Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Super ... tvůrci asi udělali průzkum veřejného mínění s anketou "kdo je vaše oblíbená postava z Madagaskaru " ? Myslím, že se podivili, že to nebyl nikdo z hvězdné hlavní čtveřice, ale pozoruhodné množství procent připadlo na odpověd "Tučňáci" V této imaginární (ale přeci pravděpodobné) anketě bych dal taky hlas Skipperovi, Kowalskému, Ricovi a Pěšákovi. A udělat z toho samostatný seriál? Sázka na jistotu! ()

tobias15 

všechny recenze uživatele

Za poslední sérii musím dát hvězdičku dolů, a to proto, že už mi to nepřijde tak dobré jako na začátku, už to prostě není ono, a také proto, že se dělaly změny v CZ dabingu - nechápu, proč to už nedabuje Pantůček, který Maurice daboval naprosto skvěle. Proti němu Juřička je, tedy v tomto seriálu, katastrofální. ()

Reklama

Potjoc 

všechny recenze uživatele

SIce původní Madagaskar mě tak moc nebavil, tak tahle série se mi líbila o něco víc. Jednu dobu jsem tento seriál sledoval a bavilo mě hlavně ty části, jak se gorily chtějí pomstít, nebo jak Jelimán dělá naschvály a ve srovnání s původním Madagaskarem to není tak moc násilné a není vůbec vulgární. Teď se už na to zas tolik nedívám. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavný animovaný seriál, který mají zpravidla rádi chlapci a tatínkové, maminky již daleko méně. To je na tom zajímavé, že je v tom cosi klukovského, a nebude to jen fakt, že tučňáci jsou jako malá speciální vojenská jednotka. Vychází to z Madagaskaru, ale řekl bych, že je to údernější a vtipnější. Tyhle věci obecně moc nemusím, ale tohle je vážně slušná legrace, pro mě v rámci žánru za plný počet. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Madagaskar jako takový má dvě výrazně vtipné postavičky. Jelimána a skupinku 4 tučftáků. Producenti tedy vzali ty nejvtipnější postavy ze série a dali prostor v seriálu. Kvalita animace šla samozřejmě dolů i zábava není tak "třeskutá" jako ve filmu (přece jen nelze si vystřílet všechen prach najednou). Přesto to podle mě funguje protože už jen samotné hlášky Jelimána by zasluhovaly vydat v knize... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)
  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)

Reklama

Reklama