Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Lepsi nez Naha mile, ale oproti novejsi Knize lasky precejen slabsi. Muzou za to dva faktory. Jednak naprosto otresny herci, sice xichty z minulyho dilu, ale nejen chabej Stiffler, ale komplet vsichni jsou absolutne nevyrazny a nezajimavy. Tim nemyslim holciny, tech tady zas lita hromada, vsechny zvesela ukazujou kozy a nektery i vic, nektery momenty by uspeli klidne v soft pornu. Druhej ani ne tak problem, ale proste fakt, je, ze se to snazi o jakejsi pribeh a neni to jen duta a pohodova jizda napric mejdany, ale jde tu i o nejaky soupereni s sprtama o kolej. A tohle je plus, ale zaroven i minus. Film tak diky tomu neni tak dementni a jednoduchej a obcas se dostavi nakej fajnovej napad, obzvlast olympiada, na druhou stranu, proste se zakonite obcas neco vaznejsiho resi a misty tak chybi humor a neni to uz neprerusovana jizda. No a humor, samozrejme spousta dobytkaren bez kterejch bych se obesel, ale obcas to docela pobavi. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti piatemu dielu sa jedná o výrazné zlepšenie. Na druhú stranu sa ale tento diel nedá porovnávať s pôvodnou trilógiou a musia sa brať do úvahy trocha iné pozitíva. Za prvé je dôležité zabudnúť na všetko čo tento diel s pôvodnými filmami spája. Eugenea Levyho tu musíme brať ako akéhosi mudrca a meno Stifler ako niečo náhodne, čím by sme si nemali robiť starosti, len ho jednoducho akceptovať. Čaro tohto filmu spočíva v jednej jedinej veci a to - že nám ukazuje ten úžasný americký spolkový život, kde sa chlastá a súloží a popritom tam prebehne súťaž o lepší spolok, pričom nechýba kopec exploitačných genitálií a podarených vtipov na všemožné úchylky. Nebudem klamať - bavil som sa. Vždy keď si tento film pozrie ma vie skvelo pobaviť, jediné čo mi stačí je vypnúť mozog. Jeden s tých lepších dielov, vytvorených priamo pre video a DVD. ()

Reklama

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Musím dodat, že všechny díly od trojky ( kdy Stifler byl Seann William Scott, a ne jeno bratranci z druhého a ze třetího kolena ) jsou trapné. Tento poslední sice méně než předchozí, ale podle mě si titul "American pie" nezaslouží stejně jako 4 a 5. Nicméně kdyby tam nebyli některé nechutné scény ( ano, nemusím vidět jak na sebe lidé zvracejí ) a film nabral trochu zdravého humoru, tak to nemusí být špatná podívaná. Ono se na to dá dívat i teď, člověk se i zasměje ( Wesley je borec ... :-), ale už to není můj šálek čaje... ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Najlepší diel od dvojky. Jednotka super, dvojka jak by smed, trojka stráca dych a 4 je fakt slabá, v 5 nastáva posun do predu a 6? Je to fakt husté. K filmu som sa dostal náhodou a očakával som ten najhorší odpad. A ten sa mi v podstate nedostal. Ako námet nie je ničím nový. Ale tvorcovia hodne pritvrdili takže film rozhodne pobaví. najprv ale musíte film akceptovať taký aký je. Plno nahoty (a tým myslím naozaj plno), nechutné vtipy, trápne vtipy, vydarené vtipy. Niektoré nápady bojujú prooti otrepanosti tak, že sú dotiahnuté do extrému. Beta House je proste nasprostejšia, najúchylnejšia, ale zároveň najlepšia teen komédia svojej doby. Musím sa prikloniť k názorom, že film má cenu, keď sa pozerá, s kamošmi a pivom v ruke a pivami v bruchu. Som zvedavý, čo nám prinesie 7:-) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Šestka pokračuje ve vyjetých kolejích předchozích dvou dílů, s tím rozdílem, že už se zde skoro kašle na příběh a je tak v podstatě jen slepencem zábavných scének. Na druhou stranu je fajn, že morální poselství z pětky je zde pošlapáno hned v úvodu a leckteré situace jsou dokonce originální (viz. parodie na Lovce jelenů). Je to ultranechutné, ale nenudící a zábavné rozhodně. Narozdíl od jiných teenagerovských komedií, Prcičky sice ztratily tvář, ale nikoliv vtip. 5/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)
  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)

Reklama

Reklama