Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme další díl "prciček" určených rovnou na DVD a ono je to na výsledku tak trochu znát. Ne trochu, ale o něco víc. Jenže je tu jedno pozitivum, které tomuto pokračování hraje do karet, tím je fakt, že je mnohem povedenější než předchozí dva uhozené díly. Nemá smysl se nějak hlouběji rozepisovat o ději, protože vůbec celý film působí dojmem jako by se pracovalo s neexistujícím scénářem a vše se vymýšlelo a dotvářelo až na place. Jde tedy o to, že trojice studentů "high school" narazí náhodou v knihovně na legendární bibli lásky, ve které jedni studenti shromažďují své sexuální zážitky, aby je pak mohli předat těm druhým studentům a jejich rady a nápady jim dopomohli ke sbalení těch největších krásek na škole, ale protože je bible shodou okolností poškozená, musejí ji studenti pracně přepisovat a spojit se i s Eugenem Levym, který je jejím autorem a jako jediný zachraňuje čest původního obsazení série, protože i Stiflera tu dost nevýrazně nahradil jiný herec. Zkrátka scenárista David H.Steinberg se při psaní scénáře moc nepředřel. Ústřední trojice Bug Hall, Kevin M.Horton a Brandon Hardesty je celkem snesitelná, ale dívčí obsazení je oproti nim až moc nesympatické. Beth Behrs, Melanie Papalia, Louis Lytton, Cindy Busby nebo Jennifer Holland jsou vážně kravky a nevím, co na nich ti troubové viděli, ale asi je fascinovalo, že jim ve finále ukázali prsa, protože nic jiného na nich nebylo, Ovšem účast Rosanny Arquette, Thomase C.Howella, Stevea Railsbacka nebo Kevina Federlinea potěšila, stejně tak i soundtrack s Katy Perry či Fallout Boy. Co se týče gagů, jsou zde zastoupeny v hojné míře, a to v rozpětí od povedených (stodolarovka, pozvracená kráska, orální sex s postarší kanadskou prostitutkou a jeho následky) až po ty vyloženě hrozně trapné a zbytečné (znásilnění Stiflera losem nebo kondom v pivu) a nesmím zapomenout na to, že řada gagů je dost obehraných a už nefungují tak, jak by měly, protože opakovaný vtip přestává být vtipem. Celkem jsem se bavil, ale doporučuji už v sérii nepokračovat. Příští díl už by se totiž určitě dostal do odpadních vod a to by byla škoda. 50% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Po poslednom videnom diely som si povedal, že už daľší u mňa nehrozí. Z kultovej teen komédie s vtípkami o sexe sa stala komédia snažiaca sa o čo najtrápnejší vtip a posledné dva diely skončili na úplnom dne žumpy. Ale ohlasy na zatiaľ posledný diel neboli najhoršie a tak som sa k tomu predsa len dokopal. The Book of Love nie je tiež žiadna sláva, no aspoň to nesrší nechutnými vtipmi, ale trápne je to stále (čo čakať od video filmu?). Tento diel má z každého niečo. Zápletku prvého dielu, obnažené ženské telá, sem tam niečo nechutné, Jimmovho otca, svojho Stiflera a happyend v ktorom nakoniec aj los zasunie. Blbosť na jedno pozretie, ktorá neurazí a chvalabohu nejde v duchu posledných dvoch dielov. Som zvedaví čo ukáže stará partia v American Reunion. Moje poradie American Pie zoradené do troch kategórií: pozeraťelné a fajn diely, diel po ktorom neumriete a žumpa komédií (1,2,4,3) (7) (5,6). ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Narovinu - kdo si pustí nevím už kolikátý film s nálepkou "American Pie" určitě nečeká žádný inteligentní humor, ale plno sexu a primitivní zábavy, a doufá, že bude mít alespoň jakou takous úroveň, která ho upřímně pobaví, a nebude se cítit trapně. To bezpochyby spolňovaly 1, 2 a dejme tomu i 3 American Pie. Dál už se jen kopíruje značka, což by se dalo přežít, kdyby se tvůrci nepokoušeli vytvořit kopii Stiflera, to fakt nejde a působí to dost směšně. Ale i tak, v rámci možností jsem se zasmál, byť to nebyl žádný zázrak. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kniha lásky se hodně blíží prvnímu dílu. Co vypadá dobře, jsou vedlejší menší postavy. Lehce oplzlý učitel nebo maminka v podání Rosanny Arquett dodávají filmu trochu nadhledu. Zezačátku to dokonce chvíli vypadá na vrácení se ke kořenům, ale ten samý návrat ke kořenům zhořkne při strašně debilních a trapných scénách se Stiflerem. Bez něj bych dával hvězdičky 3. Stejně ty trapnosti nezabrání tomu, abych se několikrát zasmál, a mohl souhlasit s mravním poselstvím. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nejmenovat se tohle American Pie, možná by to mělo větší hodnocení. Od sedmičky jsem nečekal nic extra, přesto jsem se několikrát opravdu zasmál, holky hezké a příběh ucházející. Jen mi nejvíce vadí to poškozování legendárního Stiflera, na kterého už nikdo nebude mít. Tvůrci by měli přijít radši s nějakou jinou postavou, která by film táhla. Celkově to nemuselo mít zbytečného soba, vybrat více sympatičtější "panice" do hlavních rolí, konec udělat méně předvidatelný a šel bych s hodnocením asi výše :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)

Reklama

Reklama