Reklama

Reklama

Saw 3

  • USA Saw III (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

„V každém muži je skryto dítě. Chce si hrát," řekl před sto lety básník Christian Morgenstern. Jigsaw tuto jeho moudrost dovedl k dokonalosti. Když díky pomoci své nové učednice Amandy (Shawnee Smith) zmizel, vůbec nepřestal zasahovat lidem do osudů. Stále dál tahá za všechny provázky, intrikuje jako šedá eminence proti všem, kteří si neváží života a co víc, všechno dělá jen pro jejich dobro. Doktorka Lynn Denlon (Bahar Soomekh) nemá ponětí, že je další na jeho seznamu "vyvolených". Jednou po noční službě v nemocnici ji Amanda unese a odvede do opuštěného skladiště, kde je Jigsaw (Tobin Bell). A toho musí udržet naživu, dokud se Jeffovi (Angus MacFadyen) nepodaří dokončit jeho hru. Jenomže Jigsaw nikdy není tak nemocný, aby nemohl dohrát svou hru. A on si hraje rád... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

gfrusvk

Je mi jasné že každý to môže vidieť inak. Ale tak mne séria Saw v mladosti velmi pomohla vytvoriť si pohlad na svet, takže je to pre mňa srdcovka na ktorú nedám dopustiť. :)

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

xhc

S týmto musím jedine súhlasiť. Je velký rozdiel v tom, či si sériu Saw pustíš s väčšími časovými odstupmi alebo v rýchlom slede za sebou. :)

na příspěvěk reagoval gfrusvk

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

gfrusvk

ne ne ja som rád že to neskončilo trojkou :-)  nedávno som si pozrel komplet saw sériu ešte raz v priebehu 3 dní a musím povedať, že tentokrát mi neunikol ani jeden detail snímku, každý diel je prepracovaný, vysvetlený a dej rozhodne posúva ďalej d:)

na příspěvěk reagoval Marceloo, gfrusvk

gfrusvk

gfrusvk (hodnocení, recenze)

Škoda, že celá SAW séria neskončila trojkou.. Neskôr už len vykrádali sami seba, v každej časti sa snažili na konci o zvrat, ktorý už pochopiteľne po X-krát nemohol fungovať tak ako v jednotke. Navyše pracovali len s malým množstvom postáv, ktoré vytvorili v prvých troch dieloch a ktorým taktiež X-krát prehodili kabát a z príbehu sa stával čím ďalej väčší chaos. Po 5ke som si povedal, že ten príbeh je už tak strašne nehorázna kravina, že som na ďalšie dve časti šiel už len zo zvyku s malou nádejou, že sa niečo zmení, holt tak ako ja to chápali zrejme aj autori a značka SAW im už slúžila len ako dojná krava, pričom ten scenár mi už potom pripadal písaný len z donútenia..

na příspěvěk reagoval xhc

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Trojka už je hrozná.Nejen že je to nudné ale i zbytečné.Brutalita tam sice je ale to není zdaleka vše v hororových filmech.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Jde poznat že jak k jedničce,dvojce i téhle trojce scénář psal Leigh Whannell spolu s režisérem jedničky Jamesem Wanem protože od čtyrky už to šlo dost z kopce ikdyž i trojka nebyla bůh ví jak dobrá pořád to bylo daleko lepší než u čtverky a u pětky. A kupodivu šestka měla v celku dobrej snénář na to že to psali ti dva z pětky a i ze čtverky ikdyž tam se na tom podíleli ještě někteří druzí lidé. Ale dobře vím že originální nápady nejdou chrlit věčně více pasti v pětce a také vím že scénaristé za všechno taky nemůžou.

