Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době výtečný sitcom z České produkce na který se dá koukat a ještě ke všemu na TV Nova " Jejich tempo je rozumné. Jejich revírem je přechod pro chodce. Jejich zbraní je pokutový blok. Jsou tady. Zebra 11. ". Martin Dejdar hraje Ozzáka výborně, až tak že jsem ho poznal, až u pátého dílu. První sezóna za 4 * druhá za 3 *. Povedené vtipy, které občas odzbrojují " Vynikající, Marcelko! Vynikající! Jako od Bohdalky . . " , dobrá hudba, scény i dialogy "Dobrý blizny . . " , každý díl má něco do sebe, bohužel zjevného kolísání kvality, kdy jeden díl je naprosto zdrcující a další slabší průměr je více než patrné, ale jako seriálové obrození za 4*. " Bráchovice, 100% pití pro chlapy . ." 75 % ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Comeback není bůhvíjaký zázrak na poli sitcomové produkce, avšak v rámci českých seriálů posledních let jde rozhodně o nadprůměr. Ne že bych se u jednotlivých dílů válel smíchy a popadal se za břicho, nicméně musím ocenit nejeden dobrý nápad. Z jednotlivých postav mě nejvíce oslovil Ozzák - alkoholik, fanoušek OO a lapač na průšvihy v jednom - a Simona - šíleně nezodpovědná matka s nekonečnou touhou ušetřit/vydělat na všem, co se dá. Na druhé straně mě nejvíce iritovaly postavy Tomáše a Saši - oba mi svým chováním přišli už moc mimo. Mám-li volnou chvíli, sáhnu čas od času po některé z epizod, ale rozhodně se nepovažuji za (skalního) fanouška. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Lamač dívčích srdcí spartakiádních dorostenek Tomi Paci již naštěstí odložil své blýskavé sako a na jeho třítónnový rozsah už vzpomínají jen majitelky praskajících SP a LP desek donekonečna broušených obstarožními gramofóny. Tomi má nyní malý krámek s CD nosiči, ze kterého jeho metalem a lahváči zdementělý bratr Ozzák vyhání posluchače s nesprávným vkusem. Kšefty jim moc nejdou, hranici stravitelného humoru poměrně jednotvárným způsobem udržuje pouze zásadový Ozzák a zkouknutí několika dílů by na lehce podroušeném divákovi nemuselo zanechat trvalé následky. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to ujde. Matonoha je jako obvykle nesnesitelný a střílí po ostatních hodně slabými frky, ale Ozzák s Lexou utáhnou i ty největší scenáristické blbosti a na Kristýnu Leichtovou se nejen dobře kouká, ale občas trefí i do černého. Oproti guilty pleasure Horákovým a zoufalým Novákům slušný pokrok vpřed. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Sitcom je specifický žánr, který vyžaduje obvykle početný a kreativní tvůrčí tým, jinak to dopadá prachbídně. Asi není náhodou, že se mu daří ponejvíce v Británii a Americe, v jiných zemích je výsledek poloviční. U nás nemáme tradici a navíc tvůrčí prostředí televize Nova není nejspíš nejlepším odrazovým můstkem pro kvalitní sitcomovou produkci. Není to na odpad, tu a tam padne slušný fór, ale co naplat, té hlušiny je přebytek. Celkový dojem: 45 %. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (183)

  • V epizodě "Koprovka" je v čase 01:48 až 01:50 vidět na levé straně záběru kamera. (ČSFD)
  • V epizodě "Pan Prase odchází" se v záběrech v čase mezi 10:40 a 12:00 mění počet a poloha tyčinek v pulitru. (Jirka_Globus)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama