Reklama

Reklama

Přenašeči

Trailer 1

V tomto apokalyptickém příběhu postihla Spojené státy americké děsivá virová pandemie. Čtyři přátelé (Piper Perabová, Chris Pine, Emily VanCampová a Josh Berry) se jí snaží uniknout, ovšem brzy zjistí, že jsou si navzájem nebezpeční více než nákaza hrozící ze vzduchu. Čtyři přátelé jedou napříč pouští na pláž. Ovšem tohle není radostná oslava konce semestru. Snaží se utéct konci světa a také jeden druhému. Aby unikl smrtícímu viru, který nemilosrdně zabíjí všechny kolem, se Danny s bratrem Brianem, přítelkyní Bobby a kamarádkou Kate vydávají na cestu napříč jihozápadem USA. Hrají o čas a každá minuta je velmi drahocenná. Během čtyř dnů se skupinka studentů potýká s těžkými morálními rozhodnutími. Přátelé nakonec zjišťují, že největším nebezpečím nejsou smrtelní mikrobi, ale temná stránka jich samotných. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Tenhle film má od každého něco, je v něm něco z Drama něco z Hororu něco z Thrilleru... bohužel kdyby se film držel více pouze jedné z těhle všech tak si osobně myslím že by mu to jenom prospělo a film by byl lepší. Pro mě prostě bylo všeho pomálu a celkově se to pak v těch nedostatcích topilo navíc s tímhle typickým ''Americkým'' koncem dle mého něco jako nedotažené kolečko u hodinek což znamená že sice šlapou ale mohly by lépe.

Dreamer

Dreamer (hodnocení, recenze)

Mozny SPOILER, tak horory sledujem casto, ale toto rozhodne horor nebol.

.

K tomu nelogickemu spravaniu, mozno v inych filmoch, hororoch sa postavy spravaju nelogicky tiez, no konaju v skrate, strese, tme, ale tu - viem o nakaze, je den, nikto na mna netlaci, neutoci, pustim si do auta infikovaneho, ma problem, nasadim si masku > nasledne si ju zlozim, taktiez infikovanej a pockam kym ma opluje infikovanou krvou?! Alebo, vsade okolo infekcia, som v neznamej neosvetlenej budove, uvidim niekoho prebehnut, utekam hned za nim a moji chytri kamosi za mnou! Akoby som pozeral Scary Movie - lenze aj tam ked uz tak hlupo bezali, tak ich niekto aspon nahanal a boli v strese, ale tu su v bezpeci pri vchode a sami utekaju do nebezpecenstva. Co je vela....

Aspon ta piesen na konci bola dobra, snad najdem nazov...

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Jen žasnu. Jak někdo může porovnávat komediální horor jako Cabin Fever s vážně míněným scifi dramatem jako tohle? Carriers jsou přeci tónem mnohem blíž filmům jako Kingův Poslední boj, Cesta nebo německá Výheň, než ke Cabin Fever.

VeverkaDK

VeverkaDK (hodnocení, recenze)

U tohohle filmu bylo dost podobných scének Feveru. Například scénka se psem.

Přenašeči mi přišly víc jako thriller než horror, už si je moc nepamatuju ale víc krve bylo ve Feveru.(o to nejde :D). Nemluvím o tom že to bylo záživnější, dokonce i herci byly lepší než tady. Musím ale uznat že u některých scének Fevru, jsem se i dost zasmála :D  

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

GigaPudding: To s těma přenašečema už jsem konstatoval. Kdy ? Cabin fever. Tam toho nebylo tolik. Tady to BILO do očí. Asi jako u filmu Krutá rasa.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Mandalorian: " Třicetiletý teenageři na výletě - zk..rvená klasika. Nejlepší nápad - nezabíjí člověk ani monstrum. Řešení - není." = přenašeči :)

"nereálný chování postav" - děláš si srandu? kdy jsi naposled viděl "reálné chování postav" v hororu?

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

GigaPudding: No - vzhledem k tomu, co všechno za sr..čky se dneska označí jako horor, měl Cabin fever dost dobrou myšlenku. I když v 80. letech by z toho Britové vymlátili víc než teď amíci. Myšlenka byla na horor. Třicetiletý teenageři na výletě - zk..rvená klasika. Nejlepší nápad - nezabíjí člověk ani monstrum. Řešení - není. Jo - podobný jako u Přenašečů. Jasně. Akorát, že Cabin fever měl dost nechutný efekty a dívat se na to v noci bylo celkem fajn. Přenašeči neměli ani efekty a atmosféra se rozplynula po pár větách Chris Pina, kterej byl na odstřel. Jo a nereálný chování postav - čert ví proč. Amíci si asi myslej, že už jsme těma jejich shitama natolik zdegenerovaný, že si nesečtem dvě a dvě ? Smeg knows... Ještě dotazy ? ?

