malý, ale docela dobrý cameo ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • V úvodní scéně v obchodě lze na jednom z časopisů přečíst inzerát, kde hledají dinosaury pro jistou práci. (HellFire)
  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)
  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)

Reklama

Reklama