Reklama

Reklama

Bobovy burgery

(seriál)
  • USA Bob's Burgers (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 99 h 8 min (Minutáž: 20–24 min)

Tvůrci:

Loren Bouchard

Hrají:

H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Kristen Schaal, Eugene Mirman, David Herman, John Roberts, Renée Taylor, Paul F. Tompkins, Toby Huss, Brian Posehn, Kevin Kline (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(273)

Kreslené příběhy jednoho obyčejného chlapíka, jeho rodiny a jejich podniku s hamburgery. Navzdory různým překážkám, mezi něž patří hrozné umístění a mizerná obsluha, jsou Bob a jeho úžasná rodina přesvědčeni, že jejich burgery jsou cestou k úspěchu. Jsou Bobovy burgery fakt tak skvělé? Přesvědčit se už musíte sami... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

teplic 

všechny recenze uživatele

Nenásilný humor, situácie, ktoré radi vylezú zo zabehnutých schém, živé dynamické charaktery. Presne to, čo chceli byť Simpsonsovia, keby sa z nich v priebehu päťdesiatich či koľkých sérií nestala nevtipná pičovina, dosť zle kopírujúca Family Guy (ktorý je vraj obšľahnutý zo Simpsňov haha), ktorá už len z posledných síl dojí keš a ide jej to lebo ľudia sú nostalgickí. A Burgre modré, lebo diváci sú už príliš rozmaznaní Sauf Parkom, Grifinami, Simsnami, Futuramsami a pod., preto tak zľe. A nekukajte to s dabingom, kurva. Pche. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Dobrá odregovačka na večery od všeho, je to jiné, nové prostředí, nové postavy, které jsem v žádném jiném seriálu zatím neviděl. Poněkud slabší fóry, než třeba u Simpsnů, ale i přesto se na to dá koukat a tu a tam se i člověk zasměje. Stačí mi to vidět jednou a znovu se na to dívat asi nebudu, ale i přesto doporučuji. 55%. ()

Reklama

Nyanka 

všechny recenze uživatele

To je tak trapný a suchý, až to je prostě super. Všechno samozřejmě zachraňuje Tina se svojí nebetyčnou drzostí, která nejde nikdy překřičet. Nebudu srovnávat s jinejma animákama, páč to prostě nejde. Doporučuji nehodnotit po prvních pár dílech, ale po celý první sérii. Pak si snad určitě Boba s jehou rodinkou prostě oblíbíte. Těším se na další série. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Je to humor, který by mi mohl sednout, ale není bohužel tak úderný, vypiplaný ani správně nekompromisní, na který jsem zvyklý od vedle (South Park, Family Guy). A jelikož čas je omezený a je spousta dalších, lepších věcí, nejen na práci, ale i k zhlédnutí, tak Bob musí stranou. Hodnoceno: 1 série. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál o Američanech pro Američany. K tomu asi není víc co dodat, tenhle pořad má cílovku zcela jasnou a ani si nedává za cíl jakékoli jiné, například evropské, publikum. Nicméně nízké hodnocení na této databázi mu právem přísluší, jelikož našinci nemá a ani nikdy nebude mít absolutně co říct, pokud nejde o naprostého amerikanofila posedlého a precizně znalého tamní popkultury a myšlení. Pro mě nevkusná a nevtipná pitomost a, podobně jako Griffinovi, absolutní ztráta času. odpad! ()

Galerie (649)

Zajímavosti (9)

  • V Bobově restauraci je na tabuli v každém díle minimálně jeden Burger dne. (ČSFD)
  • V úvodní znělce má výloha vpravo od Bobovy restaurace pokaždé jiný vývěsní štít. Když v úvodní znělce přijíždí dodávka deratizační služby, má v každém díle na boku napsanou jinou hlášku. (ČSFD)

Související novinky

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Reklama

Reklama