Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka toho, že se z pitomoučkého scénáře dá udělat minimalistický, ale napínavý a hodně zábavný thriller. Herecké výkony jsou vesměs standartní, avšak pěkné holky v hlavních rolích potěšily. Velké plus přičítám zejména povedené kameře a střihu. And Soon the Dakress je nečekaně velice zručně odvedená filmařina. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dávám velké plus za překrásné barvy. 720p BRRip XviD AC3-FLAWL3SS se opravdu povedl. Co se týče obsahu, film se dost táhne. Typický příběh. Dvě holky jedou do neznámé země, na neznámé místo. Jedna je unesena a druhá ji hledá. Už na začátku si říkáte, dobře jim tak. Chovají se totiž jako laciné kurvy. Celá vesnice samozřejmě nic neví a nikdo nepomůže. Opět si říkáte, dobře jim tak, taky bych je poslal do prdele. Ke konci je asi 15 minutová akce. Více než 40% si film nezaslouží. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Vidieť to v kine, som otrávený. Ako DVDčkové béčko prijateľná výplň večera, ak teda máte radi zeleň, juhoamerickú divočinu a dáte si to na plátne. Rejža nezvláda logiku chovania postáv, a napríklad v scéne schovávania sa za stĺpy ani triviálne zákonistosti perspektívy obrazu a strihu. A Karl Urban je tu doslova päsťou na oko. Tak príšerne obsadenú a toporne zahranú rolu som nevidel niekoľko rokov dozadu. Našťastie, Odette a Amber, ktoré sú nielen pekné, ale prekvapivo aj hrajú, to celé tak nejak zachraňujú. Lepšie 2*. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jennifer Derwingson, Marcos Efron .. Dobrý (ehm) dojem uchovávají pouze vzpomínky na dvě sličné dívčiny (bez nich prakticky absolutně nezajímavé) a slušné exteriéry Argentinského venkova. Jinak žánrově pouze "dobrodružný cestopis" říznutý podprůměrnou thrillerovou zápletkou. Nic urážlivého, ale ani pamětihodného či jinak obhajitelného. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je třeba vycházet z toho, že se jedná o remake argentinského filmu pojednávající o dvou kamarádkách, které se oddělily od své skupiny a rozhodly se ve dvojici na kolech sjet Argentinu. A při té příležitosti, když už takové dvě atraktivní holky jako jsou Amber Heard a Odette Yustman zavítali do takové exotické země, si místní pánové řekli, že je unesou a vydělají na nich peníze. A jak řekli, tak udělali, ale to dá rozum, že obě současně unést nemohli, a tak unesli brunetu. Blondýna však nebyla tak blbá a brzy jí došlo, že by měla svoji kámošku jít hledat než bude pozdě. A bude pátrat, ječet a zběsile utíkat před svými pronásledovateli. Trojlístek ještě doplní Karl Urban v roli tajemného cizince, u kterého není jisté, jestli hraje dobrého nebo hajzla. Představte si horor, z kterého někdo vystříhal všechny drsné scény a ponechal tam hodně záběrů na lepé představitelky, okolní malebnou krajinu a aby se neřeklo, tak pár scén, kdy dívky utíkají před svými únosci. Zdráhám se označit film za horor a nejprve jsem myslel, že subžánr torture porn bude mít nový přírůstek, ale horor bez pořádných hororových scén prostě není horor. Je to příliš uhlazené, ale na vizuální stránku, hudbu nebo herecké výkony si nelze stěžovat. Odškrtávám i přesto další zemi, do které se nikdy nepodívám. Sbohem, má Argentino. A příště prosím o hororovější přístup. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno