Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Orgasmus mají úspěšně za sebou, ale Inken (Diana Amft), Lucy (Jasmin Gerat) a Lena (Karoline Herfurth) přesto zažívají těžké časy. Rodiče jim dělají typicky rodičovské problémy a výše kapesného zdaleka neodpovídá železné disciplíně při kontrole pozdních příchodů. Nezbývá než se postavit na vlastní nohy, což se v případě studentek snadno naplánuje, ale špatně realizuje. Kde sehnat peníze na slušné bydlení?

Všechny tři kamarádky dostaly do vínku krásný vzhled a odvahu, a tak potřebují jenom najít ty správné oběti s velkými byty. Zdá se však, že hvězdy jim tentokrát nejsou nakloněny. Lucy a Lena se zamilují do kluků, kteří nejsou těmi, za které se vydávají. A Inken hraje dominu submisivnímu sousedovi, místo aby věnovala pozornost sympatickému mladíkovi, který ji miluje Tři nerozlučné kamarádky se řítí sledem komických peripetií s mladistvým půvabem a neodolatelným šarmem.

Pokračování populární komedie Holky to chtěj taky, kterou v České republice vidělo bezmála 230 tisíc diváků, znovu nabízí divákům neodolatelný mix komediální zápletky, dívčího půvabu a přiměřené erotiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

Zeek odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že je i druhý díl filmu Holky to chtěj taky, tak jsem si nejdřív myslel, že si ze mě někdo jen tak střílí. Pak jsem to uviděl i v programu, tak jsem si myslel, že se jedná o tiskovou chybu. A když se to opravdu objevilo v TV, tak už jsem tomu musel uvěřit. Dopadlo to přesně podle mého očekávání, bylo to tak super, ach jo. Jak může někdo natočit druhej díl takové kraviny. Sova kanárka nevysedí a já už se hrozně těším na: Holky to chtěj taky 3. Moje hodnocení: Odpad !!! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Oproti prvním orgasmům v jedničce pochopitelně už úplně jiné starosti - víc dospělácké, ale stejně jako v jedničce naprosto ze života. A scéna, kdy se Inken nechala pozvat k sousedovi na šuk řeči (pardon, na kus řeči) a pak s ní poskakoval u zdi s kalhotami až u kotníků za doprovodu dychtivě cválající písně! Tu mám uloženou na důstojném místě v archivu – hned vedle té snídaňové hudební erotické scény z filmové klasiky 9 ½ týdne. Samozřejmě dvojka už není tolik dojemná jako jednička, ale pořád ještě slušně zábavná. Tentokrát bez trucu za poctivé tři hvězdy. ()

Reklama

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Je spousta druhů filmů - těch, co u nich člověk pláče, směje se, pociťuje strach, znechucení, napětí, uvolnění atd. Film Holky to chtěj taky 2 patří do vzácnější kategorie filmů, u kterých divák prožívá problémy s dýcháním, vystřelující bolest na prsou a nepříjemné pálení očí. Možná, že při něm někdo dostane i srdeční zástavu. První díl byl komedie o tom, jak se němky snaží mít svůj první orgasmus - nebyl to zdaleka žádný zázrak, ale o komedii se to alespoň viditelně pokoušelo. Druhý díl, popisující problém se samostatným bydlením, již neobsahuje ani ty náznaky komedie z prvního dílu. Jistě, Diana Amft (mimochodem skutečně nehezká dívka) pořád dělá ty svoje duchem nepřítomný držky při sexu, nechá si strkat prostředníček do držky jako správná učitelka cizích jazyků, ale to z toho podle mě zdaleka nedělá komedii. Žil jsem v domnění, že tam bude "zábavná" scénka s nějakou babičkou, ale když film skončil a nic takového tam nebylo, tak jsem usoudil, že jsem si to spletl s jiným kdysi viděným německým hybridem tohoto ražení a tak jsem byl nakonec rád, že se mi vyhnula ta zástava srdce. Shrnu-li to - film se snaží být spíš veselejší romantikou s humornými prvky, ale nefunguje to. Z části proto, že to je německý, a především proto, že to je úplně dementní film s nesympatickým hereckým obsazením. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Měl jsem těžké dilema, jak tohle hodnotit. Jelikož je to komedie, tak hodnotím podle počtu zasmání, jednou jsem (už nevím proč), zaznamenal na svých rtech jakýsi tik, což jsem ohodnotil jako zřejmou polovinu úsměvu, takže půl hvězdičky (po zaokrouhlení dle norem čsfd hvězdička jedna). Stejně jako s hodnocením to není snadné ani s žánrovým tařazením snímku. Je to komedie? Nebo je to nějaké děsivé adolescentní drama? Zpočátku jsem to odhadoval i na hrůzný dentistický horor. Mé obavy se naštěstí nesplnily. A naštěstí to nebyly ani tradiční německé teenage fekal humor orgie... ()

bax 

všechny recenze uživatele

Tak neviem. Toto ani moc komédia nie je. Skôr nejaký úsmevný romantický film. lebo tam boli situácie, ktoré vyčarili úsmev, ale riadny smiech som nespustil za celý film asi ani raz. No ale asi aj to "romantický" je prehnané, ale lepšie to definovať neviem. Mám z celého film také zmiešané pocity. Je to asi tak za 1* a tú druhú dávam za Karoline Herfurth. Proste milujem ryšavé ženy :) ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama