Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Embers

Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 2011, 21 min

Hudba:

Jesper Kyd

Obsahy(1)

Tento animovaný film definitivně uzavře příběh assassina Ezia Auditore da Firenze. Starý Ezio se se svou rodinou usadil v rodné Florencii. Ezio ví, že se jeho čas krátí, ale tahle věc ho netíží. Někdo ho chce totiž zabít. (TwoFace)

Recenze (80)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Výtvarné zpracování působí jako Shrek jednička, ale je to velice příjemné sledovat. Škoda, že to není v herním enginu, ale zaplať pánbů za to, že aspoň dabing postav je totožný. Ragdoll to skvěle vystihl, ale i tak je to docela slabé a doufal jsem, že Eziův konec uvidím zpracovaný podobně skvěle, jako ten Altaïrův v Revelations... Lepší tři. PS: Je až s podivem, jak strašně dokáže člověk přilnout k vymyšlené postavě :) Requiescat in pace, Ezio... ()

Roxeet 

všechny recenze uživatele

Animace otřesná, k sérii Assassins Creed se vůbec nehodila, uvítal bych spíše formu, kterou se natočil snímek s podtitulem Lineage. Ale i tak se na to dalo koukat a pro hráče, zejména pro ty, kteří měli Ezia rádi (jsem jedním z nich), vyloženě srdcovka. Konec velmi smutný, někoho dojme, někoho rozbrečí...moje pocity byly spíše neutrální, ale přesto....requiscat in pace, Ezio. Nezapomeneme :) ()

Reklama

odmocnina 

všechny recenze uživatele

"When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it. Many decades would pass before I understood the meaning of all three ... And for the vast and wonderful world that gave us life, and keeps us guessing. Endless affection, mia Sofia. Forever yours, Ezio Auditore." Florencia, 1524. Aj ma zaskočili posledné slová Ezia. Ani neviem prečo. Ale som rada, že nezomrel niekde pri boji s templármi, či s niekým iným a posledné roky svojho života strávil s rodinou. Kopa hodín strávená s hraním a prejdená trilógia s jednou postavou už niečo v sebe má, a proste ... keď to urobíte, a pozriete si tento film do konca, je to také ako keby ste stratili najlepšieho kamaráta. 5* za vďaku vývojárom za skvelo strávený voľný čas, za hudbu, a za to, že vo filme ponechali hlasy z hry. Zaslúžené 5* ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

A o tom konci jsem vůbec nevěděl.No nastala doba a musím říct,čekal jsem víc.Asi netřeba říkat,pro fans je to pieta jak dělo.Pro mě je Ezio doopravdy s jedním nejvíc emočních postav v herním byznysu a hlavně herně v té době to byla hra naprosto úchvatná,už díky scenériím Itálie,která musela nejednoho hráče dostat do kolen.Ale vrátím se k příběhu.Ezio jako dědek je stále ve formě a žije si poklidně na venkově.Bohužel animace docela nic moc,ještě horší střih,kde aspoň Jesper Kid jede svojí formu ve formě lehkých tónů.Poslední slova od mistra assasína jsou tím nejlepším.Jako jednohubka dobrá,ale dokázal bych si to trochu jinak představit.Requiescat in pace.70% ()

lukaskon1 

všechny recenze uživatele

Nejprve je nutné říci, že tento filmeček navazuje na hru Assassin's Creed. To znamená, že kdo nehrál alespoň tři předchozí hry, tak nebude vědět o co jde. Samotný filmeček je graficky ztvárněn velice dobře, ozvučení a dabing jsou rovněž skvělé. Po příběhové stránce to sice není nic moc ale za 20 minut se těžko dá něco většího stihnout. Kromě toho film nemá být přeplněn nějakou akcí ale spíše jde o posledních pár dnů života jednoho starého muže, který hodnotí to co v životě dokázal a jaký po sobě zanechal odkaz. Závěr je silně emotivní a má skutečně nebývalou hloubku. Myslím, že ti co sledovali poctivě celý Eziův život by si neměli nechat tohle ujít. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Assassinka Shao Jun sa objavila v hre „Assassin's Creed Chronicles: China“. (ČSFD)
  • Hra „Assassin's Creed Chronicles China“ navazuje na tento krátkometrážní film, kdy se Šao-Jun vrací do Číny a hráči dostávají odkazy na to, jak Šao-Jun Ezio cvičil apod. (DragonnCZ)
  • Dcera Ezia a Sofie se jmenuje Flavia Auditore a ve snímku jí je necelých 11 let. (Azurovydrak)

Reklama

Reklama