Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film s Dwayne Johnsonem? Zcela jistě! Tohle se může líbit jedině malým dětem ve věkovém rozmezí 2 až 6 let. Moje zhlédnutí filmu nelze nazvat ničím jiným než obrovským omylem. Film je tak přímočarý a předvídatelný, že ani nemohu uvěřit tomu, že se učitelka baletu nestala Rockovou mrdnou a dívčinou macechou. Zřejmě tomu tak bylo, ale do filmu se to prostě nevešlo. Navíc film není absolutně vtipný. Dávám odpádek. Děti odpustí. ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Prvý krát keď som tento film videl, boli dosť blbé podmienky a mám pocit že som ho ani nedopozeral ... ale teraz som si to dal ešte raz. Klasický klišéovitý príbeh ktorý sme mali možnosť vidieť nespočetne krát, ale jeho spracovanie v tomto filme sa mi nejakým spôsobom zapáčilo, možno istú zásluhu má na tom americký futbal. Dwayne Johnson je macher a je na ňom vidieť že si tu úlohu užíva a baví ho to (ako v každom jeho filme). Rodinný film ktorý sa podaril, prekvapil a čo je hlavné nenudil ... je jedným z mala podobných filmov, ktoré sú naozaj skvelé. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Celkem překvapilo a nebýt toho od začátku předvídatelného konce dal bych klidně i tři hvězdy. Protože já se opravdu nenudil. Často jsem se zasmál. Samozřejmě, je to hodně předvídatelné, naivní a hloupé (no prostě americké). Překvapil mě hlavně Johnson, jehož nemám moc v oblibě, ale tady mě bavil. Škoda toho konce, jinak odpočinkový film, který nikomu nemůže uškodit.....45%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela fajn, i když podobný komedie, ve kterých se akční borec musí starat o jednoho či více capartů moc nemusim. The Rock to ale prostě utáhne a to i přesto, že se v komediích až moc zaškatulkovává, což je u něj škoda. Ale jak říkám bylo to fajn, hezky to uteklo, ta malá holka nebyla nijak zvlášť protivná, místy jsem se dost dobře pobavil a zaujala také seriálová Kyra Sedgwick. No a dětem se to bude líbit ještě víc. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Pieseň, ktorá hrá v pozadí, keď Joe (Dwayne Johnson) ide na otvorenie svojej reštaurácie, je „Feeling So Fly“ od Tobyho McKeehana alias TobyMaca. (Zeker)
  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)
  • Ve filmu je mnoho odkazů na Elvise Presleyho (včetně písní a plakátů), a to kvůli The Rockovi a režiséru Andy Fickmanovi, kteří jsou Elvisovými fanoušky. (Bauer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno