Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

borec999 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a nenáročná záležitosť na odreagovanie. Partička tučniakov patrila bez debaty k tomu najlepšiemu z Madagaskaru a tvorcovia im podľa mňa zaslúžene venovali samostatný spin-off, ktorý funguje aj bez prítomnosti Alexa,Martyho,Melmana a Glorie. Dejovo epizódy výraznejšie nenadväzujú, čo je podľa mňa veľké plus, keďže takto oddelené krátke príbehy môžu zaujať aj napriek tomu, že divák nesleduje Tučniakov pravidelne (ako napr. ja). Celkovo bude asi platiť, že koho bavili Ric,Kowalski,Plavčík a Kapitán vo filmoch, toho by mali baviť aj tu. 70% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Po šesti dílech dokazují tučnáci, že to oni drží Madagaskar. Animace je slušná a díky krátkým dílům je vždy zápletka. Osobně mě nejvíc pobavil díl, kdy tučnáci letěli na Měsíc. Pokud se vám král Jelimán příčí tak tady je trapnější než ve filmu. Důvod je ten, že spolu s tučnákama, vydrou a opičákama se objevují v každém díle Jelimán a jeho kumpani. Kdy suverenně z nich vede Mort. Každopádně povedený spin-off a snad to bude dále pokračovat co se týče kvality a dílů. Osobně bych dal tučnákům ještě vlastní film. ()

Reklama

kukadlo123 

všechny recenze uživatele

Militantní ptactvo, tse! Asi tak nejak reagují na Pracovníka X-e, když pláca o tučňácich. Za to u mne je to druhej nejlepší seriál. Osobnosti sou trafené- i když Jelimána nemusím ale zase bez neho by to nebolo to pravé sardinkové. Vtípky a hlášky u mne na celkem dobré úrovni. A co musím zdůraznit- někdy není nad českej dabing. Slovenskej dabing tučftákú je o ničem. Zase čest výnimkám. Takovej seriál Na krok od neba má lepší slovenskej dabing ako českej. Ale o tom jinde. Většina kritizuje animaci. Já moc velkej rozdíl mezi Madagaskarem a tímhle nevidím. U vorvane ve vane ; ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ve filmu byli tučňáci výborní, takže jsem neváhala ani vteřinu abych se na tenhle seriál podívala a upřímně mě to trochu zklamalo. Nejsou tak vtipní jako ve filmu. A myslim, že z celýho seriálu si nebudu pamatovat žádnou epizodu. Ale dávám i přesto 4*, protože mám slabost pro Vojína. A co jsem nepochopila bylo, jak se Král Jelimán s Mortem a Morrisem ocitli v ZOO. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Není skoro o čem mluvit - to, že u diváků nejpopulárnější tučňáci dostali vlastní seriál, je úplně jasně zdůvodnitelný. Točí se v tom prachy a značka si o pár let prodlouží život. Zacíleno je publikum s jednociferným číslem věku, takže i kvalita už nemusí být tak výrazná a na lecčems se ušetří. Kšeft. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)
  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)

Reklama

Reklama