Buboo

Buboo (hodnocení, recenze)

Brutalita je sice pořád obstojná, ale příběh tentokrát nudí příliš často - těch 113 minut je pořádně přepálených.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

No, tak sem se po dlouhém uvažování rozhodl na tohle dílko a ta následující podívat. Od začátku sem o tom neměl nijak valné mínění - jednička super, dvojka slabota a totéž sem si myslel i o pokračováních... A co na to říci po zkouknutí? No, překvapil mě příběh a děj celkově, taky vyvrcholení bylo dost uzemňující, ale jinak nic moc... Ale právě za ten děj a vyvrcholení dám o hvězdu navíc, čili za pěkné 3* ;-)

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Trojka je nese aspon pro mě v duchu dvojky a proto zůstávám u 3* tak jako u dvojky i když je to slabší díl než dvojka ale pořád je tam ta hudba vážení :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

V tom samym se ale odehrával i děj dvojky a bejt to jenom opuštěný tak by tam nedokázal nenápadně a bez podezření připravit tolik pastí (předevšim když už po něm bylo dávno vyhlášený pátrání)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Jo kupoval například ve čtvrtym díle se mluví o tom že Kramerovo (Jigsaw) syn se mněl jmenovat po jeho prvnim domě. A tam se odehrává většina děje čtyřky a začátek pětky.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Zase tak zazobanej ne. On používal složitý mechanismy ale z jednoduchých věcí. A ty domy ? Já pochybuju, že je kupoval

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

MisoSR : Nenapadlo tě třeba že ty diktafony používá víckrát než jednou a když si může dovolit koupit takový velký baráky a vyrobit tak důmyslný pasti tak asi bude pořádně zazobanej co myslíš :-P. Jinak trojka se perfektně drží laťky kterou předchozí dva filmy nastavily zatraceně vysoko

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Každej píše, jak ho ten film zklamal. Co vás na něm sakra zklamalo ? Je perfektní a nechybí mu ani tipycká SAW atmosféra. Jinak jsem ještě před shlédnutí filmu četl, že se na soundtracku podíleli Static-x. To je kapela, kterou mám opravdu rád. Čekal jsem na ni a dočkal se. Paráda. Suprově tam seděla: No submission. Příběh perfektní. Atmosféra perfektní. Obsazení perfektní. Co vám na něm sakra vadí ? ? ? ? ? ? ? ?

aeonflux

aeonflux (hodnocení, recenze)

rozpočet : $10 million otvárací víkend : $33,610,391 tržby celosvetovo : $164,856,102

MisoSR

MisoSR (hodnocení, recenze)

Kde on furt bere na tie diktafóny :D? Inak pre mňa 2 a 3 = totálne sklamanie. Dúfam, že 4 sa bude držať úrovne pôvodného filmu...

Dexter666

Dexter666 (hodnocení, recenze)

Film sa nedokáže vymaniť zo zaužívaných "hororových koľají podľa Randyho z Vreskotu." Trilógia sa tak stáva učebnicovým príkladom tohto žánru. V tomto prípade je to však skúr na škodu veci. Ťažko ho totiž označiť za horor. Píla podľa mňa definovala nový štýl v kinematogrtafii a to gore film. Samozrejme, surovosti sa objavujú už skôr, nie však tak hodnoverne zobrazené. Práve (dúfajme) posledný diel trilógie tento fakt iba podčiarkuje. Riggova smrť je toho jasným dôkazom. Milovníci tohto žánru sa tak určite prídu na svoje. Nepríjemný pocit pri jednotlivích Jeffových skúškach je jasne badateľný, atmosféra je kruto napínavá a nedovolí divákovi čo i len na zlomok sekundy odhliadnuť od obrazovky. Tu niekde však výpočet pozitív končí. Divák nemá dostatok času stotožniť sa s postavou skúšaného otca a preto mu jeho komentáre k vinníkom prídu zbytočné a hlúpe. Naopak, čas sa vyslovene zabil dvoma zbytočnými odbočkami v nezvládnuteľných skúškach, ktoré prichystala pre svoje obete Amanda. Jej charakteru sa tak dostáva viac pozornosti, ako je pre film zdravé. Za úplne hlúpy a scénaristicky nenápaditý považujem záver, ktorý sa tak pre diváka stáva ľahko predvídateľným v tom zmysle,že nič nie je, ako sa zdá. V prvom diely sme boli ohúrení, v druhom sme si povedali "tak toto som opäť nečakal". V "trojke" je to tak trocha obohratá platňa aj s tým, že tvorcovia filmu vyslovene klamú diváka, tým že Jigsaw nehovorí pravidlá tomu, komu ich vlastne hovorí. Vo všeobecnosti sa zdá zlí koniec predvídať a určite by bol v tomto prípade prekvapivejší happyend. Spolu s fúrou nelogičností, ktoré sa v tomto diely iba kopia sa film redukuje iba na gore horor, ktorý od prvého dielu neprináša nič nové, chýba mu invencia a hlbšie rozpracovanie postavy Jeffa. Vďaka bohu aspoň za relatívne únosnú metráž. Apropos, celý film som čakal kde sa vo filme objavia tie zuby z obálky. Kto bude čakať podobne, bude rovnako sklamaný ako ja.

