Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (701)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pan Graham Bell by se velmi podivoval nad tím, jakého "nepostradatelného" užitku jednoho dne jeho vynález jménem telefon dosáhne. Přemýšlím nad tím, že pokud by dámy z toho filmu neměly po ruce tento přístroj, nejspíše by dostávaly v zástupech hysterické záchvaty:) A taktéž uvažuji nad tím, co by ze samotného příběhu zbylo, pokud bych si odmyslela všechny scény, v nichž figurují velmi "podnětné" hovory na téma jako "telefon", "e-mail", "SMS", "nevolal mi, mám mu zavolat, zavolá mi?" Nejspíše by toho moc nezbylo, protože těmto pasážím je věnována podstatná část filmu. To, co v tomto příběhu ženské postavy nejvíce tolik "žralo", byly ony samotné telefony. Film je nehorázně žensky užvaněný, komediálně americký a jednoduchý. Prezentuje problémovost vztahů v úsměvném balení. Nejde zde o žádný hluboký příběh s propracovanými charaktery, které prožívají těžko vyjádřitelné a silné pocity, nýbrž právě naopak. Zde jde o sexuální přitažlivost, "obyčejné" srovnávání muži versus ženy a celkově je film věnován jakoby těm obyčejným a průměrným vztahům. Tento styl mi není příliš blízký, ale přece jen jde o americkou romantickou komedii, ne o syrové drama, takže čekat od toho nějakou hloubku je nesmysl, že:) Každopádně i přes to, jak "jednoduše" na mě vše zapůsobilo, tak ukecanost mi nebyla vůbec protivná, charaktery mi byly sympatické a celkově má film velkou jiskru. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Mezi několika páry jsem se neztrácel, to ani náhodou. Spíše mě ve druhé půlce dost iritovala zbytečně natahovaná délka celého tohoto mega-propleteného romantického filmu. Hlavní, neskutečně debilní postava v podání roztomile pitomé Ginnifer Goodwin mi lezla na nervy už po dvaceti minutách. Nedávno jsem v jakémsi komentáři zmiňoval jednu z nejhůře stravitelných postav filmového průmyslu, ovšem tohle se jí téměř vyrovnalo! Já samozřejmě rozumím tomu, že to je schválně, v tomto případě mi to ale neskutečně vadilo, a hereččin debilní cvrlikavý hlásek jsem opravdu nemohl vystát :-). Kolik měla její postava IQ? 70? Jinak ale oceňuji ostatní parádní herecký ansámbl, nejlepší byla asi Jennifer Connelly... Ben Affleck by se měl spíše věnovat svému režijnímu umění, které prokázal v thrilleru roku 2007. V podstatě milý film, ale MOC DLOUHÉ! A příště to udělejte více i pro chlapy... Dík. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som viac teda. Na mňa tu bolo dosť veľa postav čo by až tak nevadilo, skôr to že nie každý príbeh a každá postava vedela utiahnuť svoju čast vo filme. Herecké obsadenie je ale dosť dobre, len škoda že sa s toho nevyťažilo viac. Príbeh nie je zlý, len ma sklamala humorná čast. Priznám sa že ani raz sa tu nebolo na čom zasmiať a je to viac dráma ako skôr komédia. 65% - 3* ()

_Berunka_ 

všechny recenze uživatele

Jestli on mě nežere, tak já jednoznačně žeru tento film. Ačkoli se na mi na první pohled jevil jako laciný hollywoodský "doják" zářící těmi nejvytříběnějšími hvězdami - tedy nic pro mě, musím přiznat, že He's Just Not That Into You mě lapil a už nepustil ze svých pout. Nenechte se zmást hodnocením, protože podle mě je zde podhodnocen. Můžete se zde setkat s osudy, které vám přijdou až nezdravě povědomé. Postavy jsou tu až neuvěřitelně uvěřitelné a já tak nejsem nucena k rozpačitému úsměvu nad absurdností příběhu a můžu si vychutnávat jednotlivé milostné propletence. Velice mne potěšilo herecké obsazení v podobě Bena Afflecka, kterého v jiných filmech zrovna nevyhledávám, nebo herecké ztvárnění "sucharky" Jennifer Connelly. Byla mi docela sympatická i naivita Gigi v podání Ginnifer Goodwin a Justin Long se ujal své role taky velice zdařilým způsobem. Nevím proč, ale Scarlett mi tady děsně lezla na nervy. Asi tím, že byla kus. Soundtrack mi padl do noty, dokonce jsem si musela po skončení filmu pustit Keane :)) Co dodat? Musím říct, že tenhle nenápadný snímek (i když s 6500 hodnoceními) na mě udělal dojem a překvapil mě na plné čáře... A hlavně to nebylo jedno klišé za druhým. Co víc si přát :) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nevím, co je zarážející víc - to, že se film snaží být tak originální, aby na konec zabředl do průměrných vod (pod)průměrných romantických komedií, nebo že se zde zahazuje tolik skvělých herců, z nichž minimálně dvě herečky mají na to utáhnout celý film (Johansson a Connelly) a dva herci mají na mnohem víc (Long a Cooper). A aby mě film takhle nudil, to jsem fakt dlouho nežral. Jen za herce nezaokrouhlím 2,5 * dolů… ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Když Gigi (Ginnifer Goodwin) cvičí jógu a stále čeká na hovor od Conora (Kevin Connolly) s telefonem na podložce, cvičitelka říká, aby se cvičící postavili do pozice psa. Ženy v záběru (včetně Gigi) jsou však v pozici kobry. (paphaja)

Reklama

Reklama