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Seraff: Sečteno, podtrženo. Je to tak. A navíc doplním: Horor je o atmosféře. Tohle je dost nevyvedený akční drama.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

VeverkaDK : Cabin fever byl lepší tak o 80%. Tohle nemá s hororem nic společnýho. Ani se to jako horor netváří.
Farskeho12 : Přečti si můj koment k filmu. Zajímal by mě tvůj názor - to myslím vážně.

VeverkaDK

VeverkaDK (hodnocení, recenze)

Tenhle film je strašně podobný Feveru, který byl si o polovinu lepší než tohle ...

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Prekvapujúco dobrá hororová dráma so super zápletkov a budujúcou atmosférou ktora vygraduje úplne na konci.Len škoda toho smútného konca.Chcel by som vidiet pokračovanie.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

tento film toho veľa nerieši... a ani nevysvetľuje... len čistá sledovačka - bez šťavy....pozrieť a rýchlo zuabudnúť a vlastne ani nie je čo zabúdať, kto veľa čaká, o to menej bude mať čo zabúdať d:) skoro odpad.. herci sa správajú tak by som povedal, ako z iného filmu, a tá hlavička do domu - nech vyzerala akokoľvek idiotsky, musela prebehnúť, inak by ten efekt namierenej hlavne tak nezapúsobil .. no otras... 1*

Karush

Karush (hodnocení, recenze)

z 10 hororov v siedmich rozhodne sú omnoho väčšie nelogičnosti, 
v takejto situácii akej sa ony nachádzali je ťažké posúdiť, čo je ten najrozumnejší krok

Seraff

Seraff (hodnocení, recenze)

Stav: Vsude kolem nakazeni lide a zvirata. Situace1: Mate pistoli a klic na srouby u rezervy v aute. Co vytahnete na ciziho chlapka, ktery vam prekazi v ceste? Situace2: Mate vztek a chcete si ho vybit na dopravni znacce. Budete plytvat naboji v pistoli nebo pouzijete klic na srouby? Situace3: Otevrene okno v dome. Chcete dovnitr a nevite, jestli tam neni nakazeny clovek ci zvire. Peclive zvenku prohlednete situaci nebo tam bezhlave skocite? ....... Doufam, ze nikdy nepotkam lidi, co tvrdi, ze postavy v tomto filmu se chovaji racionalne....

Pipo83

Pipo83 (hodnocení, recenze)

bosquete: myslim ze na zaciatku bolo spomenute ze dych infikovanych je vysoko nakazlivy... ja som v tom filme neprekusol to ze do auta zobrali infikovane dievcatko a ako lahko s handrickami dezinfikovali "kontaminovane" auto alebo brokovnicu od stareny v dome. hm hm.

bosquete

bosquete (hodnocení, recenze)

jose@: Nevím, co Ti na tom připadá nelogické? A co bys dělal ty, kdyby lidstvo vymíralo? Já bych možná nehrála golf, ale dělala něco, co nedělám běžně. O tom, že je to vzduchem přeosné, tam nic není. Pouze nosí respirátory a ty chrání proti drobným částicím, nikoliv virům, na které by museli mít obleky (jako v hotelu). Nejvyšší pravděpodobnost nákazy byla sekrete či přímým kontaktem s nakaženým.

zipS

zipS (hodnocení, recenze)

milé prekvapenie.... má to svoje neduhy a zopár scénok by mohli byť inak spracované... ale inak "thumbs up"

jose@

jose@ (hodnocení, recenze)

dávam jednu hviezdu,ale hraničí to z ODPADOM!! postavy ma pekne sraly!!!svet bol v hazlu a oni idu na golf!!dych je prudce nakažlivy,ale zoberu do auta choru diečinu......Sračka!

Skleni

Skleni (hodnocení, recenze)

Neuveritelne. Zo začiatku so mal pocit z filmu ..najmä z mierne odflaknuteho obsahu (skor pilotu!), že pojde o blbosť. Klasický nízko rozpočotvý horror. No pozerám. WOW. To bude paráda sledovať ako sa ludia vyrovnajú s vírusom a najmä tá psachologická časť koho nechať a koho nie. No teším sa! Dúfam, že to neskončí ako I am Legend kde pôjde čisto o vraždenie a naháňačky. Ako aj to malo svoje čaro, ale chcem trochu aj úvah .. toť vše. :-)

huligang

huligang (hodnocení, recenze)

sk trailer uz vonku a ziadna diskusia? myslel som ze Chris Pine je popularnejsi... 4 September 2009 (USA)

Reklama

Reklama