Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dost vtipná slátanina, kde v každým záběru, kde se objeví Rhys Ifans, se musíte chlámat. Hráči americkýho fotbalu sou většinou debilní hovada nebo idioti, což se zde potvrzuje - na štěstí bráno vtipem. Jak to dopadne, je každýmu jasný hned ze začátku, ale není to obyčejnej sportovní film. Jde tam hlavně o ty vtipné situace. Když ve třech ze tří vět použiju slovo "vtip", tak je jasný, že to bude asi trochu zavánět vtipností. Ale zase né tak, že bych se u toho smíchy až za kozy popadal... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slušná,lehounce nadprůměrná sportovní komedie,která sází na sympaťactví Keanu Reevse.Americkej fotbal mě i celkem baví,takže jako mile strávené nedělní odpoledne.Jen je trochu úsměvné sledovat třicetileté roztleskávačky,ale spád je dobrej a Rhys Ifans perlí jako vždycky.Taková šedivá myška tenhle filmek,možná až zbytečně zapomenutá. ()

Reklama

Dyas 

všechny recenze uživatele

Odlehčená sportovní komedie, která skvěle funguje a nabízí dobrou pohodu, navíc se tu najde i trocha té romantiky mezi Reevesem a Brooke Langton. Gene Hackman je fajn kouč, což nám ukázal např už v basketu. Takové sportovní filmy mám rád a nemohu je ohodnotit jinak než nadprůměrně. Ještě k tomu je to americký fotbal a já miluju zfilmování tohoto sportu. PS: Z těch hráčů mě nejvíc pobavil ten bláznivý policista, s kterým se ve sportu trochu ztotožňuji :D ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Velice dobře poskládaná mozaika vykreslující příběh party amatérů tahnoucí skomírající Washington Sentinels do Play-off a to vše pod taktovkou charismatického Gena Hackmana. The Replacements je tak trochu mojí srdcovkou a zároveň nejoblíbenější sportovní komedií. Mužstvo postavené z charatkerů, drsňáků, mafiánů, blbců a jednoho irského individua (Rhys Ifans) vám zaručeně přiroste k srdci a 118 minut vás bude bavit. Vše je podpořeno libovým soundtrackem. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Kvůli Keanu Reevesovi jsem byla ochotná neutralizovat mírnou averzi vůči americkému fotbalu, ale moc to nepomohlo. Zkrátka mi nedělá dobře, pokud se cítím trapně za scénáristu, za režiséra ... a v neposlední řadě za všechny, kdo přijali účast v rádoby komediálním projektu, jehož křečovité pokusy o vtipné scénky se opakovaně míjejí účinkem, neboť násilím humor do filmu nenacpete. Prakticky jediný světlý bod představuje Keanu Reeves jako Shane Falco - a sexy roztleskávačky, neboť jejich nečekaně smyslné vystoupení je jedním z mála opravdu zábavných momentů. Milý Keanu, vždycky Tě ráda vidím - za každých okolností, ale ani Tvoje přítomnost mě nepřiměje k tomu, abych zvedla hodnocení. 1* ... víc ani ťuk. Ber to tak, že ji máš jenom pro sebe, což není zase až tak špatný výsledek. P.S.: Silné rozčarování mě navíc přimělo k rozboru podstaty zápletky. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Opravdu nevím, jestli se dá považovat za "druhou šanci": 1) Zaskočit na pár zápasů za stávkující profesionály; 2) Zařídit jim účast v play-off; 3) Nechat se opět vyřadit ze hry, neboť hvězdy klubu jsou díky aktuální situaci přístupnější dohodě a ukončení svého protestu; 4) Pěkně v ústraní čekat na případnou - ovšem zároveň dosti nepravděpodobnou nabídku dalšího angažmá. Nevím, jak vy, ale já tomu říkám být za vola - a pranic pozitivního na tom nevidím. A co se týká slávy - prosím, za jistých specifických podmínek může být věčná. Ale znám ještě jedno úsloví: Všechna sláva polní tráva. Můžete si vybrat. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Japonské jméno Fumiko je ve skutečnosti jménem ženským. (Matty)
  • Když Jimmy McGinty (Gene Hackman) napíše na tabuli slovo Fear, tak se v další záběru změní písmeno E. (moznazitra)

Reklama

Reklama