Reklama

Reklama

Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života

  • USA Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (více)
Trailer

Neohrožená britská archeoložka Lara Croft (Angelina Jolieová) učinila snad nejdůležitější archeologický objev v historii – kouli, která vede k bájné Pandořině skříňce. Koule však naneštěstí padne do rukou zlotřilého vědce Jonathana Reisse (Ciarán Hinds), který se zabývá smrtícími viry a doufá, že se mu podaří prodat tajemství skříňky jako dokonalou zbraň. Lara, pověřená britskou tajnou službou, aby Reissovi kouli sebrala, požádá o pomoc bývalého britského mariňáka (a svého expřítele) Terryho Sheridana (Gerard Butler), z něhož se mezitím stal žoldák. Společně se vrhnou vstříc dobrodružství napříč kontinenty, aby získali kouli zpět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (424)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Tupá, nudná, komická, pridlhá, zle zostrihaná a načisto chaotická "fraška", v ktorej mi ani ospevovaná Angelina Jolie nepripadala až tak sexy ako som čakal, ničmenej ponechávam filmu aspoň tú jednu hviezdičku za viac než solídny vizuál a... no dobre, aj tá Angelina, teda jej telo v obtiahnutom tielku k tomu tak trochu dopomohli... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Angelina Jolie hraje stále jako píča a její výkon je stejně umělý, jako její tělo. Nicméně toto pokračování je přeci jen o malý kousek zajímavější, než nudný první díl. Obdivuji všechny, kteří snímek dokážou dokoukat bez přestávky na spaní. Kromě Angeliny se ukázal i Gerard Butler v té vůbec nejubožejší roli, v jaké jsem ho dodnes spatřil. Těžce stravitelná záležitost, kde nestačí mít mozek pouze v úsporném režimu, nýbrž je mnohem vhodnější vytáhnout jej ze zásuvky. Kromě krásných destinací toho k vidění opravdu mnoho není. Pokud nad Angelinou denně neproháníte ohon, tak pro vás bude tento film jen velkou ztrátou času. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Jednička měla šmrnc, styl a vtip, a k tomu jasný směr. Tohle je ovšem chaotická slátanina, která nemá ani jedno z toho. Původní svižnost nahradila těžkopádná akce, navíc sestříhaná tak, že jeden ani neví, co se vlastně děje. A když to náhodou zjistí, raději by nevěděl nic. Mimochodem, k čemu má Lara vůbec toho chlapa? Ále co. Podrobnostmi se tady nemá cenu zabývat. Škoda promarněné šance. [PS: Ještě jedna věc: Čím to, že za ty dva roky od předchozího filmu jakoby lady Croft ztratila většinu ze svého sex appealu? Sice to není nějaká hrůza, ale chodící sex, jak jsem ji nazval v komentáři k první části, ani náhodou. Na tenhle druhý filmový bonus k jedné slavné hře raději zapomenout.] ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Normálně jsem se do Lary Croft zbláznil a po skončení filmu jsem napsal do všech možných novin, do rubriky seznamka následující inzerát : Chudý, hloupý, ošklivý a vystrašený kluk s neochotou cestovat a sportovat, bydlící po ubytovnách hledá bohatou, chytrou, krásnou a statečnou ženskou s ochotou cestovat a sportovat, bydlící na hradě. Značka: ve dvou zmlátíme víc žraloků. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Lara Croft aneb archeologie hrou...ale ne, já vím, že je to podle počítačové hry (kterou jsem nikdy nehrál a hrát nebudu), takže jde jen o zhmotnění té prsatice v "božskou" Angelinu Jolie. Takže se omezím na konstatování, že má věková ani divácká kategorie to není, proto mé hodnocení neberte vážně. Ale musíte uznat, že jak vrazila tomu žralokovi nebo co to bylo za obludu, tak to musel režisér natočit v době, kdy měl čtyřicítky horečky, fatamorgánu z LSD a zvýšenou agresivní hladinu vůči mořské fauně, to snad ani není možné. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (18)

  • Angelina Jolie (Lara Croft) prohlásila, že fyzický trénink, který před natáčením podstoupila, byl těžší než natáčení samotné. (HappySmile)

Související novinky

Tomb Raider si našel záporáka

Tomb Raider si našel záporáka

08.12.2016

Od posledního filmového Tomb Raidera uplynulo 13 let, takže není divu, že Hollywood zkouší reboot. Novou Larou Croft bude Alicia Vikander (Dánská dívka), jíž čerstvě přistál v náruči Oscar, a režie… (více)

Reklama

Reklama