Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kritika je snadná, improvizace jde ztěžka.. Nemám doma na toaletě nalepený jejich plakát, ale musím konstatovat, že vulgární Suchánek a zpocený Genzer to nemají vůbec jednoduché, protože ať se nyní pustí do čehokoliv, jsou majiteli vytříbeného vkusu pro rozeznání kvalitní a povznášející televizní zábavy šmahem vysypáni do odpadu. Také bych chtěl někdy disponovat takovými promptními rozlišovacími schopnostmi, ale holt mi není souzeno.. Příjemně překvapující invenčnost O.Sokola a taky dobrá inspirace pro vymýšlení her na různé společenské seance zahalené v oparu alkoholu. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Pánové, nenechte si rušit zábavu nějakou zcela negramotnou herečkou, která neví, že inkoust se píše s měkkým i. Raději dál pokračujte ve svých nesmírně vtipných, ale občas se stávajíc (hlavně přičiněním Richarda Genzera) až sprostých scénkách. A tleskám tobě, Ondro, jelikož na tebe opravdu nikdo nemá! ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už jsem popisoval na profilu pořadu TELE TELE. Dvojici Suchánka a Genzera vůbec nemusím. Tento pořad je ještě horší než TELE TELE. Dvojice těchto herců ze sebe dělají naprosté "debily z ústavu". Nesmyslné vtipy a trapné scény předvádějící. Takže se téměř vůbec při sledování tohoto skvostu nezasměju. Takže hodnotím nekompromisně na 1% = odpad! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybyste mohl být odmocninou jakéhokoliv čísla, jaké číslo by to bylo?" Zadejte mi jakékoli téma, dejte mi dvě sekundy na přípravu a já vám předvedu skok přes vyděšeného koně nadél. Na víc nemám a tak musím ocenit tuto čtveřici za jejich schopnosti. Nejsou to sice žádní mistři světa v improvizaci, ale občas trefí do černého a já přežiju i jejich občasné trefy do hnědého. Já zkrátka Partičku nevyhledávám, ale když už na ni přepnu, tak ji zásadně nevypínám. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Výborná improvizační show na Primě, zpracovaná hodně podobně podle slovenské verze. Pořad spočívá na improvizaci čtyř herců při různých hrách. Stejně jako na Slovensku pořadem provází Daniel Dangl ( tlemí se jak žába) nejméně sympatický a nedává celkově dobrý dojem celému představení. Účinkující: Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela. Občas se v pořadu objeví i pozvaný host. Lepší verze oproti slovenskému pořadu a to hlavně díky Genzerovi a Suchánkovi. / Viděné epizody z roku 2011-2014 *103.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Od roku 2021 se Partička natáčela v novém studiu přímo v FTV Prima v Praze na Vinici, kde se televize Prima přestěhovala z původní Palmovky. Během tří a půl hodin natočili tvůrci 2 díly. (Leopard105)
  • Při hře na téma blázni Richard Genzer vůbec neuhádl zadání "Když všichni sedí - dělá psa". Tato hra nebyla odvysílaná, protože se hrála na letním festivalu, kde Genzer hádal 3 hodiny, načež byla hra ukončena. (DexMASTER094)
  • Když se v televizi začala Partička vysílat, tak youtuber Jakub Steklý alias Stejk dával na YouTube jednotlivé scénky z epizod na kanál s názvem „Pirtički“. Později mu ho však TV Prima zrušila za porušení autorských práv. (VSVB)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama