Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

Nix 

všechny recenze uživatele

Bylo to skvělé namlsání. I když to mělo 8 minut, tak to rozhodně mělo potenciál a dost zajímavou atmosféru a provedení bitek. Jen je škoda, že už nikdo nepokračoval v tomto duchu či tento materiál nevyužil dále, takhle nějak bych si filmový Mortal dokázal v pohodě představit, i co se týče hereckýho zastoupení. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pevně věřim, že se v Hollywoodu proberou a díky pozitivním ohlasům do tohohle projektu půjdou. A taky doufám, že přilítne Tancharoenovi na stůl poctivej návrh se solidním rozpočtem na natočení celovečerního filmu na motivy tohohle "traileru". Už jenom proto, že poctivejch mlátiček neni v poslední době moc. A pokud se celovečerák nakonec natočí tak doufám, že se tam v boji předvede i Michael Jai White, ptotože např. v Undisputed II byl skvělej. Dávám čtyři silnější hvězdy. ()

Reklama

Ice123 

všechny recenze uživatele

Takovéhle zpracování bych rozhodně bral.... Předešlí dva díly se mi zas moc nezamlouvali (tedy jednička byla ještě koukatelná, ale dvojka byla docela utrpení snažící se čerpat z ničeho...). Každopádně fight s Johny Cagem byl skvělej, konečně by to mohlo mít pořádně akční rvačky a ne to co nám bylo doposud nabízeno... Teď nezbývá než doufat... 80%. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vynikající záležitost s fantastickou atmosférou a parádním obsazením (nejen, ale hlavně, Jeri Ryan). Obrovská škoda, že zůstalo jen u těchto sedmi minut, protože kdyby byl celovečerák tak kvalitní jako tenhle kraťas, byla by to neskutečná pecka a navíc by se všichni shodli na tom, že i kvalitní. Užil jsem si to. 85%. ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si každou z těch postav. Chlápka, co mrazí ostatní lidi a dalšího, co mu něco leze z ruky. Jackse, který si nechal udělat posilovače svalů, to jsem opravdu miloval. A po tolika letech tyhle postavy znovu ožívají. A já věřím, že to nezůstane jen u krátkého filmu a seriálu, ale že obrození bude dokonalé. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama