Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šmoulové spokojené žijí ve své vesničce. Vše připravují na tajnou oslavu narozenin Šmoulinky. Tu v tento den každoročně probouzí noční můra, protože má obavy ze svého pravého původu. Kdysi ji totiž stvořil zlý čaroděj Gargamel (Hank Azaria), který s její pomocí chtěl všechny Šmouly pochytat. Taťka Šmoula to ale tehdy jen tak nenechal, Šmoulinku zachránil a udělal z ní pomocí kouzla plnohodnotnou členku své láskyplné rodiny. Gargamel se ale lehce nevzdává a od svého plánu nechce upustit. Stvoří proto další dva malé nezbedy, takzvané Neplechy, Vexy a Hakuse. Chce, aby unesli Šmoulinku z vesnice do světa lidí, kde zrovna čaroděj sklízí úspěchy se svou kouzelnickou show v Paříži. Jakmile získá Šmoulinku, má v plánu donutit ji prozradit složení lektvaru, kterým z ní kdysi Taťka Šmoula udělal modrou bytost. Pomocí lektvaru pak chce Neplechy proměnit v modré a z nich pak čerpat šmoulí esenci, díky které ovládne celý svět… (TV Prima)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (188)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie podľa môjho malého názoru dopadlo horšie. Pomaličky, ale iste sa darí pokaziť dobrý „feeling“ z ozajstného seriálu, ktorý v našich srdciach má vzácne miesto. Nie ten samotný film robí problém, ale hlavne ten príbeh a spôsob akým je to prezentovaný... Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Šmolkovia to je pre mňa neodmysliteľne jeden veľký kult detstva. Celovečerným animovaným filmom som sa zámerne vyhýbal ale nakoniec i ma aj tak dobehli. Z atmosféry pôvodného seriálu sa na toto nenalepilo zhola nič. Čo ma strašne mrzí. Pre deti samozrejme pekná rozprávka ale pre nás spomínajúcich bieda. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol nečakane fajn (samozrejme v rámci kategórie infantilných rodinných filmov), dvojka už ale prekročila hranice znesiteľnosti a odporúčaný vek diváka znížila mimo moje limity (Chipmunkovia sú ale stále ďaleko desivejší). V praxi to znamená, že Gargamelove gule zažijú stredovek a to nie je moja predstava pohodovej zábavy na večer. 4+/10 ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Už bych skoro zapomněl, jak ty pohádky nejsou špatný. Poslední dobou koukám strašně svátečně, ale pokračování šmoulů bylo fajn. Už jenom, že to mělo tu návaznost, což se o jinejch animácích říct nedá. Navíc se to točilo dost kolem Šmoulinky, a tolik o ní snad nikdo nevěděl + další postavy do rodinky, to netuším jestli vůbec v seriálu za mlada bylo. Ale proč nee, tyhle animáci budou vydělávat furt. Já se u toho poměrně bavil, takže sem z toho očividně až tolik nevyrost. ()

newstedson odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne nudné, bez štipky zábavy a hlavne dejovo nedotiahnuté. Katastrofálne herecké výkony hlavných postáv v kombinácií s úchylne vyzerajúcim Gargamelom a množstvom lietajúceho 3D odpadu po celom plátne, v podobe magických hviezdičiek a neviem čoho všetkého. Sám sa čudujem, že som pri tomto filme vydržal sedieť celých 105 minút a neodišiel som už niekde v polovici. Jednoznačný kandidát na odpad a myslím, že možno aj najhorší polo animák za tento rok. Veď uvidíme. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Becky G a Austin Mahone nahráli pro pokračování píseň "Magik 2.0". (KajusaK)
  • Závěrečnými titulky snímek nekončí, po jejich skončení následuje ještě jedna scéna s Gargamelem. (Will_X)
  • Na financování filmu se podílela i společnost Sony Pictures, a proto byly všechna elektronická zařízení vyobrazené ve filmu právě od firmy Sony. K vidění jsou ve filmu vidět Xperia Tablet S nebo Xperia S. (Will_X)

Reklama

Reklama