djmichal20

djmichal20 (hodnocení, recenze)

Myslel sem , že to bude lepší, nekeré scény sa tam vubec nehodili. Tak ale co možem čekat od trojky, tretí díle bývajú najhorší. Dufam, že štvrtý díl bude ohodne lepší!

knedl

knedl (hodnocení, recenze)

Na film som sa tesil jak male decko a to z toho dovodu ze seria saw je moja najoblubenejsia...Takze som cakal vela...Avsak samotny film zaostal za mojimi ocakavaniami..Javil sa mi ako chaoticky.Hadam to napravia v 4ke.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Na youtube najdeš všechno (taky jsem to tam našel), ale je to o ničem. Zážitku z kina se to prostě nevyrovná.

Aquarius

Aquarius (hodnocení, recenze)

Niesu niekde na nete obrázky z tých hypernechutných scén? Zaujíma ma to čisto z hľadiska fanúšika hororov, nech si to viem aspoň trochu predstaviť. Celý film sa mi kvôli tomu pozerať (ehm, sťahovať) nechce.

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Vetsinou docela nuda s herecky prisernou predstavitelkou Amandy. Ale takova slabota jako kuprikladu Hostel to neni. Co se tyce pasti, tak tvurci pritlacili na pilu, ale uz to nema tu stavu. Jen u zetlelych prasat jsem se osival...

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

DonQuijott: kdyby byl Saw 3 nejhorším filmem roku, tak by to byl docela plodný rok. Byly horší...

bloodyM

bloodyM (hodnocení, recenze)

Nechapu jak tomu muze dat nekdo vic jak jednu hvezdicku a to jsem dal prvnimu dilu 5 hvez, ale tenhle film zazdiva oba predchozi dily.Nechapu proc ten Jigsaw je porad na svobode, kvuli tomu, ze ma rakovinu?Proc kdyz je masovy vrah, nekleci nekde ve vezenske nemocnici, to je jen jedna z nelogicnosti ve scanari, ktery vlastne ve trojce chyby uplne.Ucel sokovat a znechutit to neplni, nikdo se u toho bat nemuze, tak proc tohle vlastne natocily?Vytriskat penize ze zvadavosti.Tehle film je tak dobry do nejaky zatuchly videopujcovny.Saw 2,3,X,Y... uz nikdy!!!

-bad-mad-wolf-

-bad-mad-wolf- (hodnocení, recenze)

Po třetí už vyčpělé, žádná působivost, jen drastické scény stále drží pozornost. Nuda.

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

Nepřijde vám, že se až hystericky snaží vytvořit podobnej horrorovej symbol, jako je třeba Béla Lugosi, Angus Scrimm nebo jiní?

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

... tak sem to akorat skouknul .. no a nejprv sem cekal ze to bude uz sracka a trapne nechutny sceny .. bylo to tam ale konec me teda rozsekal ... ufff .. uz se tesim na pokracovani ..

petero

petero (hodnocení, recenze)

Ale až pri Saw III mi to docvaklo, že to má aj niečo také. Pri jednotke som bol zrejme príliš v šoku z toho záveru.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

petero: ten je dosti dobrej, pravda... V Saw 1 měl ale mnohokrát větší efekt než v pokračováních, to jsou takový nedovařený polívky z jedničky.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

kdo hodnotí od třech a výše... co se Vám na tom tolik líbí ?

dwi

dwi (hodnocení, recenze)

oli: tvoje imrvere trvajici poza se neustale necemu vymezovat (a smahem to odsoudit, aniz by si to videl) smrdi jako cele tvoje konto. Dej si facku a vymaz se...

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama