Reklama

Reklama

Dva špičkoví agenti CIA, Tuck (Tom Hardy) a FDR (Chris Pine), jsou kamarádi na život a na smrt. To ovšem pouze do doby, než se oba zblázní do jedné a téže slečny - Lauren Scottová (Reese Witherspoon). Kariéristka Lauren Scottová je sice ve svém pracovním životě úspěšná, ale její milostný život je jedna velká katastrofa. Poté, co ji nechá přítel, kvůli kterému se přestěhovala z milované Atlanty, nemá na randění a hledání nového vztahu ani pomyšlení. S tím se ale nespokojí její praštěná kamarádka Trish, která ji přemluví, aby zkusila najít štěstí v lásce na internetové seznamce. Na internetu se seznámí se sympaťákem Tuckem a domluví si s ním rande. Aby to ale neměla tak jednoduché, ve videopůjčovně se jí do cesty připlete i pohledný hezoun FDR. Lauren se rozhodne randit prozatím s oběma, samozřejmě bez nejmenší potuchy, že oba kluci jsou nejlepšími kamarády a navíc top agenty CIA. Tuck a FDR doposud žili život jako v Bondovce - plný zbraní, rychlých aut i krásných žen, které až dosud nikdy nebrali příliš vážně. Tentokrát jsou ale oba přesvědčeni, že našli tu pravou. Zjištění, že se oba zamilovali do stejné dívky, jim ovšem jejich přátelství tak trochu pokazí. I když se dohodnou, že si půjdou z cesty, a Lauren neřeknou, že se znají, nebyli by to správní agenti, aby se vzdali své vysněné dívky tak snadno. Na řadu přichází série promyšlených špiónských útoků s jediným cílem - co nejvíce ztrapnit a zkazit rande toho druhého. Jak tato stále se stupňující bitva dopadne a pro koho se Lauren nakonec rozhodne? (Bontonfilm)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (795)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Spíše takovej film pro holky. Není tam žádná normální akce, jen jakési debilní chaotické střílení od boku. Ústřední duo agentů je docela fajn, ale moc dobře se nedoplňujou a o nějaké chemii nemůže být řeč. Navíc postava Chrise Pinea má nejdebilnější jméno v historii kinematografie. Jmenovat se FDR, co to má kurva znamenat? Zní to jak mix přezdívky rappera a zkratky tajný organizace. No prostě blbé, jako celá tahle rychlokvaška. 50% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dva rozdílní muži, největší přátelé a agenti CIA, kteří válčí o srdce jedné ženy. Nejedná se o typickou romantickou komedii, ale o originální romantickou komedii, se spoustou akce a pár špičkovými nápady. Neobvyklý boj začíná a i přes to, že vše oba vědí, začíná neskutečná jízda. V hlavní roli máme Reese Witherspoon, která se do role anděla hodila perfektně. Oba hlavní herci Tom Hardy a Chris Pine byli jak "nebe a dudy", ale také proto mělo vše své kouzlo. Příběh není nikterak originální, ale přesto zaujmout dokáže, poněvadž děj by vás mohl chytit. Já se od začátku bavil, proto hodnocení nedám nižší... 8/10 = 80% ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Je lepší být žena a volit mezi dvěma muži, nebo je lepší být muž a volit mezi dvěma ženami? Pozor – to není jedna z otázek z obtížné varianty maturit, ani nějaký obskurní hlavolam z proslulé kvízovky Jste dost chytří na to, abyste mohli pracovat v Googlu?, ale celkem běžné dilema, které se tenhle film rozhodl probádat. Jak je zřejmé už z ústřední trojice, varianta se dvěma muži a jednou ženou vychází lépe, poněvadž mezi dvěma muži vždycky existuje cosi jako velmi intimní přátelství. V takovém milostném trojúhelníku o dvou mužích a jedné ženě jsou tudíž zamilováni všichni do sebe navzájem, kdežto v případě dvou žen a jednoho muže máme o jeden zamilovaný pár méně, jelikož dvě ženy si vždycky nějakým způsobem půjdou po krku a jakákoliv harmonie mezi nimi je pouze vnějšková. Název filmu by nás neměl mást, protože láska je fakticky vzato podobná válce, mohli bychom říct dokonce kosmologii - je zde velký třesk, velký žár a postupné vzdalování a ochlazování, což znamená, že milující je na tom nějak podobně jako náš vesmír. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Ženské postavy jsou nudné a uječené na zabití, McG zase potvrdil renomé těžkého rutinéra, který si umí vybrat pěknou muziku a cheesy kulisy, ale už mu trochu činí obtíže zajímavě to rozhýbat, scénář je plný debilních frází a ženských mouder, za něž by se mělo povinně posílat rovnou na trestnou lavici klimaktéria. Jenže Pine a Hardy jsou takoví "kocouři" a tak to mezi nimi jiskří, že tu jde všechna heterosexualita stranou... Co se jim do toho romantického špionského pouta Witherspoon vůbec plete? Sledovat jejich "registrované" škorpení je bezmála tak zábavné, jako dívat se na clashe Lawa s Downeym. I když scénárista charisma a nasazení herců těžce nestíhá... Příjemná zábava, i proto, že ti dva dokáží z tupé povrchnosti udělat nevšední požitek (Pine jako znalec Klimta? To beru!). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kde je láska, threesome není řešením.. Úmyslně povrchní "akční komedie" s marnou snahou zaměnit hloupost za nadhled a normovanou MTV vizáží, co mi svým cheesy obsahem nedělá dobře na žaludek. Navíc, herecky bída. Hardy v podobných rolích není evidentně ve své kůži, o borovicové karamelce darmo mluvit a ta, co byla povozená na chobotu upírkem Bobem ve Vodce pro slony, překročila herecký zenit po Walk the Line. Nepopírám, že jsem se párkrát pousmál - úplně nejvíc však v závěru při pohledu na Tuckovu sličnou ex, neboť mi došlo, kdo ze souboje kamarádů-kolegů vyšel jako vítěz.. Dodatek: Maká li-se tímto způsobem v CIA, tak se nedivím, že chytali Usámu deset let. Jestli oni na něj nakonec nepřišli přes inzerát v pákistánské internetové seznamce… ()

Galerie (41)

Zajímavosti (24)

  • Nabídku na ztvárnění jedné z rolí obdržel také James Franco, který však odmítl. (ČSFD)
  • Do filmu měl být obsazen i Bradley Cooper, ale kvůli termínovým kolizím musel svou účast ve filmu vzdát. (Greg)
  • Ve scéně, kdy Maya (Gretal Montgomery) přijde do domu Fostera (Chris Pine), se její účes v jednotlivých scénách mění. (KucC)

Související novinky

Tom Hardy – Sněhurka nebo Batman?

Tom Hardy – Sněhurka nebo Batman?

28.10.2010

Možná obojí. Christopher Nolan jej určitě chce vidět v jedné z klíčových rolí třetího batmanovského filmu, jehož název by měl znít The Dark Knight Rises. Prozatím se neví, o jakou roli půjde, ale… (více)

Poldové jdou do nebe... a zpátky

Poldové jdou do nebe... a zpátky

17.08.2010

Akční fantasy R.I.P.D. (tedy něco jako „záhrobní policejní oddělení“) si vysnil McG (foto) a prosadil ji u studia Universal. Námět zní slibně: mladý policajt je zabit ve službě a odchází do nebe. Tam… (více)

Reklama

Reklama