Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Já bejt ženou, tak asi připíšu ještě jednu hvězdu kvůli vypracovanému McConaugheymu, ale to jen tak pro začátek. Na film jsem se i docela těšil a po prvních 40ti minutách se mi film jevil na dobré čtyři hvězdy, ale od té doby to začalo pomaloučku upadat až z toho vznikli průměrné tři. Al Pacino jako obvykle v parádní roličce a o trochu dál je za ním McConaughey. Celkově se film povedl ale stačí se na to podívat jen jednou, a to naprosto stačí. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Po většinu času jasně předvídatelné a scénáristicky vysušené do posledního dechu. Ještě, že je tu osvěžení v podobě Al Pacina a překvapivě dobře hrajícím McConaugheymu. Pokud se chystáte na tento film, hoďte si mincí. A kdyby náhodou mince zůstala na hraně, vsadím se, že díky Pacinovi se na to kouknete. [Přesná stopáž: 117 min] ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Občas si něco vsadím,ale za odborníka na tomto poli se opravdu nepovažuji. V americkém fotbalu se už vůbec nevyznám a přesto mě Maximální limit chytl. Všechny snímky D.J.Carusa na mě působí velmi sympaticky a ani Maximální limit není výjimkou. Když se vám podaří upsat do role Al Pacina, tak to nějaký závratný propadák být nemůže a ostatní herecké výkony bych ohodnotil také velmi kladně. Trošku mě mrzel běh děje, kdy sem věděl co a jak bude dál, ale vyvážil to ten pocit adrenalinových sázek, který na mě dýchl i když jsem seděl pěkně v teple domova a o žádné peníze mi nešlo. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR DATES LOOK LIKE THEY HAVEN'T MISSED A MEAL SINCE CHRIST DIED. SERIOUSLY, YOU'RE EATING LIKE YOU GOT A DATE WITH THE ELECTRIC CHAIR." ----------- Názov napovedá správne. Maximálna jazda na maximálny limit. Filmov o stávkovaní, peniazoch a športe je požehnane. Čo ale väčšine chýba, je absolútne dokonalý výkon level Pacino, slušne nadpriemerný sekundant, dobrý soundtrack a ohromne rýchle, až adrenalínové tempo. Two for the Money to má všetko. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Hloupý život na ostří hrany sázkových magnátů a jejich nemocných oveček. Do nějaké hloubi příběhu jsem se nedostal, protože jednoduše takovémuto chorobnému sázení nerozumím a nechápu ho. A tak jsem se oddal tak trochu zlehka ignorovat příběh i Matthewa, kterému jsem jeho osvícení, vzestup i pád nevěřil, a raději se kochal skvělým Al Pacinem a neméně dobrou Rene. Na Alu to ale celé stojí a padá a nehrát v tom on, je tu film v modrých barvách a neštěkne po něm ani quarterback. Tak to prostě je. Drama ano, thriller ne, sportovní jen kapičku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama