Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Cappuccino odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudem to dlho odkladať a tak na rovinu. American Pie:The Book of Love je jedna veľká primitívna sračka. Dokonca ani dievčatá už niesu to, čo bývali. Séria prcičiek pre mňa definitívne skončila po tretej časti. Už dlhú dobu som nedal filmu odpad, pretože si stojím za tým, že na každom z nich bolo treba aspoň kúsok námahy, ale dnes urobím razantnú zmenu. Do budúcna by si mal John Putch (kto to s prepáčením do puče je?) brať žiarivý príklad z takého Fired up. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Myslím, že oproti minulým dílům není posun k lepšímu ani horšímu, bohužel (pro mě), tam ubylo těch šíleností, co tam dokonalý Stifmajster prováděl (ten nový Stifler je pěkný suchar, je to výsada hrát kohokoliv od Stiflerů, měli tam obsadit nějakého většího řízka, celkově tam Stifler nedostal mnoho prostoru). Jinak je to hodně předvídatelná komedie pro teenegery, hlavně tedy pro pány, kterým nevadí pohled na silikonové kozy xD Opět až přehnaně navybírané "dívčiny" všechny s dokonalými proporcemi, to se jen tak nevidí. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Kdeže je humor. nápady, atmosféra a herci, ktorých si človek v začiatkoch série "Prci" obľúbil? Tak ako sa postupne z prichádzajúcich dielov všetci vytrácali, vytrácala sa aj kvalita až z nej zostal tento bezduchý vývar, ktorý sa ovšem hrdo hlási k svojim bratom zo série hneď úvodnou scénou s chlebom a psom. Neviem, či som z kategórie teenage komédia vyrástol, alebo je to zapríčinené klesajúcou kvalitou, ale už som sa skôr za tvorcov cítil trápne. Hádam by sme sériu mohli uzavrieť týmto dielom, nech je to ešte ako tak dôstojný záver, lebo mám silný dojem, že pri nasadenej úrovni by som pri ďalších dieloch volil hodnotenie najnižšie. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jak už jsme si v posledních pár letech zvykli, kdysi relativně vtipné komedie o "..." se z kin přesunuly pouze na DVDčka. A je tomu tak dobře, protože (co si budeme nalhávat) se jedná o nevýrazný plevel. Kupříkladu sedmý díl se vrací k proslulé knize, která leckomu posloužila jako zdroj informací pro "poprvé". Bude to stačit k zábavě? Myslím si, že až natočí 10 prcičky, tak už to bude tak ubohé, že to bude vyložená ztráta času. Kniha lásky nenabízí tolik vtipných scén jako předchozí díly, ale celkově moc akce taky nenabídne, příběh je prakrticky stejný jako vždy. Jediné co to má společného se všemi prcičky je herec: Eugene Levy, ten tu asi nikdy nebude chybět. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)

Reklama

Reklama