Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozné jak se na první pohled zdá. Překousne-li člověk fakt, že typickým Disney rodinný schématům se nevyhne lze se i bavit. Scénář se opravdu utápí v bídném rodinném kýči plného milých příhod a starostí. Ale naštěstí Fickman tahá zářivé eso: Rocka. Ten suveréně zvládá ustát většinu dementností se ctí, ukazuje komediální talent a vlastně jenom díky němu jsem celý (dost natažený) film dokoukal. A jenom díky němu dávám tři hvězdy. 50 % ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie vypráví o zapřísáhlém starém mládenci, jímž je bohatý a slavný Joe Kingman, a jehož tým amerického fotbalu se žene za vítězstvím na mistrovství. Jenže najednou je ten snový život vzůru nohama - Joe se totiž dozví, že má osmiletou dceru, o jejíž existenci nevěděl - je totiž plodem posledního pokusu o smíření, než odešel od své mladé ženy. A právě v nejdůležitějších okamžicích sportovní kariéry musí Joe najít způsob, jak ošidit večírky, cvičení a milostné schůzky ve prospěch hodin baletu, pohádek na dobrou noc a hraní s panenkami, které do jeho života vnesla jeho dcerka. Zprvu se mu to nelíbí, ale pak změní názor a zjistí, že daleko důležitější než zástupy fanynek a sportovní úspěchy, je láska k jeho dceři. Z téhle komedie přímo trčí morální poselství, ale jinak se to ve společnosti Dwaynea Johnsona a malé Madison Pettis dalo přežít bez úhony. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní odreágovačka, který neurazí, a pobaví. Dwayne Johnson jenom dokazuje, že už ho nemáme zařazovat jen jako natrénovaného borce, ale jako skutečného herce, a celý film prostě tahá. Celý film se člověk víceméně baví, Rock je jak jsem zmiňoval borec, a celkově to kazí jen hodně špatný český dabing. Zatím 4*, a nebráním se možnosti, že po reprojekci s originálním zněním nahodím i plný počet. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No dobre, jako jo, je to sranda, ale stejne by mel Rock natacet spis akcni masakry. U techhle komedii nejvic zalezi kolik tu je klise a jaky jsou herci. No klise tu je narvany skoro v kazdy minute filmu a vyvoj odhadnete od zacatku do konce, navic stopaz je lehce prestrelena. No a herci, Rock je fakt sympatak, obcas se sice xichti naprosto neskutecne, ale jinak vicemene pohoda a ta mala holka byla taky fajn, i kdyz tradicne tu muselo bejt dite za chytry. No a co se tyce vtipu, nejvtipnejsi je to samozrejme ze zacatku, kdy se Rock stara jen o to, jak vypada a je hotovej z toho, ze ma dceru, pak to ustoupi do pozadi a mame tu klasicky udobrovani, dojak a podobne. Ale celkove to zas tak blby neni, zabery z fotbalu jsou fajn a zabavit se u toho da. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Taková divná fotbalová směs Policajta ze školky a Velkýho táty. Rodinný komedie nijak nemusím, ale vzhledem k tomu, že v tom hraje můj oblíbenec The Rock, tak jsem neváhal si to pustit. Rozhodně jsem nečekal, že by mě to mohlo nadchnout, ale spíš takovou průměrnou zábavu, který se mi taky dostalo. I přes skoro dvouhodinovou pasáž má film příjemný tempo a občas jsem se i zasmál. The Rock je tradičně dobrej a i ta malá holka se snaží, tak proč ne? :) 60% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • V roli psa hlavního hrdiny se střídali buldoci Tubbs a Tank. (Bauer)
  • Ve filmu je mnoho odkazů na Elvise Presleyho (včetně písní a plakátů), a to kvůli The Rockovi a režiséru Andy Fickmanovi, kteří jsou Elvisovými fanoušky. (Bauer)
  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)

Reklama

Reklama