Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (562)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $25,881,068Tržby Celosvetovo $71,237,351Tržby za predaj DVD v USA $12,019,434 //počet predaných kusov 620,777║ Občas trápne, občas zbytočne nechutné fóry ale nájde sa tu aj niekoľko slušne zábavných scén ale druhý krát by som sa k tejto komédii už nevracal. /40%/ ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Superhrdina je zde jedním z mnoha podceňovaných filmů. Těch 49 % neberte vůbec vážně. To si pár nějaký retardérů dělalo srandu. FIlm jsem sice viděl už před mnoha, mnoha, mnoha, mnoha lety, ale dodnes si ho docela živě vybavuji. Zkrátka se mi líbil. Dost jsem se nasmál. Myslím, že se jednalo o vůbec poslední kvalitní snímek, kde si zahrál Leslie Nielsen. Zde prostě kvalitka neschází. Dokonce pár zdejších vtípků je velmi kvalitních. Zaslouženě dávám slabší 4*. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Zatímco konkurence už paroduje filmy sotva se vytasí se svými trajlery, Weinsteinovci s Davidem Zuckerem teprv objevují šest let starého SPIDER-MANA a Stephena Hawkinga a vrstvu usedlého prachu se snaží opucovat četnými vtípky o spotřební technice a internetu. Jak už se jim to osvědčilo, opět berou předlohu hezky scénu po scéně, přičemž u každé usypají něco ze svého skrz na skrz prolouhovaného pytlíku trapných scarymoviesáckých fórečků (mezi kterými se tradičně najde pár perel, mj. boží imitátor Toma Cruise) a nechají k tomu zatrdlovat xichty známé ze SM doplněné o ZAZovské veterány (Nielsen a odulý Robert Hayes). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další parodie a opět ne zrovna vydařená. I když pořád je to lepší než výtvory Friedberga a Seltzera. Zde je aspoň pár scének a hlášek, u kterých se člověk zasměje. Bohužel to bývá většinou hned pokaženo nějakým trapným momentem, kde si někdo uprdne nebo do něčeho narazí. Já nevim kdy už si ti tvůrci uvědomí, že tohle opravdu vtipné není. Naštěstí je tu aspoň Leslie Nielsen jako vzpomínka na zlaté časy parodií v dobách Bláznivých střel. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Scary Movie v superhrdinskom rukáve:) Nie, nie je to vyslovene zlé (je to aj vtipné) ale ani zase také úžasné ako napr. Hot Shots 2. Nebudem príliš kritický k filmu, ktorý sa absolútne neberie vážne a ktorý je oproti iným paródiam (nechcem spomínať Troma filmy, lebo tie sa skôr považujú za horory aj keď je to jasný výsmech) celkom zaujímavý a zábavný. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film nebol premietaný pre filmových kritikov. (ladko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama