Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

lesumir 

všechny recenze uživatele

No, trochu hloupe myslet si, ze na to nekdo skoci. To rovnou nemusel byt thriller s prvky akcniho filmu, ale scifi! Nejvice me dostalo, jak leti pres ty baraky a tak hezky to ubrzi. Nebo to, jak on skoci na ten jerab s tim autem a presne se trefi tak, aby ta bomba odpadla. Kdybych Franka Martina mel jako sveho sofera, zil bych 100 let, on by me ochranil Nemate na nej nekdo kontakt? ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Neskutečně naivní a slaboduchý film, který katapultoval Jasona Stathama z role člověka v prvním díle do role supernadčlověka v díle druhém. Nemá cenu popisovat debilitu akčních auto-scén a ostatních scén a už vůbec není třeba zmiňovat tupý příběh, který mi evokoval zápletku z filmu Tuxedo s Jackiem Chanem. Statham je ale nepochybně akční hvězdnou současnosti. A Luc Besson tímto filmem potvrdil, že Danny the dog bylo opravdu jen osamělé světýlko v temném močále jeho nynějšího scénáristického působení. Musím si spravit chuť u Leona a trochu zavzpomínat na staré časy, kdy ještě nebylo třeba polonahých slečen a aut létajících vysoko nad zemí, aby vznikl dobrý film. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alexandre Azaria: 1. Naughty Girl ,2. Cells - Servant ,3. Icarus - Amen Birdmen ,4. Painful - Sin ,5. Main Theme ,6. Life Support - The Strays ,7. The Body - Servant ,8. Talk Amongst Yourselves - Grand National ,9. Kendo ,10. Saviour - Anggun ,11. Revolution - Kate Natua ,12. Paris Four Hundred - Mylo ,13. Can You Handle It - Shakedown ,14. Chase - The Cinematics ,15. Voodoo Child - DJ Cam ,16. Jet Boxing , ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že Bessonovy produkční a zejména scenáristické prefabrikáty se začínají stávat žánrem samy o sobě. Tedy říkejme jim prostě ´bessonovka´= příběhově debilní brain-wash pro diváka obdařeného sakra velikou dávkou nadhledu. Toho je zde potřeba desetkrát více, než u ´jedničky´(která se mi líbila pro svoji neskrývanou prostinkou nekomplikovanost a spád), ale zápletka a většina akčních pasáží ´dvojky´se stávají tak absurdními, že naopak začínají nudit. Více bombastické akce zkrátka někdy neznamená více zábavy. A transfúze protilátky a letadlo v závěru byly skutečně na pěst. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Nemam ani ponatia o com bola jednotka, hoc som ju videl asi dvakrat a iba matne si spominam o com bola dvojka, hoc som ju akurat dopozeral. Mne to tak vyplachlo mozog, az sa divim, ako mozem suvislo:) napisat tych par riadkov...ehhhhhh....no pomohlo mi to zabudnut na chvilku na skolu a videl v akcii jednu z najsexi zaporacok a to sa pocita.... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

Reklama

Reklama