Reklama

Reklama

Obsahy(1)

22. červen 1941. Západní hranice Sovětského svazu. 3:15 hodin ráno. Začíná jedna z největších operací druhé světové války, operace Barbarossa - německý útok na Stalinovo impérium. A právě v těchto dnech se odehrává příběh obyvatelů města Brest, které se stane cílem prvních útoků wehrmachtu. Sověti se ale drží v místní pevnosti. Jak dlouho vydrží? Brest se tak stane místem hrdinného odporu. (Thomassi)

(více)

Diskuze

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Nesestříhaný snímek můžete najít na YouTube. Je sice pouze v ruštině, ale má o necelou hodinu navíc. Jestli chcete odkaz, napište zprávu ;-)

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Hoonza

To mě naopak přišlo, že se tam daleko víc sebevražedně chovali rudoši. Nápověda: Hurááááááá!

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

Hoonza

Debilové? Co máš na mysli? Konkretizuj to. Nic takovýho jsem tam nezaregistroval, myslim, že je to jen nějakej výkřik do tmy rusofobního člověka. Propaganda je kde?

offlineman

offlineman (hodnocení, recenze)

Pokud si někdo dělá srandu z toho, že proti Němcům šel do útoku bosý Rus s okenním rámem v rukách, tak je to idiot! Důležité je, že tam šel, beze zbraně, ale šel....... Neutekl ani se neklepal v rohu a nedovolával se pomoci od Knížepána nebo3-urnového chrchly s odůvodněním, že byl podporovatelem Chátry a disentu, což by dělali hloupí Čecháčkové....... Tomuto se říká hrdinství a ne provozování spolku zfetovaných a ožralých individuí, kterému se po pochybném převratu dostalo honosnému názvu "Bytové divadlo"!!!!!

na příspěvěk reagoval Helo

Hoonza

Hoonza (hodnocení, recenze)

Dobře natočená tupá propagandistická příšernost. Kdyby Němci byli takoví debilové jako jsou ve všech ruských filmech, tak by nezvládli obsadit ani nás.... 

na příspěvěk reagoval JanMarek, Helo, Akira777

Filmachr

Filmachr (hodnocení, recenze)

Tento film mě velmi překvapil kvalitou zpracování. Věčná sláva a památka obráncům pevnosti Brest.

Reklama

Reklama