Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než předchozí dva díly. Dobré vtipy, herci sympaťáci a hlavně je tu trochu silnější romantická linie, která se snaží vzdát hold první trilogii. Eugene Levy je perfektní, hudba rovněž. Snad akorát bych vystřihl scénu s babkou - děvkou. Ta byla fakt navýsost trapná a zoufale nevtipná. Jinak to ale byla příjemná zábava, silné 3*. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zdálo by se, že by si tvůrci dali pokoj a už netěžili už tak přetěženou marketingovou značku American Pie. Leč opak je pravdou, opět se koná standardní teen komedie. Tedy standardní na dnešní dobu. Tak trochu se divím, že i Eugene Levy kývnul na takový trash film. Pochválit se nedá téměř nic. Scénář nemá hlavu ani patu, hluchá místa jsou zacelena Lubovými představami sexy nahých holek. První půlka série trapasů, pak série zblížení, pak série muckání, kdy ke konci i hlavní "záporák" filmu najde lásku. Aspoň, že holky ujdou a britka je opravdu britka. Ještě vás připravím na počítačem animovaného soba, který, jak jinak, udělí jednomu šťastnému členovi z řad účinkujících análné inferno a recyklace vtipu s "kvasnicovým pivem" z AP1 a půjdu do školy. ()

Reklama

Gereth odpad!

všechny recenze uživatele

Od pozdějších dílů American Pie a celkově všech podobných teen komedií jsem nikdy nečekal mnoho. Vypnout mozek, sednout si s kámošema u pivka, relaxovat. Semtam se objeví neokoukaná vtipná scéna, obvykle je přítomna spousta pohledných slečen a celkově si aspoň člověk zavzpomíná na své vlastní kalby. Opravdu jsem nečekal že i takovýto typ snímku se dá tak moc pokazit. Celý příběh je jeden velký kolotoč fantazií hlavního nerda a nadzvedávání podprsenky/plavek. Nejhorší složení paniců, nejhorší Stifler, nejhorší slečny, nejhorší minirole Eugena Levyho(I když dobře, ten je možná pořád stejně špatný). Nejhorší díl ze serie a celkově nejhorší teen komedie, co si pamatuju. // 10% ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Sestupná tendence kvality prciček je rok od roku strmější a přijde mi, že se točej tak často jako venezuelký telenovely. Jako v každých prcičkách i zde byl parádní soundtrack, ale to je asi tak vše, co se mi na filmu líbilo, každopádně to hovoří za vše, protože příběh to nemá, tváří se to spíše nuceným dojmem a na dobrou muziku si můžu zajít na koncert, ovšem co mě nejvíc naštvalo bylo herecké obsazení Stiflera, protože vypadal opravdu jak debil(a to doslova) a nezachránili to ani tuny pěknejch holek. 15 % ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Uff, teda ždímání serie se trošku už nedaří... Stiffler je asi nejslabší článek rodiny, jinak si nedokážu představit proč mi přišel tak neuvěřitelne bez kouzla... Alespoň známá tvár Levensteina to trošku přizachránila... No co si budeme říkat... když dám 2 hvězdičky tak jedna je za to, že se jedná o moji oblíbenou serii trapáren a druha je pravě za Levyho... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)

Reklama

Reklama