Reklama

Reklama

8213: Dům hrůz

  • USA Gacy House (více)

Skupina paranormálních vyšetřovatelů se vydává prozkoumat dům, ve kterém v letech 1972 - 1978 zavraždil John Wayne Gacy 33 mladých mužů. Výsledek jejich vyšetřování byl děsivý... (TV Horor Film)

Recenze (39)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem jsem završil sbírku shlédnutých filmů o paranormálních jevech. Viděl jsem všechny P. Activity, P. Entity, Tunnel, Grave Encounters, Atrocious, atd. Bohužel Gacy House byl společně s Possession of David O'Reilly jeden z nejslabších. Ani jednou jsem se nelekl a v podstatě jsem se vůbec nebál. Jediné, co mi utkvělo v paměti byla scéna, kdy jeden chlapík vidí na displeji kamery postavu stojící před ním, ale ve skutečnosti tam nikdo není...A pak to schytá :) No ale jinak to byla slabota. A protože jsem všechny duchařský filmy už viděl, tak už jenom čekám na čtvrtý díl Paranormal Activity :) Gacy House za 40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No neviem, v Asylume sa hororom kvalitatívne darí o niečo viac ako v ostatnej ich produkcii, ale tu to bude zrejme výnimka. Blud je to sám o sebe ( ostatne žáner FF je plný podobne strašných bullsh!tov ), ale že sa pri ňom nudíte ako rocker na koncerte One Direction, potom je to prúser. Zabaliť kamerové náčinie a šmýkať domov! ()

Reklama

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se něco takovýho točí? Vždyť to je ostuda pro všechny účastníky. Už v 10. minutě začnou všichni šílet, protože se zavřely dveře a spadl obraz. Po celou dobu tam jsou hluchý záběry kamer na 4 místa, kde se ani nic neděje. Ta kvalita kamer je hrozná, do toho ten oldschool-styl mravenčení obrazu jako zničení pásky. Jenom lítaj nahoru a dolu jak šulini. Sračka všech sraček. Nevim, proč k tomu vůbec něco píšu. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Běželo to na Horor filmu tak jsem tomu dal šanci. Máme tu dům vněmž údajně masovej vrah J.W. Gacy zavraždil svý oběti. Potom tady máme partu amatérských vyšetřovatelů paranormálních jevů, kteří se snaží dokázat, že Gacy(ho) duch v tomto domě pořád přebývá. Zní to strašně ? Ono to totiž strašný je. Sledování tohoto filmu jsem si užíval asi stejně jako když mám rektální zvracení ( průjem ). Tenhle kousek má víc podtitulů. Podle mě by tomu pasovalo ješte víc " Paranormal Debility ". Tohle nebrat !!!!!!!!!! ()

DJ Rocco iNc odpad!

všechny recenze uživatele

Devil's Due bola sračka, no toto je ešte väčšia. Síce prvá časť bola jasná kópia paranormal activity a mala aspoň aký, taký úspech, táto časť bola úplne od veci. Nejaký trápny dokumentaristi idú vyvolávať ducha, aby si ho natočili, pritom ho len naserú a keď sa začnú diať divné veci, okomentujú to tým, že ,,Sme len unavení a niečo čudné sa okolo nás deje, preto tu musíme ostať, aby sme zistili čo", tak to je fakt sila. ,,Teba nepoškriabal žiadny démon". Nie, svätý duch ju poškriabal. V 50iatej minúte som to vzdal. Nemá význam to sledovať. Nič zaujímavé tam nie je, všetko už poznáme a dopredu je možné vedieť, čo sa udeje. Tento film by som prirovnal k tomu, keď vezmem kameru, frajerku, sestru, švagra, dedka a babku a poviem im, že nech sa hrajú na bádateľov, ktorí prišli skúmať duchov , kde pritom na nich neveria a ja to všetko zaznamenávam. Celý film, dej a aj ,,herecké výkony" stoja za prd, podobne, ako pri filme Spiknutie, zo slovenskej tvorby. Odporúčam tento film NEPOZERAŤ! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Nejmladší oběti bylo 14 let a nejstarší 21 let. (ARI50)
  • Film je inšpirovaný sériovým vrahom Johnom Waynom Gacym, ktorý zavraždil 33 mladých mužov v rozmedzí rokov 1972 až 1978. (ShortyIC)

Reklama

Reklama