Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (845)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dvojku považuji za určitě slabší, přestože casting je lepší. Vtipnějších scén moc není a jedna asíjská uklízečka jaro nedělá. Gillian Anderson se ukazuje býti trefou do černého. English má k ruce ovšem horšího pomocníka. V této sérii nejsou zápletky tím co by divák musel řešit, ale tady se prostě nezadařilo. Potitulková scéna v kuchyni se povedla. Třeba někdy příště Johnny... 40% ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Johny Rubbish Reborn aneb Obtěžoval jsem anglickou královnu:) Chvílemi to připomíná parodii na Bonda, chvílemi nepovedený sequel Kung-fu Pandy, ve zbytku je to beztvará hmota grimas a gagů, pro niž beze zbytku platí, že opakovaný vtip není vtipem. Být anglickou královnou, šlápnu producentům Bonda na krk, aby si s dalším kouskem pospíšili, jinak to s její ochranou a našemi filmovými zážitky vypadá zatraceně bledě. A Bondovo povolení zabíjet bych rozšířila i na Rowana Atkinsona. 4/10 ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, ale pořád ucházející zábava. Mě English baví hlavně proto, že paroduje mé milované bondovky. Titulky počínaje, přes výzkumnou laboratoř, padouchy, ženy a rozličnými prostředími a lokacemi konče. Nejen různé odkazy, kde nesmí chybět chytré auto, ale třeba i půvabná Rosamund Pikeová (Dnes neumírej). Občasná trapnost a vata je prostřídána vtipnou honičkou po střechách či rvačkou zakončenou na mořském molu. Čekal jsem trochu více, na jeden mlžný podzimní večer však dostačující. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson samozřejmě komický potenciál má a mírně stoupající tendence se v sérii filmů o britském superšpionu dá vysledovat taktéž (zdůrazňuji ovšem slovo mírně), argumenty k natáčení (mimo finančního, který bude jasně dominantní) dalších pokračování by se tedy také asi našly, otázkou je, jestli je důvod začít plesat... Johnny English je zatím stále jen průměrná, byť neurážející filmová zábava, od umělce, který kdysi vdechl život geniální postavičce pana Beana bych ale čekal přece jenom maličko víc... PS: Za ten políček všudypronikajícímu product placementu (Toshiba British Intelligence :-D) a přehnanému feminismu ovšem dík, Mr. English... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce se misky vah výrazně posunují na stranu "Jamese Bonda" a z "Mr. Beana" už zbývá opravdu pramálo (což se projevuje např. na nižší koncentraci vtipů). Johnny už není trotl, ale logicky uvažující elegán, který má prostě smůlu.;-) Po technické stránce 100x lepší než kdejaký akčňák, takže za mě naprostá spokojenost. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (26)

  • Film sa natáčal v Londýne a Welwyn Garden City (Anglicko, Veľká Británia) a v Hongkongu a Macau od septembra 2010. (Arsenal83)

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama