Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

x_ander odpad!

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Obyčejně seriál nehodnotím po jednom díle, ale u Heleny bych další nerozdýchal. Proč tohle někdo točí? Vedle tohoto "sitcomu", který není vůbec vtipný, i Ulice vypadá jako veledílo. Při každém výbuchu umělého smíchu jsem přemýšlel, jak se co nejefektivněji zabít. Každé domací video, které natočil průměrný český Franta na dovolené, je vtipnější než toto zlo. Účel tohohle nesmyslu neznám, nevím, nechápu a ani nechci pochopit. Na tohle se někdo dívá? Např. již zmíněná Ulice je sice tragická, ale ve své podstatě neškodná a má sledovanost. Ale tohle ?!? ()

Natalia_Budz 

všechny recenze uživatele

Klasická rychlokvašková výplň mezi lepšími věcmi v Tv. Někdo by to možná zařadil mezi sitcomy jako je Comeback například ale to ne. Comeback byl rozhodně lepší, tohle bylo taky docela koukatelný, když už fakt nevíte co. Ty dvě hvězdy dávám za Sandru Pogodovou - ta drží celý seriál a s Leošem Nohou jim to prostě funguje. Taky vidím mínus ve výměně hereček (postava sestra heleny) Issová za Hřebíčkovou .. mohli zkusit najít podobnou herečku. ()

Reklama

Pathrose odpad!

všechny recenze uživatele

Já vážně nevím jestli to TV Hovna myslí vážně nebo ne... seriály, které mají jediný úkol -> vymýt mozky divákům. Jak se tohle vůbec může dostat na obrazovky? Pak to tady má nějak vypadat, když v TV dávají tohle. Po dlouhé době jsem zapnul TV a opět se ujistil, proč jsem na ni zanevřel. Právě proto. Kvůli ohavnostem jako je tohle. ()

milaneg 

všechny recenze uživatele

Kdybych to náhodou nepoznal, v titulkách je jako autor předlohy napsaný Matt Williams, tudíž je nad slunce jasné, že se jedná o český remake Roseanne...! A v rámci možností se u mě pohybuje kolem 50% hranice, u které jsem při hodnocení přivřel oko a dal 3*. Už proto, že to beru jako oddychovku, ne populárně naučný nebo jinak sofistikovaný pořad!! ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

to je jediný seriál, který sleduju jen v ukázkách. ještě jsem neviděla ani jeden díl a ani nechci!!! to že je to píčovina člověk pozná i z té jedné minuty.......aby měl Korbitch klidné spaní, rozhodla jsem se pro shlédnutí jednoho dílu. Poté co jsem po 15 min málem vyvrhla mou sportovní večeři, jsem se rozhodla, že je má výživa příliš drahá. Následovalo cvaknutí ovladačem. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)
  • Ve 24. epizodě pouští Marek (Filip Antonio) televizi, ve které hraje úvodní znělka k sitcomu Přátelé (od r. 1994). (fiLLthe3DD)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama