Reklama

Reklama

8213: Dům hrůz

  • USA Gacy House (více)

Skupina paranormálních vyšetřovatelů se vydává prozkoumat dům, ve kterém v letech 1972 - 1978 zavraždil John Wayne Gacy 33 mladých mužů. Výsledek jejich vyšetřování byl děsivý... (TV Horor Film)

Recenze (39)

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Ach běda, dnes už může točit filmy kdekdo. Na found footage si klidně troufnou i pětiřadí neherci a děvčata, jimž pro přílišnou prkennost a nesympatičnost ztroskotala kariéra v laciném pornu. Zúčastnění nesympatičností trumfli dokonce i herce z Tunelu, což jsem si dodnes upřímně myslel, že není možné. Jo a příběh? Žádný nebyl. ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se něco takovýho točí? Vždyť to je ostuda pro všechny účastníky. Už v 10. minutě začnou všichni šílet, protože se zavřely dveře a spadl obraz. Po celou dobu tam jsou hluchý záběry kamer na 4 místa, kde se ani nic neděje. Ta kvalita kamer je hrozná, do toho ten oldschool-styl mravenčení obrazu jako zničení pásky. Jenom lítaj nahoru a dolu jak šulini. Sračka všech sraček. Nevim, proč k tomu vůbec něco píšu. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

V 70-tych rokoch Gacy skrátil život 33 chlapíkom a následne bol dom kde si to užil, zdemolovaný. Bolo by divné , keby sa v US neobjavila skupinka paranormalistov , ktorí si udalosti ( na mieste činu ) chcú prevetrať na vlastnej koži. Ničím výnimočné , v niektorých chvíľach pôsobivé , ale myslím ,že tá pseudo autentičnosť je prežmýkaná....je potrebné prehodiť výhybku. B.W.P. už nejaký ten vek má - tak poďme ďalej ! YO - a bacha - je to Asylum ! ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Skupinka 5 dokumentaristů a jednoho média se vydává do domu pedofilního vraha Johna Gacyho a jak už to v hororech bývá, podaří se jim natočit paranormální úkazy, které otřesou s jejich psychikou i s divákem. Ve svém žánru bubákovitých strašidelných domů typu Paranormal Activity je to dobrá podívaná, avšak jako ostatní filmy tohoto typu trpí i stejnými nedostatky. V prvé řadě tu máme 6 osob, které po sobě rády hystericky řvou, takže nerozumíme slovo ani jednomu z nich. Médium je jakási bývalá pornoherečka, která nám hned ze začátku ukáže svoje pětky nacpané v podprsence číslo 3, aby nakonec lítala úplně bez podprsenky. Postavy s sebou neustále nosí videokamery, i ve chvílích, kdy to není potřeba (jako když jdou opravit jinou kameru nebo když uražené sedí v autě venku), což na autentičnosti a logice moc nepřidá. Jinak je to ale dobrá žánrovka, která vyleká a pocuchá nervy. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Největší drama tu co chvíli spočívá v hlášce "Někdo na mě sáhnul!". To mě se už nějakou dobu nepoštěstilo, a tak nejspíš ze závisti dávám odpad, a hned jak dojedu rychloposuvem konečnou dvacetiminutovku, půjdu se taky osahávat. Určitě si užiju daleko víc zábavy i napětí, ač půjde o reprízu. To Gacy House svoje šance na druhý kolo projel už při předehře. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Nejmladší oběti bylo 14 let a nejstarší 21 let. (ARI50)
  • John Wayne Gacy byl usvědčen a odsouzen k trestu smrti. Rozsudek byl vykonán 10 května 1994 smrtící injekcí v Crest Hill v Illinois. (ARI50)

Reklama

Reklama