Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Takovéhle zpracování bych rozhodně bral.... Předešlí dva díly se mi zas moc nezamlouvali (tedy jednička byla ještě koukatelná, ale dvojka byla docela utrpení snažící se čerpat z ničeho...). Každopádně fight s Johny Cagem byl skvělej, konečně by to mohlo mít pořádně akční rvačky a ne to co nám bylo doposud nabízeno... Teď nezbývá než doufat... 80%. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Chýbala mi tam zvučka, ale rovnako dobré ako prvý film z roku 1995. Tá dvojka bola síce slabšia ale má určite viac ako 29% Tie efekty neboli nejako dobré ale bitky sa dali. Rebirth hodnotím ako príjemný kratkometrážni film, škoda že ich nebolo viac. Takisto rarita nájsť nejaký kraťas aspoň s cz titulkami, tento ich mal. Uvidíme či sa nakoniec séria MK vráti aj na veľké plátno. 4* ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Páááni, z tohodle by mohl být konečně slušný a hlavně důstojný film ke hře, kterou zná každý opravdový PC hráč! Sice teda Baraka a Reptile ve hře vypadají úplně odlišně, ale proč z nich neudělat takovéto monstra. A ještě k tomu vrahy, hmm. Dnes již legendární hra Mortal Kombat si vyloženě říká o pořádně nakopávající film, který bych jakožto velký obdivovatel této hry měl rád :o). Pod taktovkou tohoto prozatím neznámého režiséra by z toho mohlo vzniknout něco kloudného a né ty sra.ky jako jsou natočené, brr to je nekoukatelnej opruz. Mimochodem v MK1 bych si, sice až po chvilce, vzpomněl na všecky Fatality. Ku příkladu Kano : k němu, k němu, od něj, dolů, k němu a malej box :o). ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pevně věřim, že se v Hollywoodu proberou a díky pozitivním ohlasům do tohohle projektu půjdou. A taky doufám, že přilítne Tancharoenovi na stůl poctivej návrh se solidním rozpočtem na natočení celovečerního filmu na motivy tohohle "traileru". Už jenom proto, že poctivejch mlátiček neni v poslední době moc. A pokud se celovečerák nakonec natočí tak doufám, že se tam v boji předvede i Michael Jai White, ptotože např. v Undisputed II byl skvělej. Dávám čtyři silnější hvězdy. ()

Wiceman 

všechny recenze uživatele

Aha, takže se prý neseme v rytmu nolanovského Batmana a vše i jakkoliv videoherní a ,,dětské" dáme do reálu. Po pravdě ... moc se mi to líbilo. První film byl velmi luxusní a našlápnuto měl, i přes Machinima" velmi dobře. První série taky velice dobrá. Docela se divím, ale MK realita docela sluší. I příběh se nese klasickým MK příběhem (ano, tyhle bojovky mají i příběh a pro někoho, jako jsem já, luxusní). Nicméně od druhé série ( i přes C.V. Diena ... od CC Prague ho miluju :) ) šla kvalita dolů. Příběh jakoby absolutně nenavazoval na předešlou sérii a tvůrci šli s kvalitou o hodně níže (čti příběh ne kvalita). A ten Sub-Zero? Jako fakt? I já se svým nízkým rozpočtem bych byl schopen vyprodukovat lepšího Bi-Hana. Škorpík ale lepší, než v první sérii :) Lepší 3* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama