Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Embers

Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 2011, 21 min

Hudba:

Jesper Kyd

Obsahy(1)

Tento animovaný film definitivně uzavře příběh assassina Ezia Auditore da Firenze. Starý Ezio se se svou rodinou usadil v rodné Florencii. Ezio ví, že se jeho čas krátí, ale tahle věc ho netíží. Někdo ho chce totiž zabít. (TwoFace)

Recenze (80)

lukaskon1 

všechny recenze uživatele

Nejprve je nutné říci, že tento filmeček navazuje na hru Assassin's Creed. To znamená, že kdo nehrál alespoň tři předchozí hry, tak nebude vědět o co jde. Samotný filmeček je graficky ztvárněn velice dobře, ozvučení a dabing jsou rovněž skvělé. Po příběhové stránce to sice není nic moc ale za 20 minut se těžko dá něco většího stihnout. Kromě toho film nemá být přeplněn nějakou akcí ale spíše jde o posledních pár dnů života jednoho starého muže, který hodnotí to co v životě dokázal a jaký po sobě zanechal odkaz. Závěr je silně emotivní a má skutečně nebývalou hloubku. Myslím, že ti co sledovali poctivě celý Eziův život by si neměli nechat tohle ujít. ()

Roxeet 

všechny recenze uživatele

Animace otřesná, k sérii Assassins Creed se vůbec nehodila, uvítal bych spíše formu, kterou se natočil snímek s podtitulem Lineage. Ale i tak se na to dalo koukat a pro hráče, zejména pro ty, kteří měli Ezia rádi (jsem jedním z nich), vyloženě srdcovka. Konec velmi smutný, někoho dojme, někoho rozbrečí...moje pocity byly spíše neutrální, ale přesto....requiscat in pace, Ezio. Nezapomeneme :) ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Embers je skvělý kraťas, parádní děj a hlavně hlas Ezia v plné polní! Vizuální stránka mě vůbec nevadila, ale mohla být ve stylu animaček ve hře. Druhá menší vada je vzhled Ezia, nepodobá se Eziovi ani kapku, až na detaily jako je jizva na rtu. My name is Ezio Auditore. When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it. Husina jak prase! ()

mhmm 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film jestli se to dá tak popsat je jen ukončením tak krásného a dlouhého života Ezia Auditore da Firence.Není určen bojům nebo výchově jeho cery s chotí v 62 letech.Krátký filmeček se mi proto moc líbil a jak jste už mohli odemne číst tak končí neboli se uzavírá magický příběh s názvem Ezio Auditore Mistr Assassín. ()

xardix 

všechny recenze uživatele

Zajímavé rozloučení s postavou ze známé herní trilogie. Po vizuální stránce hodnotím velmi pozitivně, především statické obrázky vypadají nádherně, jen animace jsou poněkud slabší. Použitý grafický styl rozhodně bude stárnout pomalu. S přihlédnutím ke stopáži je jasné, že film samostatně neobstojí, ale jako emotivní rozlučka funguje dokonale. Requiescat in pace, Ezio. 90% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Assassinka Shao Jun sa objavila v hre „Assassin's Creed Chronicles: China“. (ČSFD)
  • Odkaz na film, konkrétně na asasínku Shao Jun, se objeví ve hře "Assassin's Creed III". (TwoFace)
  • Hra „Assassin's Creed Chronicles China“ navazuje na tento krátkometrážní film, kdy se Šao-Jun vrací do Číny a hráči dostávají odkazy na to, jak Šao-Jun Ezio cvičil apod. (DragonnCZ)

Reklama

Reklama