Reklama

Reklama

Bitva roku: Tým snů

  • Česko Battle of the Year: The Dream Team (více)
Trailer 3

Battle ofthe Year je pro tanečníky breakdance něco jako olympiáda. Na tomto turnaji se každý rok potkají ti nejlepší z nejlepších, ovšem žádná americká skupina nevyhrála už patnáct let. Proto se losangeleský hiphopový magnát a bývalý b-boy rozhodne, že je na čase vrátit USA na vrchol a najme kdysi schopného trenéra, aby sestavil hvězdný tým. Blake má pouhé tři měsíce na to, aby dal dohromady dvanáct talentovaných jedinců, kteří spolu dokážou spolupracovat a dotáhnou to až vysněnému titulu. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (59)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy jsou dějově samozřejmě o ničem. Po stránce dialogů jakbysmet (viz. promlouvání trenéra do duší, apod.) Je to pouze o jediném - o akcích, resp. o tanečních choreografiích, které vsázejí na efekt, doprovázené atraktivní hudbou. Ovšem to musím ocenit, po taneční stránce se mi to líbilo. Některé kreace a umění byly obdivuhodné. Nebudu ovce ve stádu a dám jedno z nejvyšších současných hodnoceních. 70% (with J.) ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Tanečních filmů za rok moc nevzniká a když ano, tak jsou jako přes kopírák. Battle of the Year se snaží jít trochu jiným směrem a není tím klasickým filmem pro teenagery, jak by se mohlo z popisu zdát. Prvních 15 minut tím ale dost trpí a divák neví, jestli se z toho vyklube drama o osudu Joshe Hollowaye nebo se to usměrní zpátky do zajetých kolejí. Ve finále to končí někde na půl cesty, což je škoda, protože to svým pojetím mohlo být o dost lepší. Nejvíc tak z celého filmu baví scény z prohlídky Francie, které jsou dobře natočené, mají styl, ale bohužel s dějem ani moc nesouvisí. 5/10 ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to připravený na zkouknutí už od chvíle kdy se vědělo, že v tom bude mít hlavní roli Holloway, kterej je strašnej sympaťák, navíc jsem ještě zjistil že tam hraje Sarah z Arrowa, což byl takovej bonus. Hodnotit samotnej breakdance nebudu, protože tomu prd rozumim a nijak mě to nenaplňuje, i když nějaký ty kousky nejsou nejhorší. Ale i tak to bylo USA klišé, s průpovídkama do duše, respektováním pravidel a celkem populárním koncem, kdy vítězství tak, tak unikne... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $8,888,355Tržby Celosvetovo $16,549,477Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ povrchný balast, ktorý nemá čo ponúknuť /20%/ ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Josh Holloway dostane šanci opět začít žít svůj život a má za úkol sestavit Dream Team pro Battle of the Year. Film se především zaměřuje na Joshe Hollowaye a jeho přísný trenink, kterým dává zabrat tanečníkům breakdance. A pořádný breakdance si užijete až v poslední části filmu. Hodně se mi líbil Josh Holloway v roli přísného trenéra, ta část jak stmeloval tým a tak, mě prostě bavila. Samozřejmě jsou i lepší hudební filmy, kde se více tančí či zpívá, ale mě se tady líbil ten příběh jak se z jednotlivců stal tým. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Anise, jednoho ze členů amerického Dream teamu, hraje Francouz Anis Cheurfa. Ten break dance provozuje jen okrajově a známý je především díky sportu zvaném tricking, ve filmu předvádí hlavně salta a různé akrobatické prvky. (serger)
  • Malé cameo si ve filmu zahraje i zakladatel a organizátor soutěže, o které film pojednává, Thomas Hergenrother. (Terva)
  • Dream Team tvoří skuteční a nejlepší tanečníci, s nimiž štáb vedle Los Angeles natáčel také v Montpellier, kde se každoročně Battle of The Year koná. (Terva)

Reklama

Reklama