Reklama

Reklama

Bobovy burgery

(seriál)
  • USA Bob's Burgers (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 99 h 8 min (Minutáž: 20–24 min)

Tvůrci:

Loren Bouchard

Hrají:

H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Kristen Schaal, Eugene Mirman, David Herman, John Roberts, Renée Taylor, Paul F. Tompkins, Toby Huss, Brian Posehn, Kevin Kline (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(273)

Kreslené příběhy jednoho obyčejného chlapíka, jeho rodiny a jejich podniku s hamburgery. Navzdory různým překážkám, mezi něž patří hrozné umístění a mizerná obsluha, jsou Bob a jeho úžasná rodina přesvědčeni, že jejich burgery jsou cestou k úspěchu. Jsou Bobovy burgery fakt tak skvělé? Přesvědčit se už musíte sami... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

geklon 

všechny recenze uživatele

Ve víru všech těch geniálních point a nastavovaných vtípků, co gradují jak mnohonásobný orgasmus jehovisty na pouti v Plasích, je tento unikátní jednoduše, příjemně sledovatelný průběh jednotlivých dílů osvěžením v poušti překombinovaných epizodek kde do prdelek diváka kope kdejaký dítě s hlavou ve tvaru rugbyového míče.....Daleko působivější a sledovatelnější i při snídani, než ty Ameicandádové a Clívlendi.........a víte co? Mě to přijde vážně vtipné i bez koulí v nálevu a nateklých vagín co zpívají jako Susan Boyle. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Bob a jeho vynikající burgery, jenž se snaží prosadit v ulici, spolu s manželkou a dětmi kteří jim také vypomáhají. Animace není zrovna extra vydařená a příběhy až na pár výjimek nejsou tolik vtipné a pobavení občas střídá zklamání. Po zhlédnutí 2 série musím přiznat pozitivní energii seriálu a těším se na další epizody. Velké zklamání u první série hlavně kvůli českému dabingu.. / Viděné epizody z 1-2 série *22.dílů / Chystám se na 3 sérii ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Pilot vůbec, ale vůbec nepřesvědčil. Animace pokulhávala a vlastně žádná postava se nezdala tak dobrá jako v ostatních animáčích. Druhá epizoda to však napravila a konečně se objevil humor dle mého gusta. Velké plus přidaly i reference/parodie na The Shining a Blair Witch , které prostě měly něco do sebe. Třetí dil je o něco lepší a čtvrtý je zatím ze všech nejlepší.. Žeby se díl od dílu seriál zlepšoval ? Snad. Humor připomíná příšerky Oblongs Family a taky samozřejmě Family Guye, ze stejné stanice. Nejoblíbenější postavy zatím jsou všechny 3 ratolesti v čele s nejmladší a prostě nejlepší Louise. Hyperaktivní Gene a "Emo" Tina mají taky něco do sebe. 70% ()

Kiisaki 

všechny recenze uživatele

Seriál Bob's Burgers bohužel vyvolává hodně špatný první dojem. Animace je celkem ošklivá, spoustu ženských postav dabují nehezké mužské hlasy a humor několika prvních dílů je tak trošku primitivní. Chápu proto, že to spousta lidí se seriálem vzdala. O tom, že se ovšem Bobova povedená rodinka postupně rozjede, svědčí i dost značný rozdíl v hodnocení zde (61%) a na IMDB (8.1). Já musím hodnotit plným počtem hvězdiček jednak proto, že mi postavy celkem přirostly k srdci, a především díky úžasným hláškám, které v seriálu padají jedna za druhou. ()

teplic 

všechny recenze uživatele

Nenásilný humor, situácie, ktoré radi vylezú zo zabehnutých schém, živé dynamické charaktery. Presne to, čo chceli byť Simpsonsovia, keby sa z nich v priebehu päťdesiatich či koľkých sérií nestala nevtipná pičovina, dosť zle kopírujúca Family Guy (ktorý je vraj obšľahnutý zo Simpsňov haha), ktorá už len z posledných síl dojí keš a ide jej to lebo ľudia sú nostalgickí. A Burgre modré, lebo diváci sú už príliš rozmaznaní Sauf Parkom, Grifinami, Simsnami, Futuramsami a pod., preto tak zľe. A nekukajte to s dabingom, kurva. Pche. ()

Galerie (649)

Zajímavosti (9)

  • V úvodní znělce má výloha vpravo od Bobovy restaurace pokaždé jiný vývěsní štít. Když v úvodní znělce přijíždí dodávka deratizační služby, má v každém díle na boku napsanou jinou hlášku. (ČSFD)
  • V Bobově restauraci je na tabuli v každém díle minimálně jeden Burger dne. (ČSFD)

Související novinky

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Reklama

Reklama