Reklama

Reklama

VOD (1)

Jimmy Monroe a Paul Hodges jsou newyorští policisté, kteří byli po nepovedené akci na tři měsíce suspendováni a byl jim pozastaven plat. Jimmymu se to vůbec nehodí, protože potřebuje zaplatit svatbu své dcery. Proto se rozhodne prodat unikátní baseballovou kartu z roku 1952. Když ji ale nabízí k prodeji, je obchod přepaden a kartu mu ukradne zloděj Dave. Jimmy a Paul se vydávají po stopě baseballové karty, Dava dopadnou, ale on ji už nemá, protože s ní zaplatil za drogy. Dealer jim je ochoten kartu vrátit, pokud najdou jeho ukradené auto. Vůz se jim podaří po krátké době objevit, ale v jeho kufru je spoutaná Mexičanka Gabriela, manželka zavražděného drogového bosse. Osvobodí ji a žena jim dá flashku s cennými informacemi o prodeji drog. Aby získali ukradenou kartu zpět, rozhodnou se zaplatit kauci za Dava a nutí ho, aby ji dealerovi ukradl. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (739)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No od Smithe, jakozto myho oblibence, proste cekam vic. Takze na nej je tohle docela slaby, navic bohuzel opet bez nejzasadnejsi dvojky, ale zase na druhou stranu, jako oldschoolova buddy komedie to je docela uchazejici. Problem je, ze si scenar nepsal Smith, takze je videt, ze mu to moc nesedlo, sice je tu sem tam nejaka ultimatni hlaska, ale rozhodne jich tu mohlo bejt daleko vic a ty co tu jsou, mohli bejt i lepsi, kdyby scenar doladil Smith. Dalsi problem je, ze Smith proste taovyhle filmy neumi rezirovat, takze akce je bud trochu rozpacita, nebo pusobi vykradenym dojmem, hluchy mista nejaky kamerovy vychytavky nezachrani, takze krome tech hlasek to tahne jen hlavni dvojka Willis s Morganem, ktery sice nejsou spatny, ale je to proste typicka dvojka drsnak a ukecanej cernoch, takze ani zadny postavy, ktery byste si pamatovali mesice. Navic je zastinuje Scott, kterej bohuzel nema moc prostoru, ale dokaze ho maximalne vyuzit. Takze ve vysledku prumerne natocena, dobre obsazena akcni komedie s par ultimatnima hlaskama a az moc hluchejma mistama. Lepsi 3*. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Paráda. Oddychová a vtipná buddy komedie. Bruce Willis má zase rodinný problémy a nemá na zaplacení svatby svojí dcery, čehož s chutí využívá slizkej Jason "Earl" Lee. Kvůli tomu se Willis vydá prodat drahocenou baseballovou kartičku, kterou mu ukradne Stifler atd. atd... Prostě je to prdel a parťáka tam Willisovi dělá srandovní černoch. Moc nechápu, kdo s tím filmem může mít problém. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Poldové jsou typická americká komedie s jedním drsným a pohodovým policistou a jeho pitomým a užvaněným kolegou, která povětšinou rozděluje divácké osazenstvo na její fanoušky a odpůrce. A jelikož já se pohybuji přibližně někde mezi, přičemž s každým dalším podobným, co se charakteru humoru týče většinou na chlup stejným filmem, začínám pomalu dezertovat spíše k odpůrcům, Poldy hodnotím neutrálně. Nejedná se o přehlídku trapností a urputná snaha o vtip za každou cenu i často vychází, což je dobře, ale na to, že jde o komedii od "vizionáře" Kevina Smithe a v hlavní roli se stále ještě ikonickým akčním hercem, tak to do jisté míry přehlídka tvůrčí trapnosti a krajního zoufalství v podstatě je.... Podobné filmy už zkrátka nikdo vidět nepotřebuje. 55% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Další film, na který jsem slyšel dost špatných ohlasů (a to recenze ze zásady nečtu, protože si radši udělám vlastní názor) ale skutečnost je jiná. Cop Out je v některých ohledech geniální (narážky na filmy, mimo jiné na Hříšný tanec, Star Wars, RoboCop, Schindlerův seznam a v neposlední řadě i na Smrtonosnou past, kdy Tracymu Bruce řekne, že ten film ještě neviděl! :-D), jenže v několika málo momentech je Tracy Morgan hodně otravný. Většinu času je vtipný a snesitelný, ale měl tam pár momentů, kdy jsem si v duchu přál, ať ho radši umlčí. A myslím, že tohle právě většina nevydýchala… Já se nepovažuju za Smithofila, od něj jsem všehovšudy viděl jen čtyři filmy, když budu počítat i tento. A jak říkám, navzdory (někdy) otravnému Tracymu se jedná o skvělou komedii, kterou si myslím, někteří zbytečně odsuzují. P. S. Trochu SPOILER! A Seann William Scott žije! Jen si chvilku po titulcích počkejte na vtipný dovětek z márnice… ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná oddychovka, u které se sice neválíte smíchy, ale na jedno kouknutí to postačí... Sakra, nikdy bych nečekal, že budu muset tuto klišoidní větu použít zrovna u filmu Kevina Smithe, ale bohužel je to tak. Ten se zde opravdu s ničím světoborným nevytasil. Máme tu sice např. jeho klasické citování filmů, ale i to zde působí celkem křečovitě. Navíc Tracy Morgan, kterého ve 30 Rock zbožňuju, je tady na zabití. Aspoň, že ten Bruce Willis si odehraje svoje a Sean William Scott si taky pár humorných momentů odbude. Na Smithe je to ale málo, snad se do příště vzpamatuje a natočí nám další nezapomenutelnou komedii. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (20)

  • Kevin Smith natáčení s Brucem Willisem označil jako nervy drásající událost. Herec ho také naštval tím, že se neúčastnil žádných propagačních akcí tohoto snímku. (Chris Masters)
  • V žádosti o režii tohoto filmu Kevin Smith uvedl, že je to film který by se líbil jeho zesnulému otci. (TomikZlesa)

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Johnny Depp jako kanadský superpolda

Johnny Depp jako kanadský superpolda

20.08.2014

Pokud znáte hrubozrnnou tvorbu Kevina Smithe (Clerks, Clerks 2), dobře víte, že je mimo Poldů s Brucem Willisem prostá velkých hvězd. V několika Smithových filmech se sice objevil jeho kamarád Ben… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Reklama

Reklama