Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

piglit 

všechny recenze uživatele

Ač vzdálen dětskému věku, byl jsem donucen shlédnout toto dílko. Netušil jsem oč půjde, tak zcela nepřipraven (4 dvanácky by to spravily) jsem zjistil, že jde o esenci všeho, co ve filmu nesnáším - mluvící zvířata (případně batolata), která sa chovají jako inteligentní bytosti. A na závěr - krátkonohá, obézní zebra předbíhá o dvě hlavy vyšší závodní koně. Ne! Děkuji, ale dnes jsem již zv..... ()

mikalana 

všechny recenze uživatele

Zapomeneme-li nemožnost toho všeho - ze zebry toužící závodit s normálními koňmi, vtipného pelikána a velice dobré postavy doprovodného koně, násobeno průměrným výkonem ústřední postavy - vyjde nám celkem zábava. Hayden se předvedla lépe než v Princezně ledu a zahrála si sólo. Milovníci koní ocení i přítomnost krásných zvířat. ()

Reklama

Gagin 

všechny recenze uživatele

Rodinný film se vším všudy. Zvířata kam se podíváme, předem jasně daný příběh, o kterém víme jak předem dopadne. Jediný plus dávám českému dabingu, který je v podání Hezucký, Genzer, Suchánek apod. výborný a smál jsem se jen díky jemu. Koukat na tento film v jiném jazyku, zcela jistě to nebude mít takový účinek. Pro mě klasika, tedy normální koukatelnej film na odpoledne s rodinnou. Dávám *** hvězdy ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Film určený skôr pre deti, s jednoduchým príbehom, ktorého koniec ste mohli tušiť už od začiatku. Ale to ostatné, to bola jedna vtipná hláška za druhou, neskutočne som sa bavil :) Český dabing akože vynikajúci, Genzer a Suchánek ako dve rapujúce muchy a pelikán s menom husa ala Patrik Hezucký - lepšie ani vybrať nemohli. A potom scény ako ilegálne nočné preteky koňov, či scénka s "kyslým dažďom" boli fakt úžasné :D MÁTE S TÍM ŇÁKEJ PROBLÉM KŘUPANI? (90%) ()

Raroia 

všechny recenze uživatele

Nečekané...tyto typy filmů normálně nevyhledávám, avšak v tomto případě se stalo něco kouzelného...roztomilá zebra, pony, koza, "husa", dvě mouchy a bílá klisnička si mě nějakým způsobem získali a doslova nadchli. A myšlenka "jít si za svým snem" je prostě sympatická :-) S hezkým pocitem v srdci dávám pět hvězd. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Frederik Du Chau přemýšlel nad natočením pokračování, pro které napsal scénář. (Cheeker)
  • Víkend, během kterého měl snímek premiéru, je šťastným pro rodinné filmy, ve kterých se kombinují živí herci s počítačem generovanými zvířaty. Roku 2003 tak úspešně odstartoval Klokan Jack a o rok dříve Sněžní psi. (imro)
  • Poník, kterému propůjčil hlas Dustin Hoffman, musel být během natáčení přemalován na hnědo. Svojí původní barvu totiž s přípravou na příchod zimy změnil na bleděhnědou. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno