Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jigsaw i jeho učednice Amanda jsou mrtví. Dva ostřílení agenti FBI, agent Strahm a agent Perez, uslyší o vraždě detektiva Kerryho a pomáhají detektivu Hoffmanovi vyřešit, co zůstalo z Jigsawovy poslední hry. Ale velitel útvaru rychlého nasazení Rigg byl sám zatažen do vražedné hry a má jen hodinu a půl na to, aby zvítězil nad řadou zvrácených a hrůzných nástrah a zachránil starého přítele i sebe před strašlivým koncem. (Filmbox)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (561)

H34D 

všechny recenze uživatele

Luke z Gilmorek se dočkal pořádného skoku, série Saw však nikoliv, opět se potácí mezi samoúčelnou brutalitou, hloupými postavami a na oko efektním, ale ve skutečnosti plytkým a z prstu vycucaným obsahem. Problém Saw IV je v tom, jak se mermomoci snaží dát všemu nový rozměr a místo, aby se hnula z místa, jen "vylepšuje", resp. upravuje stávající. Je to nelogické až chaotické, navíc divácká zmatenost mimo jiné také podkopává efekt tradičního závěrečného zvratu. Ovšem přes to všechno Saw IV není nuda, nejsíš díky jisté fascinaci extrémem a zvědavosti na to, co přijde, film alespoň v něčem funguje. 4/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nejni Jigsaw, nejni zábava. Jeho odkaz sice žije dál, ale těmihle věčnými recyklacemi už mě dokážou tvůrci akorát tak slušně nasrat. Brutalita a násilí furt funguje, ale už se to jaksi začíná všechno opakovat dokola. Nejpodařenější na tomhle díle je začátek a především konec za kterej si tahle část ještě ty 3* vyslouží, ale to co je mezi tím je plytké kopírování předchozích filmů a to jsme tady teprve v polovině série. Každopádně skalním příznivcům celé řady se to asi líbit bude ti ostatní to uvidí maximálně na nepobuřující průměr.50% ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Čím vyšší číslo u počtu pokračování, tím nižší číslo u mého hodnocení. Tento trend pokračuje i se čtvrtým dílem morbidní a vypočítavé série Saw, jsem zvědav, kam budu muset sáhnout pro hodnocení k sedmému dílu (určitě nějaký sedmý díl tvůrci natočit stihnou). Dlouho jsem odkládal další díly, neboť jsem tušil, jaké asi budou mé pocity po zhlédnutí. Mé předtuchy se vyplnily a já se namísto odvracení zraku před nechutnostmi jen malinko usmíval. Čtvrtý díl je chaotický až na půdu, děje se tam páté přes deváté a já místy nevěděl, kde zrovna jsem. Postavy mi taky k srdci nepřirostly a Scott Patterson mi snad poprvé lezl na nervy. Nemůžu pochválit ani kameru, epileptický střih, ba ani hudbu, jelikož je to vše už počtvrté nastejno. Ne, na další díly se netěším.. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Úvodná pitva je (rozhodne) zaujímavá a niektoré pasce sú (rozhodne) originálne, lenže... tu sa už (evidentne) varí z hodne prevarenej vody a práve to, čo robilo výnimočnou, povedzme, prvý diel, tu (zreteľne) chýba. Po atmosfére a nápade (teda okrem spomínaných "chuťoviek") tu nie je ani stopy. Dá sa povedať, že od trojky séria kvalitatívne ani nepokročila, ani neupadla, obávam sa ale, že už to bude len horšie a horšie. Áno, aj ja už prestávam mať chuť hrať ďalej. Možno keby to nebolo celé tak zbytočne zmätené a keby tak zúfalo (opäť) neabsentovali charizmatickejší hrdinovia, bol by som zhovievavejší. Vizuálne je to stále (ne)pekné, ale čo z toho?! 2 a 1/2*... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jasný průměr. Ještě jsem snad neviděl průměrnější film:-) Jj, je to stále a pořád to samé jako v dílech předchozích, možná ještě trochu víc zamotanější, co se týká hlavního padoucha. Ale přišlo mi, jako by ani o něj nešlo...jde jen a pouze o pasti, které mi přišly o něco málo slabší. Moc nečekejte a možná se nebudete nudit:-)50% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Film s rozpočtem 10 milionů amerických dolarů celosvětově utržil 139 milionů dolarů. (Rodriguez)

Související novinky

Další Nezvratný osud od tvůrců Saw?

Další Nezvratný osud od tvůrců Saw?

14.01.2019

Studio New Line se rozhodlo oživit svoji brutální hororovou sérii Nezvratný osud, najalo přitom scenáristy posledních několika Saw Patricka Meltona a Marcuse Dunstana. Předchozích pět snímků… (více)

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama