Reklama

Reklama

Na začátku filmu vidíme, jak se ve zdroji pitné vody probral znetvořený muž, ze kterého odpadávají kusy těla. Tohoto muže pak zabil autobus plný studentů místní střední školy. Na tu samou školu je toho dne dovezena pitná voda, která ale pochází ze zdroje, kde ležel nakažený muž. Nikdo nic neví, proto všichni vodu pijí. Toho dne také vrcholí přípravy na ples. John a Alex jsou dva kamarádi, kteří nepatří mezi populární osoby, a tak na ples nemají žádné partnerky. John je zamilovaný do dívky jménem Cassie, ale ta chodí s Marcem a ten je dosti majetnický. Alexovi se podaří v den plesu svést jednu dívku a dočká se orálního sexu, ale netuší, že je dívka nakažená neznámou nemocí z vody. John se stále snaží získat Cassie, nevypadá to však dobře, takže se nakonec rozhodne na ples nejít. Alex na ples chce, protože mu ona dívka slíbila, že se na plese možná ukáže. Alex tedy Johna přemluví a na ples jdou. Ples se ale změní v noční můru. Lidé, kteří se napili vody nebo punče, který je vyrobený z nakažené vody, začnou brzy zvracet krev a jeden po druhém umírají. V tu chvíli už školu obklíčili ozbrojení muži, kteří chtějí všechny pozabíjet, aby zabránili nákaze... (TV Prima)

(více)

Recenze (211)

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokus podat námět jedničky veselou formou, což se moc nepovedlo. Od chvíle, kdy voda kontaminuje místní střední školu (a asi jde o virovou kontaminaci inteligentní, neb čeká na maturitní večírek, aby to bylo jó super), čekáme zhruba 50 minut, než se něco začne dít a mezitím sledujeme zbytečné a hloupé středoškolské "problémy" pitomých amerických dětiček. A když se něco začne dít, je to naprosto nezajímavé, v podstatě jen někdo na někoho chrlí krev, než padne. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/cabin-fever-2.html ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Úplně jiné než jednička, zatímco v ní byla prioritní měnící se psychika postav, tady jde jen o rozpad různých částí těl, hlavně ať to hodně krvácí, ale postavy jsou stejně připitomělé (holt puberťáci no) v obou částech filmu, jak v té první, která připomíná klasický teen film na téma maturitní ples, po hororu ani vidu ani slechu a jmenovat se to Prom, budu si myslet, že sleduju remake stejně nazvaného filmu, tak v té druhé, která už přechází na hororovou strunu plnou úchyláren, z nichž by měl radost i Martin z Lidské stonožky. Já si film každopádně pustila v jednu ráno na rychlý zálom, ale nakonec jsem nezalomila a vydržela do konce, protože mě to celé kupodivu dokázalo hodně slušně bavit. Úplný závěr mi navíc stejně jako Soderberghova Nákaza demonstroval nepříjemnou pravdu o tom, jak snadné je díky nezodpovědnosti lidstva k nějakému hnusnému viru dojít. A když si vezmu, že Westovo povídky ve VHS i ABCs of death patřily k nejslabším, je Cabin fever zatím jediným jeho dílem, kterému zvedám palec. 60% ()

Reklama

Cappuccino odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad dávam filmom skutočne výnimočne a preto by som chcel jasne zdôvodniť, z akého dôvodu je tomu tak aj teraz. Sám o sebe Cabin Fever 2 nie je zas tak strašný, jednoducho klasický, podpriemerný horor, od ktorého nikto nič neočakáva. Ale keďže sa jedná o pokračovanie môjho guilty pleasure movie Cabin Fever (2002), ktorý oplýval parádnym námetom a creepy atmosférou, nedá sa hodnotiť inak. Druhá časť vo mne nevyvolala jednoducho nič. Od začiatku do konca je nezmyselná a vôbec nerozumiem prečo vznikla. Postavy nemajú žiaden nábeh na to stať sa aspoň trocha sympatickými, aby sa o ich osud divák zaujímal a dejovo tento horor nesmeruje naozaj nikam, iba k tomu, že sa vírus rožširuje ďalej, ale stráca tým aj na svojej zmysluplnosti, keďže oproti jednotke opadávajú akékoľvek pravidlá v štýle akým spôsobom sa vírus šíri, plus koľko trvá kým zaúčinkuje a aké príznaky vyvoláva (tie krvavé gejzíry boli sakra čo?!). ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Jednička se vyznačovala zdlouhavostí, snahou o humor a docela dobře gradující pasáži, kdy šlo o krk. Dvojka navazuje rozhodně na humor a zbytečné žvanění, ale vytrácí se zde jakékoli napětí. Cení se snaha asi ztrojnásobit počet mrtvol, ale scény umírání se povedly tak na půl. O něco horší než jednička......4/10 ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,, Smrtonosný výlet 2" je slabé pokračovanie, so zlým vývojom deja a postáv. Zdá sa, že spisovateľ sa ponáhľal s dokončením svojho diela a nedal si pozor na príbeh, ktorý je nesúrodý. Režisér Ti West sa zaujímal viac o krvavé momenty, a nemôžem mu uprieť snahu, že niekoľko krvavých scén mu aj vyšli, ale režisér si nemôže tak isto myslieť, že týmto film zachráni. 4/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Když Alex (Rusty Kelley) ve 29. minutě volá poprvé Johnovi (Noah Segan), má John na hodinách 7:13. Pak zavěsí. Leč Alex mu zavolá znova. John opět zvedá telefon, ale na hodinách je 7:12 a právě přeskakují na 7:13. (Terva)
  • Film bol v skutočnosti natočený už v roku 2007. Natáčalo sa v meste Wilmington v štáte Severná Karolína. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama