Reklama

Reklama

Tekken: Blood Vengeance

  • Japonsko 鉄拳 ブラッド・ベンジェンス (více)

Obsahy(1)

Anna Williams, jež pracuje pro G Corporation, pošle čínskou školačku Ling Xiaoyu jako špionku na střední školu do Kjóta, aby tam zjistila co nejvíce o studentovi jménem Shin Kamiya. Annina sestra Nina, která pracuje pro rivalskou korporaci Mishima Zaibatsu, však má o studenta také zájem a vyšle do stejné školy humanoidního robota Alisu Bosconovitch. Xiaoyu a Alisa se potkají a skamarádí hned první den, ani jedna z nich však netuší, že jsou ve škole ze stejného důvodu. (Raztubyl)

(více)

Recenze (49)

predators 

všechny recenze uživatele

Zpracování je jedna věc, ale když jde po příběhové stránce o pouhé vyřizování si účtů silnějších se silnějšími, z kterých se posléze stanou ještě silnější a ještě jednou silnější, přestane vás to bavit. Navíc se děj točí kolem poměrně úzkého počtu bojovníků, takže znalci herní předlohy můžou být zklamaní. No a ta šílenost na konci? Tuhle herní adaptaci chválit nemůžu! 35% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak ani na podruhý se to nepovedlo Člověk by řekl, že se Namco po zbabrané americké předělávce této mlátičky zdravě naštve a předvede nám přesně ten příběh a postavy, jak ho mají fanoušci rádi. Jenže ouha! Žádný turnaj se nekoná, postav ze hry je zde jenom cca 10 (+1 cameo po telefonu), přičemž 2 z nich jsou zde v naprosto nepochopitelných rolích. Hlavní postavou je navíc dosti nevýrazná a nezajímavá Xiaoyu, která prostě podobnej příběh o rivalitě klanu Mishima nemá šanci utáhnout. Po vizuální stránce si ovšem nemají fanoušci na co stěžovat a bitky se také povedly na jednčku a zvláště fight Jin vs. Kazuya vs. Heihachi nemá chybu. Bohužel, to šíleně přeplácané finále už má chyb až moc. Takže i tentokrát spíše zklamání a naděje na dobrou adaptaci už se začínám pomalu vzdávat. Zkrátka, dokud nebude Hwoarang, Paul, Eddie a spol. tak nemůže být ani dobrý film.50% ()

Reklama

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Hodně divoká ale úchylně zábavná cypovina. Očekával jsem něco ukrutně vážného, čemuž napovídala i úvodní scéna, jenže po té co se objevila Xiaoyu na pandě, uhánějící v oblcích prachu přes město, jsem pochopil že tomu tak naštěstí nebude. Myslím že fanoušci Tekkena a akce budou hodně zklamaní, protože první hodinu to vypadá spíš na zfilmované Sims, než Tekken. V celém filmu jsou jen 2 souboje, i když pravda že ten druhý trvá přes 20 minut a je hodně japonsky epický. Příběh je samozřejmě jen jednoduchý, klišovitý atd., prostě takový jaký u adaptace mlátičky očekává snad každý. Naprosto ukrutné jsou ale některé dialogy, jakoby ukradené ze stážců vesmírů, v japonském dabingu ale možná nebudou znít tak trapně jako v anglickém. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příliš zaměřené na Xiaoyu, většina ostatních postav tu aní není, nebo k nim film přistupuje hodně odměřeně. A co je nejhorší, film podle bojovkové hry není skoro vůbec akční v tom pravém Tekkenovském smyslu. Největším a skoro jediným kladem tohohle kousku je skvělá animace, ale k čemu to je, když příběh stojí za ranní stolici. Hraný Tekken vítězí na plné čáře. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tvůrci poslepovali dohromady videofragmenty z herní série Tekken, doladili tradičně tupý děj, aby vydržel celovečerní stopáž a zasypali to cukrkandlovým 'humorem' východního stylu. Škoda jen, že se šetřilo kvalitními souboji, CGI animace totiž přímo vybízí k orgastickým záběrům na akrobatické výkony lepých děv. Ale čekali jste snad od filmu na motivy bojové videoherní série něco víc? Tohle je čistě pro fandy, ostatní se vrátí k FF: Advent Children. A teď někdo ještě koukejte zfilmovat Bayonettu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • V USA a Austrálii se film dostal do kin pouze na jedinou noc, kdy byl vysílán nepřetržitě 6 hodin. (Raztubyl)
  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)
  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)

Reklama

Reklama