Reklama

Reklama

Joey

(seriál)
USA, (2004–2006), 16 h 15 min (Minutáž: 21–27 min)

Kamera:

Nick McLean

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Matt LeBlanc, Andrea Anders, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge, Drea de Matteo, Mädchen Amick, Lucy Liu, Miguel A. Núńez Jr., Carlos Gómez, Carmen Electra (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(46)

Seriál Joey je voľným pokračovaním úspešného sitcomu Priatelia. Jeho hlavnou postavou je Joey (Matt Leblanc), ktorý je jediným synom v rodine Tribbianovcov. Má sedem sestier a talianskych predkov, ale po taliansky sa nikdy nenaučil. Joey sa pokúša stať slávnym hercom. Jeho najväčším úspechom je úloha doktora Draeka Remoreya v seriály Tak ide čas. Táto práca mu dáva určitú istotu, ale nenapĺňa ho. Najväčšou jeho oporou je babička, ktorá ho vždy podporuje. Joey je šarmantný spoločník a netrpí núdzou o ženy, ale napriek tomu nemal so žiadnou z nich dlhodobý vzťah postavený na láske, okrem Rachel. Po tom, ako sa jeho priatelia rozpŕchnu, sa Joey presťahuje do Los Angeles, aby zmenil svoj život a konečne prerazil v hereckej kariére. Priateľov vymení za svoju staršiu sestru Ginu a jej synovca Michaela. V seriály sa objavuje aj Joeyho susedka Alex, ktorá je síce vydatá, ale medzi Joeym a ňou to iskrí... Joey (Matt Leblanc) sa sťahuje z New Yorku do Los Angeles po tom, ako mu jeho zástupca oznámi skvelú novinu. Má pre neho nie jednu, ale hneď dve zaujímavé úlohy v televíznej šou a on si môže vybrať. Nanešťastie program, ktorý si vyberie nemá úspech, a ten, ktorý zavrhne sa stane hitom roka. Stretne sa so svojou sestrou Ginou (Drea De Matteová) , ktorá mu zoženie byt. Ginin syn Michael (Paulo Costanzo) prehovára Joeyho, aby s ním mohol bývať. Ale on s tým nesúhlasí, pretože by tým sestre ublížil. Po dlhom prehováraní Joey prikývne, ale odpoveďou je mu Ginin hnev... Joey sa zoznámi s mladou susedkou Alex (Andrea Andersová) a netají sa so svojimi sympatiami k nej. Zistí však, že je už zadaná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (398)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Joey sa nám vracia. Bohužiaľ, samotnému mu to veľmi nejde. Tomuto seriálu čosi chýba. Áno mám na mysli zvyšok partie. Tak nejako mi tie jeho hlášky a gegy prídu celkom okukané z Priateľov. Aj keď som asi videl všetky diely. Príde mi to len ako lacné nastavovanie niečoho, čo nemalo chybu. Na obranu - niekedy ma Joey rozosmial, ale nebolo to tak časté ako predtým. Čo mi vadilo asi najviac, boli nové postavy, ktoré sa pravidelne objavovali vedľa Joeyho. Priam som ich neznášal. Pozitívom zase bolo, že sme sa často dostali von na krásne prostredie plné paliem. Ak mám byť úprimný, ja som mal radšej Rossove vtipy a možno seriál o ňom by bol lepší. Predsa len Ross zažíval množstvo trapasov. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je dobré srovnávat Joeyho a Přátele. Obojí je totiž něco úplně jiného. V Přátelích se všechno točilo kolem party kamarádů a nebyl čas, ani prostor pro rozvinutí vedlejších postav. V Joeym se staví hlavně na Mattovi LeBlancovi a je to znát. Matt je dobrý herec, ale sám to nemá šanci utáhnout. Tak přibral do party pár nahrávačů (synovec, sestra, sousedka), pár celebrit a když ani to nezabere, tak narukuje on s nějakou neuvěřitelnou hloupostí. Je to zajímavý projekt, vtipný projekt, nicméně tři hvězdy jsou maximum. ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Ano, nejsou to Přátelé, nicméně mi nepřijde, že by Joey zase až tolik zaostával. Seriál je vtipný, má spád a nesporně své kvality (dle mého především v hereckém obsazení, prostě mi sedí). Zase až takový propadák, jako jsem o něm prvně slyšel, to v žádném případě nebyl. Kultovní záležitost jako Přátelé to nebude a není, ale to dle mého musel každý očekávat. Navíc při permanentním srovnávání právě s daným dílkem. Každopádně si myslím, že tento sitcom je minimálně nadprůměrný... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jako celek se nemůže Joey s Přáteli rovnat. Prostě nemůže. To, co ho vytáhne mezi tituly s červeným čtverečkem, jsou vedlejší postavy, které se v každém díle objeví na pár minut, žádný z hlavních hrdinů včetně Joeyho totiž není schopen udržet úroveň a vtipy a hlášky kolísají od skvělých po vyloženě nevtipné. Jo a pak je tu ještě jedna bohyně jménem Drea de Matteo...ó bože, ta teda je...;) Jenže ani ona u mě nevyždíme tu čtvrtou hvězdu...že bych fakt dospěl?:) ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Přátelé už to nejsou, to je jasné, ale přesto Joey dopadl v rámci možností dobře. Humor zde funguje, ostatní postavy se vybarují a mají také celkem co nabídnout, takže nakonec nemusí všechno obstarat sám Joey, i když na něm pochopitelně stále leží hlavní tíha seriálu. Solidní sitcom s výbornými, ale i slabšími epizody, jak tomu většinou u takýchto seriálů bývá. ()

Galerie (788)

Zajímavosti (72)

Související novinky

Favreau a mladý Sheldon

Favreau a mladý Sheldon

16.03.2017

Přátelé měli spin-off s Joeym, Teorie velkého třesku nám nabídne Sheldona. Rozdíl je akorát v tom, že tentokrát dostaneme prequel, v němž bude populárnímu hrdinovi 9 let. Ano, řeč je o dlouho… (více)

Reklama

Reklama