Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Fr 

všechny recenze uživatele

jdu pozdě!!.... . mám dojem, že tohle už je trošku přehnaný. až trapný. banditi se chovají jako idioti, neprůstřelný dveře a J.Statham, auto, který si spletli s letadlem. akční jízda, to ano, ale postrádá to jakýkoliv kouzlo. třeba prvního dílu. tahle hra na supermana není nuda, ale většina věcí tu už byla. efektních bitek pomálu, nudný choreo. dobrá je režie a kamera. a samozřejmě J.Statham. on táhne celý snímek z produkce L.Bessona, který pomali strácí dech. jestli už není mrtvej. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Are you fucking with me, Luc Besson? Nějak takhle reaguju v situaci, kdy se bomby vyhakují jeřábními háky 10 metrů nad zemí, nebo se přeskakuje z baráku na barák (jasně audiny jsou dobrý, ale tak moc zas ne). Jestli byl první díl částečně hloupý, tak tentokrát je ultradebilní a zachraňují ho jenom Stathamovy hlášky a coolovité akční sekvence. Tak 5/10. Příště se na to Lucu líp vyspi. Ať se Louis s Coreym nemusej tolik snažit zakrýt ty blbosti, který píšeš. :) ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Těžko říct, kdo koho zachraňuje víc, jestli hlavní hrdina malého chlapce, nebo adrenalinová jízda, která divákovi nedává příliš prostoru, aby si povšiml pár chybek, jako je nedotaženost a nelogika některých scén. Naštěstí jich není mnoho, takže se můžete vcelku nerušeně kochat pohledem na nereálné, avšak efektivní, důmyslné a působivé akční scény, a na Jasona Stathama, který je opravdu jedničkou ve svém oboru. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Prvni polovina by vyvazla tak s jednou hvezdickou (a to jeste za Jasona), ale pak prislo nekolik neskutecne prehnanych scen, digitalni vylepsovacky, bomba vs. jerab (jak zminuje Cival) a dalsi podobne silenosti. Nemluve o vyborne zvladnutych soubojich. A film na stupnici zabavnosti letel nahoru. Nakonec se vysplhal az na tri hvezdy, ale mel to jen tak tak. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Až na toho malého haranta a to "odstranění" výbušniny to je VELMI dobrá AKCE!!! Pokud si chcete pročistit hlavu a zajít si na nějakou pořádnou "rychlovku" (ne tu rychlovku...však vy víte, co tím myslím), tak tohle je vaše jasná volba :) Statham je prostě mr.47 - oblek, chladnokrevný výraz v obličeji...z něj ta chladnokrevnost prostě číší. No jo, ale to zase odbíhám od tématu. Ještě musím vyzdvihnout choreografii...vypadá to, že Jackie Chan by měl přidat, někdo mu tu sere do hnízda :) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Snímek je věnován pomocnému kameramanovi Michaelu Stoneovi, který zemřel při automobilové nehodě měsíc před uvedením snímku do kin. (DaViD´82)
  • Při letu jde pilot zkontrolovat podvozek, který nejde zatáhnout. Při následném záběru zvenku jsou však všechna kola zatažená. (MrAldridge)
  • První díl nebyl v kinech příliš úspěšný, takže toto pokračování dostalo zelenou až po vynikajících prodejích DVD. (DaViD´82)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno