Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Diskuze

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

more teším sa ked si tentzo film stiahnem a pozrem samozrejme bez dabingu iba s titulkami

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Tak mě se líbili všechny díly. Každý je malinko jinak pojatý. První díl vynikající, druhý zase originální svým způsobem a pár scén bylo parádně ujetých a i třetí nebyl špatný, jen mě drobet zklamal co se týká pointy, jelikož to mělo dost velké díry! A dost to bylo vidět.

na příspěvěk reagoval Martin741

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Ja se zas do puvodnich dvou dilu nehrnul a Patient Zero jako takovej je podhodnocenej bych rekl. Nerikam ze v topkach, ale ten prumer si to zaslouzi kolem 55%. Vubec to nebylo v ramci zanru spatny, hloupy uz vubec ne, melo to hlavu a patu a kolikrat ty sceny sou k nevideni jentak, atmosfery to sice moc nepobralo, ale nenudi se u toho.

warv

warv (hodnocení, recenze)

nevim ale me se zda ze tenhle dil byl nejlepsi z predchozi :D Bitka mezi holky bylo neskutecny uzasny :D

tXtX

tXtX (hodnocení, recenze)

nieje to az take hovno ako dvojka.. no takisto ziaden zazrak.. slabsie 3*

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Plaza je bez Balaguera stratený, stačí si porovnať ich samostatné snímky. Paco je proste pako...

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Pilda17 , S.Quentin QUALE

mňa urazilo len to, že sa to REC volalo. ešte že sa tvárili ako vážny horor a pritom tam dali tú scénu s rytiermi a tak. podobná úroveň ako plazov príspevok do peliculas para no dormir, skrátka horor pre deti

na příspěvěk reagoval Pilda17

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

*CARNIFEX*

Já souhlasím s tím, že nejmenovat se to "REC", bude to mít vyšší hodnocení, sám to píšu v komentáři, sám bych bych ty 3* možná dal.. Takhle mě to bohužel urazilo.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Pilda17

mame to my, horororvi fans hodne tazke v tomto svete. Samozrejme suhlasim, casto surfujem po komentoch u hororov, a to som si vsimol uz davno. Osobne kukam aj na 30% - ne, 40 % - ne horory, a napliaskam tomu 70%, 76 %. Naposledy tusim Kanec /Razorback/

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

*CARNIFEX*

Není teď moc času, musím zvládnout ještě Vlka z Wall street, Thor 2, Iron Man 3, Ender Game, Last Vegas, Hunger Games 2, Hořící keř, Špinavý trik a Gravitaci. To jsou teď prioritní filmy a to ještě nějaký ten čas zabere. No potom už zase budu brát skoro vše. U těchto filmů je zabiják ta délka, takže těžko hledám čas. 

na příspěvěk reagoval *CARNIFEX*, dr.horrible

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnocení, recenze)

Pilda17

Je to klasické Béčko, od ktorého sa nedajú očakávať výnimočné veci, ale ved skús, keď budeš príliš unudený a nebudeš mať čo pozerať ;) Potom napíš svoj názor ;)

na příspěvěk reagoval Pilda17

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnocení, recenze)

Pilda17

Samozrejme, že sa nedržím hodnotenia. A súhlasím s tým čo si napísal. Potvrdilo sa mi to napríklad pri (podľa mňa) výbornom, zvrátenom horore SEED. A k tomuto hororu sedia aj komentáre, ktoré uvádzaš. Už úvod bol naozaj zvrátený, tak väčšina šmarila ODPAD. Film ako taký nie je skvostom, ale ako slasher, splnil svoju úlohu na výbornú.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

*CARNIFEX*

Kdyby se REC 3 nejmenoval REC, hodnocení by bylo vyšší to si myslím zase já. V subžánru zombie jde určitě o velmi pěkný průměr, z pohledu série REC jít do průměru nemůžu za žádnou cenu. Ano gore bylo dobré, bohužel jak jsem napsal v komentáři nebo tady, těch věcí špatných je více. Jinak nemůžeš brát u hororů hodnocení v potaz, protože je to silně podhodnocený žánr. Kolikrát 30% horor se dá snést a považuji ho za pěkný průměr a kolikrát i nadprůměr. Mnoho lidí na horory nekouká a když se někdo občas z nich podívá čirou náhodou, tak dá automaticky odpad a napíše k tomu komentář "Moc jsem se bál." a podobné hovadiny. Ty komentáře jsou občas fakt hodně k smíchu. Třeba: "Nedokoukal jsem to, protože jsem byl sám doma a moc jsem se bál, proto jsem skončil po půl hodině a nemůžu dát nic jiného než odpad". Stačí projít pár hororů a na pár takových určitě narazíš. Tenkrát jsem to četl a docela často, teď už ani nevím kde.

na příspěvěk reagoval *CARNIFEX*, Martin741

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnocení, recenze)

Pilda17

Popravde, myslím si, že keby sa ten film nevolal REC 3, ale bola by to klasické zombie "divadlo", bolo by hodnotenie určite vyššie. Perfektne to vo svojom komentári vystihol "ricci.s". Trafil klinček po hlavičke obrovským kladivom. Z pohľadu subžánru zombie, ten film spĺňal veškeré kritéria. O strachu ako tak, nemôže byť ani reč, ale gore bolo na parádu. Kopec ľudí čo ten film "udupali", dali omnoho väčším sračkách, omnoho lepšie hodnotenie. Tak isto by sa dalo povedať, že Hostel nedosiahol úroveň hodnotenia, ktoré si z pohľadu žánru horor, zaslúži. To zas v komente perfektne vystihol J*A*S*M. Tak to vidím a cítim ja :)

na příspěvěk reagoval bestlama, Pilda17, S.Quentin QUALE

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

S.Quentin QUALE

Open Grave mi vyrazil dech, ten bavil jak prase. Už dlouho jsem neviděl takový horor, samozřejmě když nepočítám Insidious, Conjuring a podobné, ale to se absolutně nedá srovnávat už jen díky rozpočtu a subžánru.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

S.Quentin QUALE

tiez si myslim, ze dotycny demental je mimo. Hororova uroda rokov 2012 /Sinister, Cabin in the woods atd atd/ a 2013 /The Conjuring + tebou spominane/ bola kvalitna. Ako hororovy fanda mam opat chut do buducnosti

na příspěvěk reagoval S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

Flipnic

To snad ani nemůžeš myslet vážně...Například tohle bylo za poslední dobu stokrát lepší než kabinkovej pacient:

Belenggu, COUNTDOWN, FOUND nebo třeba i ten Open Grave. Horší byla snad jen ta sračka Raze a Carrie pro děcka. ;)

na příspěvěk reagoval Martin741, Pilda17

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

 poprosím odblokovať hodnotenie a komentáre. Rip je už vonku. Cabin.Fever.3.Patient.Zero.2014.480p.BRRip.XviD.AC3-EVO

Flaxik

Flaxik (hodnocení, recenze)

NO ale hlavně že žvaníte tady, ale navzdory tomu, že jsou mezi vámi i nominovaní, nějak jsem vás neviděl hlasovat v komentáři měsíce! (to jsem naháněč, co?) 

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Filmotéka je jedinej seznam filmů, kterej vlastníma jestli někdy tensystém "spadne", takjsem v prdeli ... :-D :-D

BESTLAMA: Nemažunikdy nic, všechno "konzervuju" ... ;-)))

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

TAk já jsem od trojky moc nečekal a skoro jsem ani nic nedostal. Občas jsem myslel že to ani není Cabin fever, některé scény jsou parádní (lízačka) ale třeba v tom komplexu mi to přišlo jako nějakej Home invasion nebo slasher. Takovej zapomenutelnej průměr.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Jinak, kdy se otevře hodnocení? Závisí to na něčem, nebo musí někdo napsat nějakému administrátorovi?

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

*CARNIFEX*

Tak aspoň, že se nakonec shodneme. Viděl jsem to tenkrát ve Španělsku v kině. I když jsem samozřejmě nerozuměl téměř ničemu, tak nebyla skoro potřeba. Dal jsem tomu čistokrevný odpad, protože jsem byl dost znechucen a jako fanoušek série dost zklamán. Po druhé projekci u sebe doma jsem už trochu vystřízlivěl a změnil hodnocení na 2*, což je dle mého přijatelné.

na příspěvěk reagoval *CARNIFEX*

Reklama

Reklama