Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

choze 

všechny recenze uživatele

Zatímco konkurence už paroduje filmy sotva se vytasí se svými trajlery, Weinsteinovci s Davidem Zuckerem teprv objevují šest let starého SPIDER-MANA a Stephena Hawkinga a vrstvu usedlého prachu se snaží opucovat četnými vtípky o spotřební technice a internetu. Jak už se jim to osvědčilo, opět berou předlohu hezky scénu po scéně, přičemž u každé usypají něco ze svého skrz na skrz prolouhovaného pytlíku trapných scarymoviesáckých fórečků (mezi kterými se tradičně najde pár perel, mj. boží imitátor Toma Cruise) a nechají k tomu zatrdlovat xichty známé ze SM doplněné o ZAZovské veterány (Nielsen a odulý Robert Hayes). ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Superhrdinské Scary Movie, ne tak dobré, ale stejně se párkrát zasmějete, přestože herci (resp. scénář) často až moc tlačí na pilu a spousta těch vtípků vyzní do ztracena, ale to už tak u těchto parodií bývá... Zuckerův rukopis z toho je však cítit (a nejen díky přítomnosti Nielsena), takže jakous takous kvalitu si Vážka drží. A to jsem si myslel, že mě prdící vtípky už nedokážou rozesmát, ale tady, při krutě romantickém rozhovoru mezi Rickem (Vážkou) a jeho milou, mě to vážně dostalo: "Pro pláčeš?" "Já nepláču, mě jen pálej oči." "Díky, že jste sem tak vniknul, stejně jsme chtěli otevřít okno, máme tu nějak dusno." :-)) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Opět tu máme parodii na úspěšné filmy. Nutno říci, že oproti Disaster Movie má tato parodie na Spidermana alespoň nějaký příběh a nějaké herecké výkony.   FILM: Hlavní hrdina je obouchánek, ťunťa, zamilovaný do třídní blondýny. Jednou jdou navštívit výzkumný ústav, kde chlapce kousne vážka, a ano, stane se superhrdinou.    Zachraňuje babičky, má úžasné schopnosti, jež mu začnou komplikovat život (zvláště přísavky), vymyslí si oblek, a bude muset zachránit město před šéfem výzkumného ústavu, který získává svou životní sílu vysáváním energie druhých lidí. Na tuto chabou kostru jsou pak navléknuty další motivy z jiných filmů, a vše slouží k jejich parodii. Jenže hned od počátku k parodii fekálního typu, která sama o sobě bývá spíše nechutná než veselá.   Ve filmu pár dobrých fórů najdeme (záchrana babičky ve velice černohumorném stylu, break dance na zdi, zkouška se střílením skobiček v kuchyni, trauma ze smrti rodičů), ale v tak minimální míře, že ty trapné a nechutné vtípky tyhle rychle a mohutně převáží. Dokonce ani účast Leslie Nielsena v tomto případě nedává moc příležitostí k nadšenému juchání. Záleží na vaší náladě, zda vás snímek neodradí už od začátku. Mírně přiopilí byste mohli tuhle jednohubku strávit příjemně, aniž byste pocítili kdy touhu se k ní jakkoliv vracet.   DVD: Disk načne klasický uřvaný protipirát, následuje reklama, trailery na filmy Saw V, Repo, Let's Dance 2, Paříž, a ještě jedna reklama. V bonusech pak najdeme rozhovory (25:13), záběry z natáčení (14:39) a trailer, to vše s CZ titulky. Ale nijak objevné materiály to nejsou - pokud jste tedy netušili, že se všichni při natáčení skvěle bavili, a nahlas se smáli u monitoru při sledování některých právě natočených akcí! Samotný film má širokoúhlý anamorfní formát, a stejně jako DD 5.1 zvuk současné standardní kvality.   Publikováno: 29.10.2008 ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další parodie, kdy si nejspíš tvůrci mysleli, jak to bude náramně vtipné. Ale není!!! A to tak, že skoro vůbec. Je to spíš trapné a některé scény jsou už okoukané, tudíž je to zároveň i neoriginální. Jedinou pozitivní věc je, že jde o parodii na comicsy, což ještě zatím nikdo nenatočil, pokud dobře vím. Samozřejmně zase až tak trapné, že bych se ani jednou nezasmál to není, protože scéna s BreakDancem na zdi mně opravdu pobavila. Některé hlášky byli docela taky slušné ( " Máme tady děti, které umí chodit skrze zdi. Máme také děti, které si myslí, že umějí chodit skrze zdi.") Herecké výkony nic moc, hlavní hrdina je nemastný neslaný. Alespoň je tu Christopher McDonald, jehož mám jako herce rád, i když nikdy nehrál v ničem pořádném. A nebyl by to parodie, kdyby zde nebyl Leslie Nielsen. Celkově ubohá a trápná záležitost, ale určitě lepší Meet the Spartans!!! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Společně s Vampires Suck je Suprhrdina jednou z těch více povedených teenagerovských parodií, které byly natočeny v posledních pár letech. Bylo zde pár scén, u kterých jsem se opravdu zasmál, ale našly se i takové, u kterých jsem jen klopil oči k zemi. Zkrátka na Malinu to sice není, ale viděl jsem i povedenější parodie. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama