Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg

Recenze (948)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lisa Coleman: 1. Heroes Title - Wendy & Lisa ,2. Fire and Regeneration - Wendy & Lisa/Shankar ,3. He's Frank - Brighton Port Authority/Iggy Pop ,4. All For Singing You Around - The New Pornographers ,5. Glad It's Over - Wilco ,6. Nine In The Afternoon - Panic at the Disco ,7. Weightless - Nada Surf ,8. Natural Selection - Wendy & Lisa ,9. AboneCroneDrone 3 - Sheila Chandra ,10. Chills - My Morning Jacket ,11. Jealousy Rides With Me - Death Cab for Cutie ,12. Not Now But Soon - Imogen Heap ,13. Homecoming - Wendy & Lisa ,14. All Things Must Pass - The Jesus and Mary Chain ,15. Man In The Long Black Coat - Bob Dylan ,16. Maya's Theme - Cucu Diamantes/Yerba Buena ,17. Keeping My Composure - The Chemical Brothers/Spank Rock ,18. Heroes - David Bowie , ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuta 1. série. Popis ve zkratce: umím lítat, neumím lítat, umím nejen lítat... Všichni se náhodně potkávají, všichni k sobě nějakým tajemným a záhadným způsobem patří.. Scénárista to měl jednoduché - když potřeboval nějaký zajímavý dějový zvrat, popohnat děj, nebo prostě něco vyřešit, vymyslel "hrdinu" s novou schopností, který mu s tím hravě pomohl (umím najít kohokoli - stačí když na něj pomyslím) - to se to pak lehce tvoří. Co se herců týče, jsou Hrdinové sbírkou "bezvýrazných" a "bezmimických" (Adrian Pasdar,Greg Grunberg, nebo třeba Ali Larter) - najde se pár výjimek (Jack Coleman, Milo Ventimiglia), ale ty už to bohužel nespasí. Co mě na tom všem ale naštvalo nejvíc, je ten nesnesitelně natahovaný konec - asi 5 dílů jsem čekala kdo teda a co jako s ním - peklo! ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma jedno moc velké mínus. Měla být jenom jedna série. Pak bych neváhal s maximálním hodnocením. Takhle se tvůrci zbytečně snaží nastavovat kaší, a zatímco druhá série je jenom pro fanoušky, tak třetí už jen pro ty opravdu skalní. Takže: první série Heroes je naprosto bravurním seriálovým počinem, který ve sci-fi žánru nemá konkurenci. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie 1. série: 7/10. Neskutočne pútavých cca prvých 5 dielov - tak rýchlo ma nevcucol snáď ešte žiadny seriál. Bohužiaľ, s ďalšími časťami postupne pribúda vata a tempo je čoraz pomalšie a pomalšie. Čakal som, že v závere to znovu naberie dych a vyvrcholenie bude bombastické, avšak nestalo sa tak. "Zabránenie výbuchu", ku ktorému všetko smeruje, nemá vôbec žiadne gule, záverečná časť je až nepríjemné nenapínavá a len kvôli nej nakoniec nedávam 4*. ()

Pavka5 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí 1. epizody jsem si říkala, že mě to moc neveme... ale po dalších epizodách jsem spadla na zadek... ano ještě teď.. u 4.série dřepím na zemi a nedočkavě čekám.. co mi další díl přinese nového. Být tohle skutečný svět.. tak bych Mr. Sylara rozhodně potkat nechtěla ;-) ___ OBLÍBENÉ EPIZODY: ___ 1. SÉRIE - Homecoming, Six months ago, Company man, Parasite, 0,07 %, Five years gone, How to stop an exploding man ___ 2. SÉRIE - Lizards, Fight or flight, Out of time, Four months ago, Powerless ___ 3. SÉRIE - The second coming, I am become death, The eclipse, Cold snap, Turn and face the strange, I am Sylar, An invisible thread ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • V Bennetovom (Jack Coleman) vodičskom preukaze je jeho dátum narodenia 6. 8. 1962. Rovnaký rok, kedy bola založená spoločnosť Primatech Paper. (klayman)
  • V epizodě Azyl ve scéně, kde Emile Danko (Zeljko Ivanek) sedí v autě a je překvapen Sylarem (Zachary Quinto), zní píseň „Runaway“ od Dela Shannona. Ta vyšla v únoru 1961, což přesně odpovídá době, kdy Angela Petrelliová (Cristine Rose) přijela s rodinou do tábora Coyote Sands, jak je uvedeno v jejích vzpomínkách v epizodě 1961. To je symbolické. Sylar se totiž v autě s Dankem domlouvá na zničení všech lidi se "superschopnostmi", a v Coyote Sands se lidé se schopnostmi shromažďovali na výzkum a zároveň se zde ze zkoumaných osob zformovala společnost Primatech, která chtěla existenci lidí se schopnostmi utajit, aby se o nich informace nikdy nedostali k takovým lidem, jako je Emile Danko. (ar-tuzard)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama