Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl originál, a asi po měsíci a pár dní jsem viděl i remake a.....Dopadlo to uplně stejně. V původním jsem se dost nudil a celej film mi připadal neuvěřitelně zvláštní, a divně natočenej. Tohle mi přišlo natočené lépe ale zase dost vykleštěné. Třeba Urban mohl dostat více prostoru a hlavně hlavní herečka mi přišla poměrně nesympatická. Z čehož je tu další negativ v původním filmu se postavy chovaly poměrně rozumě ale tady jsem se kolikrát chytl za čelo abych zjistil co to ta ženská zase dělá. A to nemluvím o naprosto idiotským hlavním hajzlovy kterej měl za svý chyby chcípnout hned v prvních 10 minutách. Kdybych se musel rozhodnout co je lepší jestli remake nebo originál tak říkám tohle. Ale tak o 10%. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel zajímavý a obě hlavní protagonistky byly přejemné na oko. Postupně je však film čím dál víc nudnější a závěr už za moc nestál. Času, který jsem u tohoto filmu strávil sice nelituji, ale určitě to mohlo být lepší. To, co mě však zklamalo nejvíc bylo, že hlavním tahákem byl pro mě Karl Urban, jehož role byla ve výsledku zbytečná a úplně zapadla. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nebudu nikomu, ani sám sobě namlouvat, že jediný důvod, proč jsem do tohoto neobjevného thrilleru vůbec šel, bylo obsazení dvou ústředních krásek, především pak mé oblíbenkyně Amber Heard, která je v každém filmu neskutečně sexy a prostě se mi na ní moc dobře kouká. Bohužel, co se týče zápletky, to už zas taková pastva ale pro oči není. Je obyčejná, bez momentu překvapení a efektního nápadu. Ovšem, je tu jedno velké ALE. Ono krom zápletky to vše ostatní poměrně ujde! Atmosféra argentinského venkova velmi účinná, záporáci tuctový, nicméně působiví, tempo snímku poměrně zdařilé, žádné velké nudné a táhnoucí se mezery a především, tvůrci se skutečně dobře popasovali s momenty napětí a dramatickými scénami a vážně tu fungují. Ovšem opakuji, co to vše naplat, když všechny tyto působivé ingredience nemohli ve zmiňované fádní zápletce nijak vyniknout. Všemu pak nasadí korunu "akční" konec, který má též sice spád a švih, ale je tak naivní, přemrštěný a divácky podbízivý, že je nakonec spíš k smíchu. Marcos Efron je zkrátka docela šikovný autor, nicméně pro svůj další film, pokud tedy ještě nějaký bude, by si měl určitě vybrat daleko výraznější a zajímavější látku, ve které by mohl uplatnit svůj tvůrčí potenciál. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Znova sa mi raz podarilo zhliadnuť film, ktorý ma dokázal očariť, nie však svojím dejovým naplnením ba dokonca ani hereckými výkonmi ale krásnou a dokonalo zachytenou podstatou Argentínskej prírody. Film sa hrá na plnokrvný thriller ale k dokonalému napätiu mu chýba to podstatné a tým je moment prekvapenia. Hlavné hrdinky sú vybrané dokonalo dve krásne husičky, ktoré sa spolu delia o jednu mozgovú bunku sú ideálnym materiálom pre obetných baránkov v podobných žánrových koprodukciách. Čo sa týka Karla "Eomera" Urbana, čakal som od jeho vkladu pre film o dosť viac než som dostal. Keďže nejde o ideou samotného režiséra ale o modernizáciu klasiky "Brzy padne tma 1970" od britského režiséra Roberta Fuesta v ktorom sú dve dievčatá, ktoré sa rozhodli si dať menšie Tour de France prenasledované šialeným maníkom na skútri, neoplatí sa mi k námetu veľa rozprávať.. Efron si zobral príbeh nastavil si modernú kameru a posadil hlavných hrdinov nie do Francúzka ale do Argentíny do krajiny, kde sa len tak mimochodom Marcos aj sám narodil. Modernizácia vyšla na výbornú akurát sa režžiisér nedokázal zbaviť chýb svojho predchodcu a tak obalil cukrík iba do krajšieho obalu a za to sa jednoducho pochvaly ani slávy nedočká. 38% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jako v mnoha jiných, i zde se nás snaží nalákat vábničkami v podobě vzhledných modelek, které jsou posléze buď masakrovány nebo distribuovány. V případě AStD je to rozděleno přesně na dvě poloviny, kdy ta první je celkem nudná, holky si užívají sluníčka a nasávají alkoholu s argentinskými chlapci a v té polovině druhé už přece jen přituhuje. Občas se vyskytnou nelogické situace a chování, ale dá se to překousnout a závěr...závěr? Tak ten dopadne dobře...a nebo špatně, to už se nechte překvapit. 55% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama